dissabte, 25 de juny de 2016

Temporada 2015/2016

ACTUALITAT   Juny 2016


Aquest dissabte 4 de juny de 2016 ,al Centre de tecnificació de les Borges Blanques , els jugadors  del Club Joventut Ulldecona representant a l'Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona ,  Yuriy i Pol , han participat a la Final Nacional individual de Tennis de Taula als Jocs Esportius Escolars de Catalunya . Amb el següents resultats finals :  Categoria Infantil Masculí Pol  :  Cinquè Nacional ; Categoria Cadet Masculí Yuriy : Tercer Nacional. Moltes Felicitats a tots dos i també als seus entrenadors .


Imatges competició . Prem aquíEl proper dissabte 4 de Juny de 2016 ,al Centre de tecnificació de les Borges Blanques , Fase Nacional de Tennis de Taula INDIVIDUAL , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Amb la participació dels jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona amb la categoria cadet masculí Yuriy i amb la categoria infantil masculí PolAquest dissabte 28 de maig de 2016 ,al Centre de tecnificació de les Borges Blanques , l'equip del Club Joventut Ulldecona representant a l'Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona , format per Yuriy i Pol , han assolit el tercer lloc a la competició dins de la Fase Nacional de Tennis de Taula per equips als Jocs Esportius Escolars de Catalunya . Moltes Felicitats a tots dos i també als seus entrenadors .


Imatges competició . Prem aquíDissabte 28 de maig de 2016 ,al Centre de tecnificació de les Borges Blanques , Fase Nacional de Tennis de Taula per equips , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Amb la participació dels jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona Yuriy i Pol , amb la competició per equips


Ernesto Carbonell s’ha proclamat CAMPIÓ DEL TOP DE SEGONA CATEGORIA PROVINCIAL DE TENNIS DE TAULA. Aquest passat dissabte 14-05-16 al pavelló d’Esports de Cambrils , amb la participació dels 8 primers jugadors classificats al rànquing provincial . Ernesto Carbonell ha guanyat 6 partits i ha perdut 1 . Ha quedat empatat amb Pablo Alday , al que ha guanyat per 3 jocs a 1 i per tant s’ha proclamat Campió del top. Moltes Felicitats a tots els participants i especialment a Ernesto per aquesta victòria. imatge del campió i del sots -campió al TOP.

Imatges Competició.


Aquest diumenge 14-05-16 al pavelló d’Esports de Cambrils a les 16:00h , TOP 2a. PROVINCIAL de tennis de taula individual , amb la participació dels 8 primers jugadors classificats al rànquing provincial . Del nostre club participarà Ernesto Carbonell . El sistema de competició serà un grup de 8 jugadors tots contra tots.


El passat diumenge 08-05-16 ,al PAVELLÓ POLIESPORTIU DEL GIMNÀSTIC DE TARRAGONA . Campionat provincial de Dobles de tennis de taula , amb la participació Jordi Badia i Nando Sorli formant parella a la competició de dobles. Amb els resultat final de tercers a la fase de grups , bona participació dels nostres jugadors que han competit amb jugadors de lliga nacional ....preferent...Aquest diumenge 08-05-16 ,al PAVELLÓ POLIESPORTIU DEL GIMNÀSTIC DE TARRAGONA . Campionat provincial de Dobles de tennis de taula , amb la participació de dos parelles del Club Joventut Ulldecona, Parella (1) formada per Ernesto Carbonell i Josep Ruiz i parella (2) formada per Jordi Badia i Nando Sorli .


Els jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona Yuriy i Pol , han participat a la Fase Provincial i Trofeu Diputació Tarragona i Terres de l’Ebre de Tennis de Taula , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2015/2016 . El passat dissabte dia 7 de maig de 2016 a la població de Pira . Amb els següents resultats : Competició Individual categoria infantil masculí Pol Badia 5é lloc, categoria cadet masculí Yuriy Mudryak 5é lloc : Competició per equips categoria cadet masculí Pol B –Yuriy M. , tercers classificats .Moltes felicitats a tots dos participants.

