dissabte, 25 de juny de 2016

Temporada 2016/2017


INFORMACIÓ COMPETICIÓ 

FCTT --FETM -- CEM -- CJU

Temporada 2016/2017Imatges . Prem aquí
imatges . Prem aquí

Imatges . Prem aquíImatges Torneig Sant Jaume. Prem aquí


SOPAR FEDERACIÓ 15-07-2017 CAMBRILS
imatges sopar Federació .Prem aquí

Imatges . Prem aquí
Imatges Benicarló. Prem aquí

Entrenament Internacional Estiu 2017 UlldeconaTOP AMPOSTA 16-06-2017
PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS

Participació :
Ernesto carbonell, Raül Fuste , Nando Sorli
El jugador Jaume Querol del club tennis taula Tortosa ha guanyat el top d'Amposta 2017 al derrotar a la final al jugador del Vinaròs Rafa Zaragoza per 3-0. Els dos primers sets han estat molt disputats amb bon intercanvi de cops per part dels dos jugadors però en el tercer set Querol s'ha mostrat molt contundent i ha sentenciat la final.

A les semifinals Querol s'ha desfet amb força dificultats del jugador del Nàstic Ferran Perarnau per 3-1 que ha plantat cara en tot el matx, mentre que Zaragoza ha remuntat un 0-2 advers davant un excel·lent  Ernesto Carbonell del CJ Ulldecona que ha fet un gran torneig i que li ha faltat molt poc per arribar a la final.

Han participat 20 jugadors organitzats en 4 grups de 5 jugadors cadascun on s'han classificat els dos primers del grup per a quarts de final.

Han intervingut jugadors dels clubs: Nàstic de Tarragona, Tortosa, La Selva del Camp, Ulldecona, Benicarló i Amposta.Us adjuntem un resum de les eliminatòriesQUARTS(Paco Zaragoza-Ernesto Carbonell)

(Rafa Zaragoza.Nando Sorli)

(Jaume Querol-Victor Chapa)

(Ferran Perarnau-Jose Luis Cerdá)SEMIS(Ernesto Carbonell-Rafa Zaragoza)

(Jaume Querol-Ferran Perarnau)FINAL(Jaume Querol-Rafa Zaragoza)

Imatges Prem aquíFull d'Inscripció . Prem aquí

Imatges. Prem aquíResultats Campionat Parelles . Prem aquí
Imatges Campionat Parelles . Prem aquí

    
                                                           Sots Campions de Catalunya Equips CM
                                                Pol Badia i Yuriy Mudryak


Quart lloc 
Equip A : Vlad Goncear i Andreu Mudryak (Jaume Prades) no ha pogut assistir per motius familiars 
Cinquè lloc
Equip B : Jordi Millan i Eric Ruiz

Imatges .Prem aquí


ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS I CLUB JOVENTUT ULLDECONA.
Diumenge 28-05-2017 a la població de Borges Blanques , Finals Nacionals de Tennis de Taula per equips , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.
Bona participació dels nostres jugadors de les Escoles Esportives Municipals , representant a l’Escola Ramon y Caja d’Ulldecona , amb dos equips de la categoria Aleví . L’equip A format per Vlad Goncear i Andreu Mudryak (Jaume Prades) no ha pogut assistir per motius familiars , ha realitzat una gran competició , quedant primers de grup a la fase inicial , l’equip B Format per Jordi Millan i Eric Ruiz no han pogut superar la Fase de grup , tot i realitzar bones partides i punts de força mèrit , quedant així amb la tercera posició al grup . L’equip A desprès de quedar primers de grup han jugat la Semifinal primera perdent-la per un ajustat 3 a 2 , realment els ha falta una mica
mes de tranquil•litat amb el joc , davant de dos jugadors amb molta experiència a les competicions ,desprès han jugat per al tercer i quart lloc també perden per un resultat ajustat com al partit anterior els nervis els ha passat factura als partits jugat . Tot i així els resultat de : Equip A quart lloc i Equip B cinquè lloc a nivell de tota Catalunya son uns bons resultat dels nostres joves jugadors de tennis de taula.
També a la competició per equips ens han acompanyat dos jugadors del Club Joventut Ulldecona , Pol Badia i Yuriy Mudryak ,amb el seu entrenador diputant la competició per equips en categoria Cadet Masculí , on s'han proclamat Sots
Campions de Catalunya amb un gran competició de grups i un gran partit final disputat. Moltes Felicitats a tots els jugadors participants i especialment als nostres jugadors , agrair també els suport de tots els pares que ens han acompanyat i han estat animant als jugadors durant tota la competició.