Imatges .Prem aquíFase Provincial i Trofeu Diputació Tarragona i Terres de l’Ebre de Tennis de Taula , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2015/2016 . El proper dissabte dia 7 de maig de 2016 a la població de Pira . Amb la participació dels jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona Yuriy i Pol a la competició individual i a la competició per equips III CAMPIONAT DE LLEURE INDIVIDUAL DE TENNIS DE TAULA
Diumenge 1 de maig de 2016 .
Pavelló Municipal d'Esports d 'Amposta.
Amb la participació dels jugadors del Club :
ALEKSEY MUDRYAK ; JORDI BADIA CASTELL
POL BADIA SANSANO ;YURIY MUDRYAK
JOAN PASALAMAR GIL ;ORIOL SANSANO DANTA
LORENA ALTADILL BEL;JOSEP BALAGUER GONZALEZ; JOSEP Mª CLOTET GALIA.
Bon paper dels nostres jugadors , aquest diumenge 01-05-16 al pavelló Municipal d’Esport d’Amposta dins del III Campionat individual de Lleure de tennis de Taula, organitzat pel Consell Esportiu del Montsià , amb la col•laboració del C.T.T Amposta.
Amb un total de 26 jugadors /es han participat amb una primera fase per grups , per a tot seguit disputar fins al final amb el sistema d’eliminació directa amb 16 jugadors/es, a la fase han arribat Aleksey Mudryak ; Jordi Badia ;Pol Badia;Yuriy Mudryak ;Joan Pasalamar i Lorena Altadill, a la propera ja han 8 jugadors/es ,han accedit Aleksey Mudryak ; Jordi Badia i Joan Pasalamar , ja a la fase de semifinals l’únic representant nostre ha quedat Aleksey Mudryak , que desprès ha passat a disputar la final de tercer i quart lloc , aconseguint el tercer lloc final al campionat , moltes felicitats a tots el jugadors/es participants i com sempre especialment als nostres jugadors/es . 

Imatges Competició . Prem aquí
 
Bon paper dels nostres jugadors  , aquest diumenge 24-04-16 al pavelló del Reus Deportiu dins del Campionat per equip de Veterans de tennis de taula , amb la participació d’equips de les lligues de Preferent – Primera - Segona i Tercera Categoria , els nostre equip de segona categoria aconseguit quedar dins del 8 primers equips de la competició amb un total de 18 equips . A la primera fase hem quedat segons de grup i com a millors segons de la competició hem passat al quadre de finalistes per a disputar els 8 primers llocs , dins d’aquesta fase ja ens hem trobat amb equips de lliga preferent  i

tot i lluitar fins al final no hem pogut passar aquesta ronda eliminatòria , tot i així felicitar com sempre a tots els jugadors participants i especialment als nostres jugadors que formaven l’equip del Club : Jordi Badia, Raül Fuste , Ernesto Carbonell i Nando Sorli per la seva bona competició .


Imatges . Prem aquí
III CAMPIONAT DE LLEURE INDIVIDUAL DE TENNIS DE TAULA
Diumenge 1 de maig de 2016 . Pavelló Municipal d'Esports d 'Amposta


Amb la participació dels jugadors del Club :

OLEKSIY MUDRYAK
JORDI BADIA CASTELL
POL BADIA SANSANO
YURIY MUDRYAK
JOAN PASALAMAR GIL
ORIOL SANSANO DANTA
LORENA ALTADILL BEL
JOSEP BALAGUER GONZALEZ
JOSEP Mª CLOTET GALIA


Aquest diumenge 24-04-16 ,al pavelló del Reus Deportiu . Campionat per equip de Veterans de tennis de taula , amb la participació de l’equip del Club Joventut Ulldecona, format pel següent jugadors : Jordi Badia, Raül Fuste , Ernesto Carbonell i Nando Sorli ,

Fase Territorial de les Terres de l’Ebre de Tennis de taula , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya . S’ha disputat el passat diumenge 17-04-2016 a la població d’Amposta . Amb la participació dels jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona Yuriy i Pol , amb els següents resultats : Amb la categoria infantil masculí Pol Campió Territorial Terres de l’ Ebre ; amb la categoria cadet masculí Yuriy Campió Territorial Terres de l’ Ebre. Tots dos junts formant Equip Cadet masculí també han assolit el primer lloc a la competició proclamant-se campions Territorials per equips a les terres de l’Ebre a la categoria Cadet Masculí.
Moltes Felicitats als dos jugadors del Club i ara fins la propera competició la Final Provincial (Tarragona –Terres de l’Ebre , que es disputarà el proper 7 de maig . També ressaltar que els dos jugadors a nivell individual i l’equip s’han classificat directament per a participar a la Fase Final Nacional de Tennis de Taula Individual i per equips dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es diputarà la darrera setmana de maig i la primera de juny.


Imatges . Prem aquí
Aquí teniu la classificació Final Lliga de lleure de Tennis de Taula de les Terres de l’Ebre. Amb la participació d’equips de les següents poblacions : Amposta , Sant Jaume , Vinaròs , Benicarló ,Tortosa i Ulldecona. El proper dia 1 de maig de 2016 es realitzara el III Campionat Individual de lleure de tennis de taula a la població d’Amposta , al finalitzar el campionat es realitzara el lliurament de trofeus del Campionat Individual i tambe el lliurament de trofeus de la lliga per equips de la temporada 2015-2016
        


2ª ELIMINATÒRIA 16-04-16
Acta C.T.T. ALMOSTER "A" - C.J. ULLDECONA "A": Acta  Prem aquí
Imatges : Prem aquí
Resultats Copa Tarragona 2016 

     
 
 
 
 2ª ELIMINATÒRIA 15-04-16
Acta CJ ULLDECONA "B" -- C.T.T. CAMBRILS "B2 : Acta  Prem aquí
Imatges : Prem aquí
Resultats Copa Tarragona 2016 

1ª ELIMINATÒRIA 08-04-16
Acta A.E.C. REUS "C"-CJ ULLDECONA "B" : Prem aquí
Imatges : Prem aquí

Resultats Copa Tarragona 2016  Prem aquí         
 
 
 
 

1ª ELIMINATÒRIA 08-04-16
Acta C.T.T GANXETS "A"-CJ ULLDECONA "A" : Prem aquí
Imatges : Prem aquí

Resultats Copa Tarragona 2016  Prem aquí     

CJ.ULLDECONA “A”

 JUGADOR
FITXA
RAÜL FUSTE FOLQUE
8435
ERNESTO CARBONELL  CALLAU
5740
JOSEP RUIZ MARTINEZ
5648


CJ.ULLDECONA “B”
 JUGADOR
FITXA
NANDO SORLI BEL
4783
JORDI BADIA CASTELL
4788
OLEKSIY MUDRYAK
8167

 
El Club Joventut d’Ulldecona , s’ha proclamat Campió de la Lliga de Segona Divisió Provincial 2015/2016.
L'equip del Club Joventut d’Ulldecona , format pels jugadors Jordi Badia, Josep Ruiz , Raül Fuste, Ernesto Carbonell, Aleksey Mudryak i Nando Sorli , aconsegueixen el títol de Lliga de tennis taula per equips en la categoria de segona divisió provincial.


Bona competició dels nostres jugadors : Jordi Badia, Raül Fuste , Ernesto Carbonell i Nando Sorli , al Campionat Provincial individual de Veterans celebrat avui diumenge al Pavelló Municipal de Vinaròs Als grups del campionat hem jugat amb jugadors de preferent , primera , segona i tercera divisió provincial fen un bon paper en general. Destacar a Ernesto Carbonell que arribat a la fase de vuitens de final. I a la resta de jugadors per la seva bona competició al Campionat de Veterans 

Imatges Competició Prem aquíCLASSIFICACIÓ LLIGA PER EQUIPS DE LLEURE DE TENNIS DE TUALA .
CONSELL ESPORTIU DEL MONTSIÀ 2015/2016


EQUIP "C" LLIGA DE LLEURE 15/16

EQUIP "B" LLIGA DE LLEURE 15/16Resultats 18ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  02-04-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(18) Jornada  Prem aquí

Resultats 17ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  19-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(17) Jornada  Prem aquí

Resultats 17ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  19-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(17) Jornada  Prem aquí


Resultats generals 18ª Jornada Prem aquí
Resultats 18ª Jornada Segona divisió provincial 18-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats 16ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  11-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(16) Jornada  Prem aquí

Resultats 16ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  11-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(16) Jornada  Prem aquí

Resultats generals 17ª Jornada Prem aquí
Resultats 17ª Jornada Segona divisió provincial 11-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
Resultats 15ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  05-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(15) Jornada  Prem aquí

Resultats 15ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  05-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(15) Jornada  Prem aquí

Resultats generals 16ª Jornada Prem aquí
Resultats 16ª Jornada Segona divisió provincial 05-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats generals 15ª Jornada Prem aquí
Resultats 15ª Jornada Segona divisió provincial 26-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí


Resultats 14ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  27-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(14) Jornada  Prem aquíResultats 14ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  27-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(14) Jornada  Prem aquíResultats 13ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  20-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(13) Jornada  Prem aquí

Resultats 13ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  20-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(13) Jornada  Prem aquí


Resultats 12ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  13-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(12) Jornada  Prem aquí

Resultats 12ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  13-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(12) Jornada  Prem aquí


Resultats generals 14ª Jornada Prem aquí
Resultats 14ª Jornada Segona divisió provincial 12-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí


Resultats 11ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  06-02-16
Acta Prem aquí
Imatges  Prem aquí
RESULTATS GENERALS
(11) Jornada  Prem aquíResultats 10ª Jornada Lliga Lleure "B" "C" Terres de l'Ebre  30-01-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(10) Jornada Prem aquíEl proper dissabte 30-01-2016 de les 9:30h fins les 12:30h aproximadament , al Pavelló Municipal d’Esports d’Ulldecona , Fase Comarcal de Tennis de Taula dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2015/2016 a la Comarca del Montsià. Al mateix temps es dura a terme una jornada de promoció local del tennis de taula amb total de 25 alumnes de les Escoles Esportives Municipals , també dins de la jornada de promoció del tennis de taula  es realitzarà el partit oficial de la (10ª) Jornada de Lliga de Lleure de tennis de Taula , amb l’enfrontament dels equips A i B del Club Joventut Ulldecona. Aquestes activitats estan organitzades pel Consell Esportiu del Montsià ,l’Ajuntament d’Ulldecona i la Secció de Tennis de Taula del Club Joventut Ulldecona.

Imatges .Prem aquí


Resultats generals 13ª Jornada Prem aquí
Resultats 13ª Jornada Segona divisió provincial 29-01-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats 9ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  23-01-16

Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS
(9) Jornada  Prem aquí
  Resultats 8ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  16-01-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS
(8) Jornada Prem aquí
Resultats 8ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  16-01-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí


RESULTATS GENERALS
(8) Jornada Prem aquí
Resultats generals 12ª Jornada Prem aquí
Resultats 12ª Jornada Segona divisió provincial 22-01-16
Acta Prem aquí

Imatges Prem aquí 

Resultats generals 11ª Jornada Prem aquí
Resultats 11ª Jornada Segona divisió provincial 15-01-16
Acta Prem aquí

Imatges Prem aquí

Resultats 7ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  09-01-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(7) Jornada Prem aquí


  


Resultats 7ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  09-01-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí


RESULTATS GENERALS
(7) Jornada Prem aquíResultats generals 10ª Jornada 
Resultats 10ª Jornada Segona divisió provincial 08-01-16
Acta Prem aquí

Imatges Prem aquí
(1) Obregon (2) Ernesto ) (3) Sebastià (4) Raül.Grup participants


Dissabte 2 de gener de 2016 , torneig a Ulldecona per invitació degut al nombre de taules que podíem disposar i el lloc . Aprofitem per agrair a l’Institut Manuel Sales i Ferré per deixar-nos el gimnàs per a poder realitzar la competició. Un matí de tennis taula per a baixar el torrons de les festes i torna agafar el ritme de la competició. Amb un total de 18 jugadors en una primera fase de grups, per a desprès iniciar la fase d’eliminació directa fins al final. A destacar lajornada de tennis taula amb tots el companys i companyes assistents que han realitzar partides i punts de mèrit , al finalitzar hem anat tots junts a dinar per a recuperar forces.
I com no hi havia prou pel matí uns quans valents encara hem anat a la tarda a fer quatre “partidetes “ . Degut a que un tal “Obregon “ no en tenia prou pel matí li feia falta una miqueta mes per la tarda.
En resum moltes gràcies a tots els participants que heu pogut vindre i disculpes per a la resta de companys “pimponeros” de les lligues que participem , intentarem a la propera organitzar un obert al nostre pavelló on podrem col•locar mes taules i així poder acollir a tots els jugadors de les nostres comarques. Com sempre força tennis taula.
Aquí teniu als quatre primers classificats i la foto de grup dels jugadors .
(1) Obregon (2) Ernesto ) (3) Sebastià (4) Raül.
Bon paper dels nostres jugadors Jordi , Pol i Nando al torneig de Nadal de Tarragona , amb la participació de jugadors de nivell Nacional, Preferent i Primera provincial majoritàriament . Pel matí es va realitzar la competició individual i per la tarda la competició de parelles.

27-12-2015
Torneig de Nadal .Pavelló Gimnàstic de Tarragona


Resultats 6ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  12-11-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquíRESULTATS GENERALS
(6) Jornada Prem aquíResultats generals 9ª Jornada Prem aquí
Resultats 9ª Jornada Segona divisió provincial 21-12-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí


Resultats 6ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  12-11-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(6) Jornada Prem aquí


Resultats 5ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  28-11-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(5) Jornada Prem aquí
Resultats 5ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  28-11-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(5) Jornada Prem aquíResultats generals 8ª Jornada Prem aquí
Resultats 8ª Jornada Segona divisió provincial 27-11-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats generals 7ª Jornada Prem aquí
Resultats 7ª Jornada Segona divisió provincial 20-11-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquí
Resultats 4ª Jornada Lliga Lleure equip "C" Terres de l'Ebre  18-11-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(4) Jornada Prem aquí