CJ.ULLDECONA  (2)--C.T.T. ALMOSTER "B" (3)
Acta.  Prem aquí
Imatges . Prem aquí  Aleksey Sots-Campió Top Tercera

                                                 Manel-Jordi-Aleksey


Diumenge dia 21 de maig Top de Tercera Provincial a la seu de La Representació Tarragonina de La Federació Catalana de Tennis de Taula a la població de Tarragona , bons partits I bona competició realitzada pels nostres jugadors Aleksey, Jordi i Manel , lluitant partit a partit fins al final amb uns resultats força importants. El nostre jugador Manel aconsegueix el cinquè lloc a la classificació final , realitzant bons partits i punts tot i jugar per vaig del seu joc habitual donant feina a tots els jugadors que han jugat amb ell. Per un altre costat Jordi ha aconseguit el quart lloc realitzant una mol bona competició amb punts de força mèrit i dificultat , això l’ha fet arribar a la darrera ronda amb possibilitats de quedar amb tercer lloc , però no ha pogut ser el seu rival a la darrera ronda ha jugat força be i Jordi no l’ha pogut guanyar , i per al final hem deixat al nostre jugador Aleksey un top espectacular del nostre jugador , que nomes ha perdut un partit per un ajustat resultat de 3 joc a 2 davant del jugador amb mes un nivell de joc de la categoria de tercera provincial , amb un nivell de joc de equiparable com ha mínim a la categoria de primera provincial i amb molta experiència en competicions Sergi Arribas , amb l’enfrontament s’han vist punts espectacular i de molta dificultat amb intercanvis de cops per part de tots dos jugadors , que han fet gaudir al públic assistent a la competició, Aleksey a lluitat fins al final realitzant un dels millor partits del top i de la temporada. Al final Aleksey ha quedat Sots- Campió del Top de Tercera Provincial un lloc de sobres merescut , darrera de Sergio Arribas que nomes a perdut un partit al Top davant del tercer classificat al Top una derrota totalment “INESPERADA” , ja que Sergio no havia perdut cap partit durant tota la lliga de la temporada degut al seu alt nivell de joc molt superior a la resta de jugadors. Tot i aquesta derrota al tindre el dos jugador els mateixos punts ha decidit el seu enfrontament que s’ha decantat com hem comentat a favor de Sergio per 3 joc a 2. Com sempre felicitar a tos els jugadors participants i especialment a Aleksey , Jordi i Manel per la seva bona competició realitzada.

Classificació Final . Prem aquí
Imatges . Prem aquí

C.T.T LA SELVA "D" (0)-CJ.ULLDECONA  (5)
Acta. Prem aquí 
Imatges . Prem aquí 

Divendres dia 19 de maig primera eliminatòria de la copa Tarragona 2017 del nostre equip CJ Ulldecona (Primera Provincial), encontre diputat a la Espluga de Francolí , davant de l’equip C.T.T La Selva “D” (tercera Provincial), bon partit dels nostres jugadors amb victòria per 5 a 0 davant de l’equip de la Selva , equip força competitiu que s’ha format aquesta temporada per a jugar la lliga regular i que poc a poc va agafant el ritme de les competicions , a l’encontre hem vist punts de força mèrit per part dels dos equips que han fer gaudir al públic assistent.
Com sempre felicitar a tots els participants i especialment a Raül i Nando per seu bon resultat a l’eliminatòria. La propera eliminatòria es disputarà el proper divendres dia 26-05-2017 a la nostra població a les 20:30h davant de l’equip de l’Almoster.
                                                                                              Ernesto i Nando


Classificació Final . Prem aquí
Imatges . Prem aquí

Diumenge dia 15 de maig Top de Primera Provincial a la seu de La Representació Tarragonina de La Federació Catalana de Tennis de Taula a la població de Tarragona , bons partits I bona competició realitzada pels nostres jugadors Ernesto i Nando , lluitant fins al final al Top amb jugadors tots ells molt experimentats i amb un nivell alt de joc , prova d’això el resultats ajustats amb casi tots els jocs disputats amb molts de partits decidits al final per 3 jocs a 2. Com sempre felicitar a tots els jugadors participants i especialment a Ernesto per seu quart lloc aconseguit i a Nando pel seu sisè lloc a la competició del Top de Primera Provincial.
REUS DEPORTIU "D" (4)-CJ.ULLDECONA "B" (1)
Acta. Prem aquí


Programació. Prem aquí
Resultats. Prem aquí
Imatges . Prem aquí

Bon paper dels nostres jugadors al Campionat d’Espanya de Veterans, tot i lluitar força als grups no hem pogut accedir a la fase d’eliminatòries .En resum una experiència positiva per a nosaltres , ja que era el primer cop que hi participàvem , realment feia goig poder participar al campionat amb mes de 500 jugadors de diferents categories , amb 32 taules en funcionament al mateix temps.Moltes felicitats a tots els participants i especialment a Ernesto , Raül , Jordi i Nando per aquesta participació en nom d’Ulldecona representant al Club Joventut Ulldecona amb la seva secció de tennis de taula .