Resultats 4ª Jornada Lliga Lleure equip  "B" Terres de l'Ebre  18-11-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(4) Jornada Prem aquíImatges nit esport local 2015. Prem aquí

Us informem que el dia 12 de desembre de 2015, a les 20:30 hores, es celebrarà la "XIII Nit de l'Esport Local d'Ulldecona" al Teatre Orfeó Montsià. Aquest acte està organitzat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ulldecona.
La Nit de l'Esport Local és un acte de reconeixement social, que pretén premiar l’esforç de les persones implicades en l’esport al nostre municipi, ja siguin esportistes, entitats, tècnics, o altres persones relacionades amb el món de l'esport local.

Aquest any, trobarem cinc modalitats diferents:
  1.     Reconeixement a Esportistes Locals.
  2.     Reconeixement a Entitats Esportives Locals.
  3.     Mencions Especials.
  4.     Millor Esportista Local Masculí 2015.
  5.     Millor Esportista Local Femení 2015.
El guanyador a la modalitat de "Millor Esportista Local Masculí / Femení 2015", serà escollit/da amb una votació online i per la valoració d'un jurat. Podeu trobar les bases amb tota la informació al següent enllaç:NANDO SORLI
Esportista lligat des de la creació de la secció de Tennis de Taula del Club Joventut a la temporada 1992/1993. Vinculat a les tasques d’organització i a la vegada participació amb els diferents equips del club, participant a les competicions per equips en diferent categories: tercera , segona i primera provincial. Aquesta temporada 2014/2015 a destacat per haver aconseguit bons resultats tant a nivell d’equip com a nivell individual, aquí us destaquem el mes significatius :Amb l’equip Federat ha aconseguit el tercer lloc a la lliga de Tercera Categoria provincial, que els ha permès a l’equip pujar a segona categoria provincial. També ha participat amb l’equip de lleure aconseguint també el tercer lloc comarcal. A nivell Individual ha assolit en diferent campionats segons llocs a les competicions, però destaquem els primers llocs aconseguits a les competicions següents Campionat Comarcal d’Amposta, Campionat Individual de Lleure a Sant Jaume d'Enveja i s'ha proclamat Campió al Top 12 a Tarragona dins de la tercera categoria provincial de la Federació Tarragonina de Tennis de Taula.Resultats 3ª Jornada Lliga Lleure equip "C" Terres de l'Ebre 13-11-15
Acta Prem aquí
Imatges  Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(3) Jornada Prem aquíResultats 3ª Jornada Lliga Lleure equip "B" Terres de l'Ebre 13-11-15
Acta Prem aquí
Imatges  Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(3) Jornada Prem aquí


Resultats generals 6ª Jornada Prem aquí
Resultats 6ª Jornada Segona divisió provincial 13-11-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquí
Resultats 2ª Jornada Lliga Lleure equip "C" Terres de l'Ebre 23-10-15
Acta Prem aquí
Imatges  Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(2) Jornada Prem aquí


Resultats generals 5ª Jornada Prem aquí
Resultats 5ª Jornada Segona divisió provincial 06-11-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquí
El paliste local de Cambrils confirma el bon estat de forma mostrat en els últims temps i aconsegueix adjudicar-se aquest torneig disputat a la veïna ciutat de Cambrils i que ha reunit a més de 50 jugadors amb categoria màxima de 2ª Provincial de la Territorial tarragonina. Així, desprès d’una dura semifinal en front l’experimentat Lluis Duran de la Lira Vendrellenca, el jove jugador ha tingut que remuntar varies pilotes de partit aconseguint arribar a la final desprès d’un ajustat 3-2. La final ha caigut també a mans de l’esmentat Pablo Alday que s’imposava per 3-1 enfront Ricard Martín també de la Lira Vendrellenca, i que havia aconseguit passar a la final desprès de derrotar al veterà Jesús Rubio (CTT Vinaròs) per 3-1.
Amb aquest títol, el jove jugador cambrilenc és confirma com una de les promeses més destacades del tennis taula tarragoní, i destaca el bon paper de l'Escola cambrilenca de Tennis Taula.
Imatges Prem aquí


Diumenge 25 d’octubre , el Club Joventut d’Ulldecona ha participat al CAMPIONAT DE TENNIS DE TAULA PROVINCIAL “B”. Amb els següents jugadors : Jordi B, Raül F. Ernesto C. i Nando , bon paper dels nostre jugadors al campionat , desprès d’una primera fase de grups han passat a la fase d’eliminatòria Ernesto , Raül i Nando, a 8ens de final em tingut la mala sort de tindre un enfrontament entre nosaltres Raül i Ernesto que s’ha decantat per Raül , Nando ha passat també la fase de 8ens de final, un cop a quarts Raül i Nando han segut eliminats per dos jugadors de categoria preferent .......quedant així dins dels 8 primers llocs de la competició d’un total de 60 jugadors , en resum un bon campionat de tots els nostres jugadors.