Resultats Jugadors CJU.Prem aquí
Resultats Individuals i Parelles. Prem aquí
Resultats Equips. Prem aquí
Imatges. Prem aquíResultats Competició Individual. Prem aquí
Resultats Competició per Equips. Prem aquí
Imatges Competició . Prem aquí
Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2016/2017
Amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut Ulldecona.
Pol Badia, Yuriy Mudryak.
Amb la participació dels següents jugadors de les Escoles Esportives Municipals
Vlad Goncear,Jaume Prades,Andrey Mudryak,Jordi Millan i Eric Ruiz

Amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut Ulldecona.
Ernesto Carbonell
Raül Fuste
Jordi Badia
Nando SorliLa Junta del Club Joventut d'Ulldecona convoca a tots els socis el divendres, 21 d'abril de 2017, a l'Assamblea General Ordinària que es durà a terme al Casal Jove. La primera convocatòria serà a les 20:30h i la segona convocatòria, i inici de l'assamblea, a les 21:00h.
S'exposarà la següent ordre del dia:
1. Lectura de l'acta anterior.
2. Estat de comptes del Club.
3. Estat de les seccions del Club.

4. Renovació membres Junta.

5. Precs i preguntes.

Aquest passat diumenge 26-03-2017 ,s’ha realitzat a Cornudella el Campionat Provincial Absolut “A” de tennis de taula , amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut Ulldecona : Ernesto Carbonell, Raül Fuste i Nando Sorli. Bon paper dels nostres jugadors tot i no poder superar la primera fase de grup , ja que al Campionat Absolut “A” hi participen jugadors de lliga Nacional , Preferent i Primera Provincial , categoria a la que nosaltres pertanyem actualment assolida la temporada passada . Hem realitzat bons partits guanyant jocs a jugadors de nivell mes superior que el nostre i realitzat punts de força mèrit , en resum una bona competició dels nostres jugadors al Campionat Absolut “A” de Tarragona.

Imatges . Prem aquíCJ.ULLDECONA "B" (1)--C.T.T.CORNUDELLA "B" (4)CJ.ULLDECONA "B" (4)--C.T.T.MORA D'EBRE  (3)


A la Seu de la Representació Territorial de Tarragona de la Federació Catalana El passat dissabte 25 de març de 2017 segona Fase de la Lliga de tercera provincial amb la participació del nostre equip CJ Ulldecona “B” , per a disputar les semifinals i finals que donen accés directe a segona categoria provincial . Com a primers del grup B de la lliga regular disputem la segona semifinal enfront el potent equip de Mora d’Ebre segon Classificat del Grup A de Tercera a la lliga regular, un encontre força complicat davant de l’equip potent del Mora d’Ebre . Els nostres jugadors els ha costat agafar el seu ritme de joc i els primers partits hem jugat a un nivell molt baix comparat amb el nostre joc habitual . El nostre jugador primer al rànquing del grup B de tercera Aleksey inicia l’encontre amb victòria 3-0 davant del jugador del Mora David jugador força competitiu i segon al rànquing general del Grup A de tercera , desprès agafar el relleu Manel quart al rànquing general del Grup B de tercera, força nerviós l’ha costat agafar el seu joc i ha perdut 0-3 davant de Salvador jugador amb força nivell de joc i primer al rànquing general del Grup A de tercera, li tocava el torn al nostre jugador tercer al rànquing general del Grup B de tercera ,Jordi també força nerviós no ha pogut superar al seu rival Abel cinquè al rànquing general del Grup A de tercera , perdent amb jocs ajustats per 1-3 , això ficava l’eliminatòria força complicada per a nosaltres. Un cop mes li tocava jugar a Aleksey aquest mes tranquil superava a Salvador per 3-0 ficant el resultat global de Mora 2 Ulldecona 2 , el següent partit feia torna a jugar a Jordi , que un cop mes també amb jocs ajustats torna a perdre per 1-3 davant de David , això ficava l’eliminatòria a favor del Mora per 3 punts a 2 , li toca el darrer partit individual a Manel , una mica mes tranquil però amb la responsabilitat de guanyar si o si per a poder forçar el partit de parelles i decidir l’eliminatòria, i com no podia ser menys un partit espectacular per part dels dos jugadors Manel i Abel que els ha fet arribar fins al 5é joc per a decidir el partit ,on el nostre jugador ara si ha desenvolupat el seu joc habitual donant així el punt necessari per arribar al partit de parelles per a decidir el guanyador de la semifinal. Juguen el partit de parelles Aleksey i Manel pel Ulldecona i Salvador i David pel Mora, ara si els nostres jugadors han fet el seu joc hi han superat per a 3-0 a l’equip del Mora , donat així el punt final que el feia guanyar la semifinal i proclamar-se oficialment equip de Segona Provincial la propera Temporada. Moltes Felicitats a tots els jugadors participants pel seu bon joc realitzat on hem pogut gaudir de punts de forçà mèrit i dificultat per part del dos equips així com d’un comportament exemplar dels dos equips. I com no felicitar especialment a Aleksey , Manel i Jordi que juntament amb Pol , Yuriy i Josep han fet una gran lliga que els ha recompensat amb la propera temporada jugar a la segona categoria Provincial. Però tot no acaba aquí un cop guanyada la semifinal es tenia que disputar la final per a decidir els lloc de la lliga primer i segon de la categoria de tercera provincial , aquest cop hem jugat contra el Cornudella “B” i hem perdut davant de jugadors/es força experimentats amb un nivell alt de joc per 4 punts a 1 amb el global de l’encontre ,també hem gaudit de punts i jugades espectaculars amb els companys/es de Cornudella ,com sempre felicitar a tots els jugadors/es participants i especialment a Aleksey , Manel i Jordi per la seva bona competició.