Resultats 1ª Jornada Lliga Lleure equips "B"-"C" Terres de l'Ebre 23-10-15
Acta Prem aquí
Imatges  Prem aquí


RESULTATS GENERALS
(1) Jornada Prem aquí

Resultats generals 4ª Jornada Prem aquí
Resultats 4ª Jornada Segona divisió provincial 23-10-15
Acta  Prem aquí
Imatges  Prem aquí


Resultats generals 3ª Jornada Prem aquí
Resultats 3ª Jornada Segona divisió provincial 16-10-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquí

 


TENNIS TAULA LLEURE 15-16
Salutacions a tots els aficionats al tennis taula. Aquest proper 24 d’octubre de 2015 comença la setena edició de la lliga de les terres de l’Ebre. Amb la participació de nou d’equips de les següents poblacions.
Amposta , Sant Jaume , Vinaròs , Benicarló ,Tortosa i Ulldecona.

 Calendari competició : Prem aquí
Resultats generals 2ª Jornada Prem aquí
Resultats 2 ª Jornada Segona divisió provincial 09-10-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats generals 1ª Jornada Prem aquí
Resultats 1ª Jornada Segona divisió provincial 02-10-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
COMPETICIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS DE TAULA 
PER EQUIPS TEMPORADA 2015/2016


Aquesta temporada 2015-2016 la Secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona participa amb tres equips,  1 a  la lliga de segona categoria Provincial dins de la Federació Catalana de Tennis de Taula i 2 equips a la Lliga de Lleure del Consell Esportiu del Montsià. 
Aquí teniu els calendaris de competició.
Calendari Federació Catalana Segona Provincial. Prem aquí Participants de Club a l 'Open de Tortosa.
DIUMENGE 27 DE SETEMBRE II OPEN CIUTAT DE TORTOSA .
Amb la participació dels jugadors dels nostre Club :
JOAN P. JORDI B I POL B. ALEKSEY M.ERNESTO C.

Resum temporada 2014/2015 Prem aquí
DISSABTE DIA 5 TORNEIG DE TENNIS DE TAULA A LA POBLACIÓ D'ONDA . AMB LA PARTICIPACIÓ DELS JUGADORS DEL CLUB JOVENTUT :
JOAN P. JORDI B I POL B. ALEKSEY M.
Bon paper dels nostre jugadors al torneig , a la fase de grups han passant a la següent eliminatòria Aleksey M a l’Open “A” i Jordi B i Pol B a l’Open “B” de la competició , ha quedat eliminat Joan P. a aquesta Fase.
A la fase eliminatòria Aleksey i Pol han quedat eliminats a quarts de final. Jordi a passat les eliminatòria fins a jugar la final de tercer i quart lloc , on a perdut amb jocs ajustats per 3 a 1 quedant en quart lloc de l’Open B , en resum un bon campionat dels nostres jugador al torneig de la població d’Onda.
Imatges Prem aquí

AVUI DISSABTE DIA 5 TORNEIG DE TENNIS DE TAULA A LA POBLACIÓ D'ONDA . AMB LA PARTICIPACIÓ DELS JUGADORS DEL CLUB JOVENTUT : 
JOAN P. JORDI B I POL B. ALEKSEY M.


TORNEIG DE TENNIS DE TAULA SANTA TECLA 2015
A LA POBLACIÓ DE TARRAGONA EL PASSAT DIUMENGE 30 D'AGOST DE 2015. Una jornada llarga de tennis de taula de les 9.00 del matí fins les 21.00 de la nit. Bona participació dels nostres jugadors al torneig de Santa Tecla.
Amb una participació de 96 jugadors un torneig amb un alt nivell de joc , amb jugadors de lligues nacionals i provincials . Aquí teniu el resum de la participació dels nostres jugadors . Desprès d’una primera fase de grups de 6 jugadors ,segons l’ordre de classificació es passa a disputar l’open A , o el Open B , tots els nostres jugadors han s’han classificat per a l’Open B , es te que tindre en compte que el nostre nivell de competició es de tercera provincial i hem competit amb jugadors de segona, primera provincial ,preferent i tercera, segona i primera nacional, tot i així hem realitzat bones partides i punts disputats.Per la tarda s’ha reprès la competició amb les fase prèvies i ja directament als quadres d’eliminació directa fins al final . Aquí teniu el resultats dels nostres jugadors. Els companys Joan i Pol han estat eliminats a la primera fase prèvia desprès dels grups. La resta Jordi , Aleksey i Nando hem passat la primera fase prèvia, desprès s’ha disputat setzens de final amb el partit de Jordi i Aleksey, passant a la propera eliminatòria Aleksey , nando també ha superat els setzens de final, a vuitens de final Aleksey ha estat eliminat i nando ha superat també aquesta fase de vuitens , desprès a quarts nando s’ha trobat amb el que desprès ha quedat campió del torneig un jugador jove de tercera nacional que ja no l’ha pogut superar, en resum una bona competició del nostres jugadors al torneig de Santa Tecla 2015.

Imatges Santa Tecla Prem aquí          TORNEIG DE TENNIS DE TAULA SANTA TECLA 2015
A LA POBLACIÓ DE TARRAGONA EL DIUMENGE 30 D'AGOST DE 2015
AMB LA PARTICIPACIÓ DELS JUGADORS DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA
Jordi B.
Aleksey M.
Joan P.
Pol B.
Nando S.


Imatges Open Cambrils Prem aquí


VIII OPEN DE TENNIS DE TAULA CIUTAT DE CAMBRILS 
DISSABTE 22 D'AGOST DE 2015
Pavelló Municipal d'Esports
JUGADORS QUE PARTICIPEN DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA
Jordi B.
Aleksey M.
Joan P.


Bon campionat dels nostres jugadors de tercera provincial : Aleksey Mudryak (CJ Ulldecona) ,Raül Fusté (CJ Ulldecona) ,Ernesto Carbonell (CJ Ulldecona) i Nando Sorli (CJ Ulldecona) a l'Open d'Amposta , un campionat amb un gran nivell dels jugadors participants , la majoria d’ells participen a lligues nacionals i lligues de preferent , primera , segona i tercera provincial. Destacar a tots els jugadors , però especialment als quatre finalistes: Josep Pajuelo (Nàstic Tarragona) (12 vegades campió absolut de Tarragona)Jaume Querol (Tortosa) (Campió de Catalunya veterans 2015)Albert Masip (CN Tàrraco) (Campió absolut Tarragona 2015).Josep Antón (Sant Cugat) (Campió del mon Stiga best trick shot) .Del nostre Club destaquem a Nando que arribat a vuitens de final , on l’elimina’t Josep Pajuelo (Nàstic Tarragona) (12 vegades campió absolut de Tarragona). En resum un bon campionat dels nostres jugadors .Felicitat al CTT Amposta per la seva perfecta organització del Campionat i fins la propera edició.
Aquí teniu el resum del CTT Amposta organitzador del Campionat.

CRONICA I IMATGES C.TT. AMPOSTA ORGANITZADOR CAMPIONAT I DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA.
El jugador del CTT Tortosa Jaume Querol s'ha adjudicat l'Open Ciutat d'Amposta en una disputadíssima final davant el jugador de Cambrils del CTT Gimnàstic, Josep Pajuelo per un marcador final de 3-1 (9-11)(11-8)(15-13)(14-12). Querol ha guanyat aquest torneig per primera vegada i acaba la temporada a lo gran després d'adjudicar-se el campionat de Catalunya de veterans i el torneig de Vinaròs. La seva victòria al Ciutat d'Amposta ha esta molt meritòria ja que ha tingut que desfer-se a les semifinals de l'excelent jugador del Sant Cugat i guanyador de les dos ultimes edicions de l'Open Josep Anton, al qual ha derrotat en un ajustat marcador per 3-2 i després a la final al dotze vegades campió de Tarragona, Pajuelo. Al marge d'aquests jugadors també ha completat una gran actuació l'actual campió de Tarragona Albert Masip del CN Tàrraco que ha caigut davant Pajuelo per 3-2 a les semifinals i davant d'Anton per idèntic marcador a la lluita pel tercer lloc.
Han participat 33 jugadors provinents dels clubs: Lira Vendrellenca, Sallent, Premià de Mar, Sant Cugat, Nàstic de Tarragona, AEC Reus, Cambrils, Vinaròs, Tortosa, Ulldecona, Sant Jaume,Santa Bàrbara, Benicarló i Amposta.
L'Open és un vell torneig de festes majors començat a la década de 1960 i que actualment recolleix als millors jugadors de les Terres de l'Ebre i una representació de jugadors del Camp de Tarragona i d'altres parts de Catalunya aixi com de la Comunitat Valenciana.
Us resumim la fase d'eliminatories.
Vuitens
(Josep Pajuelo-Nando Sorli) (Enric Verdejo-Pere Josa)(Ferran Perarnau-Domenec Torrades)
(Albert Masip-Daniel Algaba)(Jaume Querol-Jose Luis Cerdá)(Alex Stievenart-Rufino Martin)
(Paco Zaragoza-Arcadi Martínez)(Josep Anton-Miguel Angel Chico)