Acta Directes a Segona . Prem aquí

Imatges . Prem aquí
Vídeos.
Vídeo partit Aleksey-David 3-0
Vídeo partit Manel-Salvador 0-3
Vídeo partit Jordi-Abel 1-3
Vídeo partit Aleksey-Salvador 3-0
Vídeo partit Jordi-David 1-3
Vídeo partit Manel-Abel 1-2
Vídeo partit Manel-Abel 2-2
Vídeo partit Manel -Abel part final 3-2
Vídeo partit Aleksey-Manel ; Salvador-David 3-0 directes a Segona

                                                               C.T.T BENICARLÓ "B" (3)-CJ.ULLDECONA "C"(2)

Resultats 18ª Jornada 25-03-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
Acta   Imatges Vídeos Resultats generals C.T.T AMPOSTA "C" (2)-CJ.ULLDECONA "D"(3)

Resultats 18ª Jornada 25-03-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"


CJ.ULLDECONA "C" (2)--C.T.T. AMPOSTA "C" (3)


Resultats 17ª Jornada 18-03-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"

                            
C.T.T TORTOSA "G" (3)-CJ.ULLDECONA "D"(2)
Resultats 17ª Jornada 18-03-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"

                                                                    

C.T.T LA SELVA "B" (1)-CJ.ULLDECONA (5)


Resultats 18ª Jornada 17-03-17 primera divisió provincial
Acta   Imatges   Resultats generals


CJ.ULLDECONA "B" (6)--C.T.T LA SELVA "D" (0)

Resultats 18ª Jornada 17-03-17 tercera divisió provincial

CJ.ULLDECONA "C" (3)--CJ TORTOSA "E" (2)


Resultats 16ª Jornada 11-03-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
 


CJ.ULLDECONA "D" (2)--CJ TORTOSA "D" (3) 

Resultats 16ª Jornada 11-03-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"   
CJ.ULLDECONA "B" (6)--A.E.EC REUS  (0) WO

Resultats 17ª Jornada 10-03-17 primera divisió provincial
Acta   Imatges   Resultats generals
LIRA VENDRELLENCA "E" (0)--CJ.ULLDECONA "B" (6)

Resultats 17ª Jornada 10-03-17 tercera divisió provincial
Aquest passat diumenge 04-03-2007 , Campionat de Veterans per equips al Pavelló d’Esports del Reus Deportiu , amb la participació de dos equips del Club Joventut Ulldecona, aquestos han participat a la primer fase de grup formada per tres equips , el primer equip del Club ha aconseguit dos victòries passant com a primer de grup , desprès es realitzava la competició amb el sistema de eliminació directa en el que el nostre equip ja no ha pogut superar aquesta fase tot i lluitar fins al final superat per un equip del Gimnàstic amb jugadors de preferent força experimentats .
L’altre equip participant del nostre grup , no ha passat de la fase de grups , a tenir amb compte que els ha tocat al grup dos equips de preferent amb un nivell elevat de joc .
En resum una altra jornada de tennis de taula dels equips del club Joventut Ulldecona, com sempre felicitar a tots els jugador i equips participants , especialment als nostres jugadors Jordi, Manel , Raül i Nando

Imatges Competició . Prem aquíCJ.ULLDECONA "C" (4)--C.T.T. TORTOSA "G" (1)

Resultats 15ª Jornada 04-03-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"CJ.ULLDECONA "D" (4)--C.T.T.BENICARLÓ "A" (1)


Resultats 15ª Jornada 04-03-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"


C.GIMNÀSTIC "C" (4)--CJ.ULLDECONA (2)


Resultats 16ª Jornada 03-03-17 Primera divisió provincial
Acta   Imatges   Resultats generals                                                     C.J.ULLDECONA "B"  (5)--A.E.C. REUS "C" (1)
Resultats 16ª Jornada 03-03-17 tercera divisió provincial


C.T.T. TORTOSA "F" (2)--C.J.ULLDECONA  "C"(3)


Resultats 14ª Jornada 25-02-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
C.T.T. BENICARLÓ "B" (3)--C.J.ULLDECONA  "D"(2)

Resultats 14ª Jornada 25-02-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"


C.J.ULLDECONA  (3)--LIRA VENDRELLENCA "B" (4)


Resultats 15ª Jornada 24-02-17 Primera divisió provincial

Vídeos
Vídeo Partit Nando-Estefan (0-1) 
Vídeo Partit Nando-Estefan (0-2)
Vídeo Partit Nando-Estefan (1-2)
Vídeo Partit Nando-Estefan (1-3) 
Vídeo Partit Raül-Joan R. (0-1) 
Vídeo Partit Raül-Joan R. (1-1)
Vídeo Partit Raül-Joan R. (1-2)
Vídeo Partit Raül-Joan R. (1-3)
Vídeo Partit Ernesto-Ricard. (1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Ricard. (2-0) 
Vídeo Partit Ernesto-Ricard. (3-0) 
Vídeo Partit Raül-Estefan (1-0)
Vídeo Partit Raül-Estefan (2-0)
Vídeo Partit Raül-Estefan (3-0)
Vídeo Partit Nando-Ricard (1-0)
Vídeo Partit Nando-Ricard (2-0)  
Vídeo Partit Nando-Ricard (3-0) 
Vídeo Partit Ernesto-Joan R. (0-1)    
Vídeo Partit Ernesto-Joan R. (0-2)
Vídeo Partit Ernesto-Joan R. (0-3)
Vídeo Partit Raül-Nando; Estefan-Joan R. (0-3)C.T.T. GANXETS PLOMS "C" (0)--C.J.ULLDECONA "B"  (6)

Resultats 15ª Jornada 24-02-17 Tercera divisió provincial

CLASSIFICACIONS FINALS:

ABSOLUT FEDERAT:

(1)-- CLASSIFICAT:--  JAUME QUEROL  ( C.T.T. Tortosa )
(2)-- CLASSIFICAT:--  MIGUEL AYORA    ( C.T.T. Tortosa )
(3)-- CLASSIFICAT:--  JOAN OBREGÓN  ( C.T.T. Ganxets ) ( Reus )

---------------------------------------------------------------------------------
ABSOLUT NO FEDERAT:

(1)-- CLASSIFICAT:-- ERIC MATAMOROS  ( C.T.T. Amposta )
(2)-- CLASSIFICAT:--  PACO DÁVILA           ( C.T.T. Amposta )
(3)-- CLASSIFICAT:--  POL BADIA               ( C.J. Ulldecona )

----------------------------------------------------------------------------------
CATEGORIA INFANTIL I CADET:

(1)- CLASSIFICAT:-- MARC NADAL               ( C.J. Ulldecona )
(2)-- CLASSIFICAT:-- LEONARDO SALÓM    ( C.T.T. Benicarló )
(3)-- CLASSIFICAT:-- ÁLEX ALBIOL               ( C.T.T. Benicarló )


Imatges Competició . Prem aquíC.T.T. TORTOSA "D" (0)--C.J.ULLDECONA "C"  (5)Resultats 13ª Jornada 11-02-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
C.J.ULLDECONA  (1)--C.T.T TORTOSA "E" (4)
Resultats 13ª Jornada 11-02-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"C.J.ULLDECONA  (3)--C.T.T ALMOSTER "B" (4)
Resultats 14ª Jornada 10-02-17 Primera divisió provincial
Acta   Imatges   Resultats generals

Vídeos
Vídeo Partit Nando-Felipe (0-1) 
Vídeo Partit Nando-Felipe (0-2)
Vídeo Partit Nando-Felipe (0-3)
Vídeo Partit Ernesto-Adria (0-1)
Vídeo Partit Ernesto-Adria (1-1)  
Vídeo Partit Ernesto-Adria (1-2) 
Vídeo Partit Ernesto-Adria (2-2) 
Vídeo Partit Ernesto-Adria (2-3) 
Vídeo Partit Raül-Ramon (1-0)
Vídeo Partit Raül-Ramon (2-0)    
Vídeo Partit Raül-Ramon (3-0)     
Vídeo Partit Nando-Adria (0-1) 
Vídeo Partit Nando-Adria (0-2)  
Vídeo Partit Nando-Adria (0-3)
Vídeo Partit Raül-Felipe (1-0)
Vídeo Partit Raül-Felipe (1-1)
Vídeo Partit Raül-Felipe (2-1)
Vídeo Partit Raül-Felipe (2-2)
Vídeo Partit Raül-Felipe (3-2)
Vídeo Partit Ernesto-Ramon (1-0) 
Vídeo Partit Ernesto-Ramon (2-0) 
Vídeo Partit Ernesto-Ramon (2-1) 
Vídeo Partit Ernesto-Ramon (3-1)
Vídeo Partit Ernesto-Raül;Felipe-Adria (0-1) 
Vídeo Partit Ernesto-Raül;Felipe-Adria (0-2) 
Vídeo Partit Ernesto-Raül;Felipe-Adria (0-3)

Resultats 14ª Jornada 10-02-17 Tercera divisió provincial

Diumenge 05-02-2017 ,Campionat Provincial Individual de Veterans de tennis de taula , amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut Ulldecona :
Jordi Badia;Manel Nadal;Ernesto Carbonell;Raül Fuste i Nando Sorli.Bon paper dels postres jugadors al Campionat Provincial de Veterans , amb un nivell altíssim de joc , varen realitzar bons partits a la fase de grups.

Resum Federació.

Èxit històric del l’expedició tortosina al Provincial de Veterans de tennis taula 2017.

Disputat aquest passat diumenge a la veïna ciutat de Vinaròs, una 40ª de palistes provinents de diferents clubs de la Territorial Tarragonina, s’han aplegat per disputar la nova edició d’aquest ja clàssic torneig, el Campionat Provincial de Veterans en la edició 2017. Ressaltem el bon ambient i companyonia regnant entre tots els participants i també l’alt nivell de joc mostrat en algunes partides que han fet gaudir al nombrós públic assistent.

Desprès d’una fase inicial de grups en la que classificaven els 2 primers, s’ha disputat un quadre final per eliminatòria. En la primera ronda, el tortosí Jaume Querol, cap de sèrie nº1 i actual defensor del títol, s’ha desfet amb forces dificultats del jugador defensiu del Nàstic de Tarragona Josep Rodríguez per 3-0, amb parcials força igualats. Ivan Sanahuja, també del CTT Tortosa, en un històric partit, s’imposava a un dels favorits al títol, l’actual Campió de Catalunya +50 Josep Pajuelo del Reus Deportiu per 3 jocs a 1. En aquesta ronda, Arcadi Martínez, també del CTT Tortosa, quedava eliminat al no poder superar al també jugador defensiu del Nàstic, Ferran Perernau.

Ja a quarts de final, Querol superava amb menys problemes dels esperats a Enric Verdejo (Nàstic) per 3-0 i Sanahuja, de nou desplegant un espectacular nivell joc, s’imposava a Ferran Perernau, també per 3-0. A semifinals, complicada eliminatòria per a Querol que superava a Gregori Sánchez del Nàstic per 3 jocs a 0 (11-9,11-9,11-9) i Ivan Sanahuja derrotava al jugador local Paco Zaragozà amb força complicacions, per 3-1. Finalment, la gran final l’han disputada els 2 tortosins, en la que Jaume Querol no donava pràcticament opcions, imposant-se a Ivan Sanahuja per 3 jocs a 1, desplegant un espectacular joc ofensiu per part d’ambdós jugadors.

Amb aquest nou títol i per tercer any consecutiu, el palista tortosí Jaume Querol s’estableix com tot un referent del tennis taula tarragoní. Recordem que, entre altres títols recents aconseguits, trobem l’històric bicampionat de Catalunya de Veterans i 2 subcampionats provincials absoluts, tot això en els darrers 2 últims anys.Imatges competició . Prem aquí
C.T.T VINARÒS "C" (5)--C.J.ULLDECONA "C" (0)


Resultats 12ª Jornada 04-02-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
C.J.ULLDECONA "D" (4)--C.T.T TORTOSA "F" (1)


Resultats 12ª Jornada 04-02-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"C.J.ULLDECONA  (2)--C.GIMNÀSTIC "D" (4)


Resultats 13ª Jornada 03-02-17 Primera divisió provincial
Vídeos
Vídeo Partit Raül-Jaume (1-0) 
Vídeo Partit Raül-Jaume (1-0)
Vídeo Partit Raül-Jaume (1-0) 
Vídeo Partit Ernesto-Loren (1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Loren (1-1)
Vídeo Partit Ernesto-Loren (1-2)
Vídeo Partit Ernesto-Loren (1-3)
Vídeo Partit Final Ernesto-Loren (1-3) 
Vídeo Partit Pol-Josep (0-1)
Vídeo Partit Pol-Josep (0-2)
Vídeo Partit Pol-Josep (1-2)
Vídeo Partit Pol-Josep (1-3) C.T.T LA SELVA "F"  (1)--C.J.ULLDECONA  "B" (5)


Resultats 13ª Jornada 03-02-17 Tercera divisió provincial
Aquest passat diumenge 29-01-2017 ,s’ha realitzat  el Campionat Provincial Absolut “B” de tennis de taula , amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut Ulldecona : Jordi Badia;Manel Nadal;Pol Badia; Yuriy Mudryak.

Bons resultats dels nostres jugadors a la competició Provincial , aquí teniu un petit resum  :

A la fase de grups bona participació dels jugadors joves del club Pol Badia s’ha trobat un grup molt fort i tot i realitzant bones partides no ha pogut superar aquesta fase , l’altre jove del Club , Yuriy Mudryak ha realitzat també una magnifica competició a la fase de grup en la que s’ha produït un triple empat al seu grup que per molt poc l’ha deixat fora dels dos primers lloc que accedien a la segona fase. El nostre jugador Manel Nadal  ha aconseguit superar aquesta fase amb un meritori segon lloc al grup realitzant com els seus companys una molt bona competició , i ja per últim l’altre jugador del Nostre Club Jordi Badia ha superat també aquesta fase de grup com el seu company Manel amb un segon lloc lluitat fins al final accedint també a la propera fase. Aquesta segona fase del campionat ja es realitzava amb el sistema d’eliminació directa , en primer lloc a jugat Manel Nadal que tot i realitzar un gran partit no ha pogut superar al seu contrincant aquest jugador ha disputat la final desprès  i ha quedat en segon lloc , l’altre jugador encara en competició Jordi badia ha superat aquesta primera eliminatòria realitzant un bon joc que l’ha permès superar al seu contrincant i això l’ha fet arribar a la fase de quart de final , aquesta eliminatòria també l’ha superat amb un partit dels que fan afició amb intercanvis llargs i de força dificultat que ha fet gaudir al públic assistent al final superant al seu contrari al darrer joc disputat amb el resultat de l’eliminatòria 3 a 2 a favor de Jordi , s’ha plantat a la fase semifinal de la competició que l’ha disputat amb el jugador que ha quedat campió , tot i realitzat un bon partit no ha pogut superar-lo , finalitzant així en el tercer lloc de la competició . Com sempre felicitar a tots els jugadors participants i especialment als nostres jugadors Pol,Yuriy,Manel i Jordi per aquesta  bona competició realitzada.

Imatges Campionat Provincial Absolut "B" . Prem aquí
Vídeos.
Vídeo Partit Jordi-Roberto (2-0) 
Vídeo Partit Jordi-Roberto (2-0) 
Vídeo Partit Jordi-Radu (1-0) 
Vídeo Partit Jordi-Radu (1-1)
Vídeo Partit Jordi-Radu (2-1)
Vídeo Partit Jordi-Radu 2-2) 
Vídeo Partit Jordi-Radu (3-2)
Vídeo Partit Jordi-Sergio (0-1)Nota de premsa Federació.
Aquest passat cap de setmana s’ha disputat a la veïna ciutat de Cambrils el Campionat Provincial Absolut B de Tennis Taula. Aquest torneig, organitzat per la Federació Territorial Tarragonina, recordem que permet participar a tots els jugadors federats de la província fins un nivell màxim de 2ª categoria provincial.

La participació ha estat molt alta, tot un rècord que supera la edició de l’any anterior, amb un total de fins a 58 jugadors que s’han repartit en una fase inicial de grups de 12 taules. Ja en la el quadre final, els jugadors han anat classificant per eliminació directa, així a semifinals Sergi Arribas (CTT Cornudella) ha derrotat per 3-0 a Jordi Badia del CJ Ulldecona, mentre que a l’altra part del quadre, Oriol Gebellí derrotava a Joan Ruiz de la Lira Vendrellenca per un 3-2,molt disputat,remuntant un 2-1 en contra. Per tant, la gran final l’han disputat Sergi Arribas i Oriol Gebellí en la que s’han vist punts força disputats, però tot i la igualtat en el joc, el jugador del Cornudella s’ha mostrat més encertat en els punts decisius i ha acabat imposant-se per 3 jocs a 1. Per tant, la classificació final ha quedat així: el gran campió ha estat Sergi Arribas (CTT Cornudella), 2ºn classificat Oriol Gebellí (CTT Almoster), 3er. Joan Ruiz (La Lira Vendrellenca) i Jordi Badia del CJ Ulldecona


 C.T.T BENICARLÓ "A" (3)--C.J.ULLDECONA  "C" (2)


Resultats 11ª Jornada 28-01-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
Acta  Imatges Vídeos Resultats generals
C.T.T VINARÒS (0)--C.J.ULLDECONA  "D" (5)


Resultats 11ª Jornada 28-01-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"Aquest passat dissabte, 28 de gener, es va realitzar al Pavelló Municipal d’Esports d’Ulldecona, la fase comarcal de Tennis de Taula dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2016/2017 al Montsià. Així mateix, es va realitzar una jornada de promoció local del tennis de taula amb un total de 19 alumnes de les Escoles Esportives Municipals. La fase comarcal està organitzada pel Consell Esportiu del Montsià i l’Ajuntament d’Ulldecona, amb la col.laboració de la Secció de Tennis de Taula del Club Joventut Ulldecona amb els arbitratges del partits. La jornada va acabar amb el lliurament de trofeus, medalles i obsequis, per a tots els participants per part del Regidor d’Esports, Albert Palacios, i el coordinador de les Escoles d’Iniciació Esportiva, Nando Sorlí.  
En van classificar per a la propera competició, que serà la Fase Territorial Terres de l’Ebre de tennis de taula individual i per equips, en la categoria Aleví Masculí, Vlad Goncear, Jaume Prades. Andrey Mudryak, Jordi Millan i Eric Ruiz, tots ells de l’Escola Ramón y Cajal d’Ulldecona, i en la categoria Cadet Masculí, Pol Badia i Yuriy Mudryak, jugadors del la Secció de Tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona.

Normativa . Prem aquí
Resultats : Prem aquí
Imatges : Prem aquí
C.J.ULLDECONA  (2)--C.T.T AMPOSTA (4)

Resultats 12ª Jornada 27-01-17 Primera divisió provincial
Vídeos
Vídeo Partit Nando-Jose L (0-1)
Vídeo Partit Nando-Jose L (0-2)
Vídeo Partit Nando-Jose L (0-3)
Vídeo Partit Ernesto-Sebastia (1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Sebastia (2-0)
Vídeo Partit Ernesto-Sebastia (3-0)
Vídeo Partit Raül-Vicent (1-0)
Vídeo Partit Raül-Vicent (1-1)
Vídeo Partit Raül-Vicent (2-1)
Vídeo Partit Raül-Vicent (2-2)
Vídeo Partit Raül-Vicent (2-3)
Vídeo Partit Ernesto-Jose L.(1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Jose L.(1-1)
Vídeo Partit Ernesto-Jose L.(1-2)
Vídeo Partit Ernesto-Jose L.(1-3)
Vídeo Partit Nando-Vicent (1-0)
Vídeo Partit Nando-Vicent (1-1)
Vídeo Partit Nando-Vicent (2-1)
Vídeo Partit Nando-Vicent (2-2)
Vídeo Partit Nando-Vicent 3-2)
Vídeo Partit Raül-Sebastia (1-0)
Vídeo Partit Raül-Sebastia (1-1)
Vídeo Partit Raül-Sebastia (2-1)
Vídeo Partit Raül-Sebastia (2-2)
Vídeo Partit Raül-Sebastia (2-3)

C.E.T.T ELS METS "B" (1)--CJ.ULLDECONA"B" (5)


Resultats 12ª Jornada 27-01-17 Tercera divisió provincial
Vídeos
Vídeo Partit  Jordi
Vídeo Partit Manel (1) 
Vídeo Partit Manel (2)
Vídeo Partit Manel (3)


Diumenge 29-01-2017 ,Campionat Provincial Absolut “B” de tennis de taula , amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut Ulldecona :
Jordi Badia;Manel Nadal;Pol Badia; Yuriy Mudryak

Dissabte 28-01-2017 , Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de tennis de taula , amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut Ulldecona :
 Pol Badia; Yuriy Mudryak

El passat cap de setmana Ulldecona va celebrar la Nit de l’Esport local, que en aquesta ocasió arribava a la 14ena edició. L’acte va servir per fer un reconeixement a les entitats, associacions i clubs, pel foment de l’esport i als esportistes que més van destacar en les seves respectives modalitats. Enguany, a més, es van fer dos mencions especials. Els guardonats van ser Jesús Balaguer, mecànic telemètric d’Himoinsa Team que ha participat al Dakar 2017 amb resultats extraordinaris, i Alex Esteller, monitor de natació i socorrista, que aquest estiu va demostrar la seva vàlua i professionalitat en un greu incident a la piscina municipal.
La relació d’esportistes guardonats és Juan Sevilla (futbol), Laia Díaz (twirling), Aina Beltran (futbol), Oriol Romeu (futbol), Maria Vidal (atletisme), Ricard Arnau (billar),  Adam Raga (trial), Mireia Juan-Camps (atletisme – canicròs), Ivan Garriga (patinatge), Aleix Garcia (futbol), Ernesto Carbonell (tennis taula), Dídac Román (twirling), Meritxell Benito (atletisme – salt perxa), Jordan Edo (caça) i Sandra Rovira (futbol).
Pel que fa a les entitats, associacions i clubs, els reconeixement van recaure en: Club Joventut (secció tennis taula, tennis, natació, patinatge i bàsquet), Club Esport Sala, Club de tir al plat Les Pedreres,  Escola Ramón y Cajal, Club Twirling Ulldecona, Club de Futbol Ulldecona (masculí i femení), Centre Excursionista – Sudactiu, Penya Barcelonista, Institut Manuel Sales i Ferré, Universal Gym Raga, Dansing, Club Twirling La Vie i Escola Futbol Base Ulldecona.
L’acte va ser presentat per Lidia Labernia, periodista de Ràdio i TV Ulldecona, i els guardons van ser entregats pel Regidor d’Esports, Albert Palacios, i l’Alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura.C.J.ULLDECONA "D" (4)--CJ.ULLDECONA "C" (1)

Resultats 10ª Jornada 21-01-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
Resultats 10ª Jornada 21-01-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"

Vídeos Partit Pol-Josep B
Vídeos Partit Pol-Lorena
Vídeos Partit Pol-Jordi ; Aleksey-Yuriy

                                                       C.T.T. AMPOSTA "B" (0)-C.J.ULLDECONA  (6)


Resultats 11ª Jornada 20-01-17 Primera divisió provincial
Vídeos
Vídeo Partit Raül-Rafel (1-0)
Vídeo Partit Raül-Vasyli(1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Pau (1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Rafel (1-0) 
                                                      C.J.ULLDECONA "B" (6)-- C.GIMNÀSTIC "E" (0) (WO)

Resultats 11ª Jornada 20-01-17 tercera divisió provincial
CLUB JOVENTUT D’ULLDECONA (SECCIÓ TENNIS TAULA)


La secció de