Quarts
(Josep Pajuelo-Enric Verdejo)(Ferran Perarnau-Albert Masip)(Jaume Querol-Alex Stievenart)
(Arcadi Martínez-Josep Anton)

Semifinals
(Josep Pajuelo-Albert Masip) (Jaume Querol-Josep Anton)
Final
(Jaume Querol-Josep Pajuelo) tercer: Josep Anton
 
 GRUP ULLDECONA 


                                          1-2-3 CAMPIONAT COMARCAL NO FEDERATS                                  1-2-3 CAMPIONAT COMARCAL FEDERATS    

Aquest dissabte dia 8 d’agost s’ha disputat el CAMPIONAT COMARCAL AMPOSTA de tennis de taula al Pavelló Municipal d'Esports d’Amposta : Amb dues categories, una Comarcal amb participació de jugadors no federats i una altra comarcal amb jugador federats de categories de primera, segona i tercera provincial. Aquí teniu els resultats finals dels nostres participants i un recull fotogràfic.
JUGADORS del Club Joventut Ulldecona
CAMPIONAT COMARCAL NO FEDERATS
Segon Classificat Campió Joan P.
CAMPIONAT COMARCAL FEDERATS
Campió Nando
Segons Classificat Ernesto C.
Tercer Classificat Raül F.
Cinquè Classificat Aleksey M.


Dos jugadors del Club Joventut Ulldecona , Jordi Badia i Pol Badia al 
Campus Internacional de Tenis de Mesa VSPORT Ciudad de Granada  


OPEN CIUTAT D'AMPOSTA DIUMENGE 9 D'AGOST DE 2015
Pavelló Municipal d'Esports 9,30 h.
JUGADORS QUE PARTICIPEN DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA
Ernesto C.;Nando, 
Raül F.;Aleksey M


CAMPIONAT COMARCAL AMPOSTA DISSABTE 8 D'AGOST DE 2015. 
Pavelló Municipal d'Esports 9,30 h.
JUGADORS QUE PARTICIPEN DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA
Raül F.;Aleksey M.;Joan P.;Ernesto C.;Nando  
Aquest diumenge 2 D'AGOST DE 2015
s’ha disputat el CAMPIONAT de fetes a SANT JAUME al pavelló Municipal d’Esports , amb un total de 22 jugadors , amb la participació del nostre Club de :
Raül F.;Aleksey M.;Joan P.;Ernesto C.;Nando
Gran campionat a Sant Jaume dels nostres jugadors locals , un campionat amb un nivell elevat de competició amb jugadors fins a primera provincial .
Desprès d’una primera fase de grup es porta a terme els sistema d’eliminació directa , semifinals i finals . La final l’han disputat Victor Chapa del CTT Amposta i Raül Fuste del Club Joventut Ulldecona , decantant-se a favor de Victor Chapa per 3 jocs a 2 amb un joc final 11-9 disputadíssim , moltes felicitats a tots els nostres jugadors i especialment a Raül per aquest segon lloc merescut.

Aquest divendres 24 de juliol de 2015 , s’ha portat a terme dins de la nit del Tennis Taula Tarragoní 2015 el lliurament dels premis de totes les categories als tres primers classificats, i als quatre de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Femení de les competicions de tennis de taula celebrades a la temporada 2014/2015. El Club Joventut Ulldecona ha rebut trofeu l’equip de tercera categoria provincial pel seu tercer lloc a la classificació general , l’equip esta format per : Jordi , Ernesto , Josep , Raül i Nando. D’altra banda a rebut el trofeu de Campió Provincial del Top de Tercera categoria Nando del Club Joventut Ulldecona. En general una bona temporada dels nostres equips dins de les lligues de Lleure i Federació , moltes felicitats a tots i a preparar la propera temporada.Bon paper dels nostres jugadors als Campionats, disputats el dissabte i diumenge passat a la població de Vinaròs .
POL BADIA SANSANO
ALEKSEY MUDRAYAK
JOAN PASALAMAR GIL
JORDI BADIA CASTELL
RAÜL FUSTE FOLQUE
ERNESTO CARBONELL CALLAU


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada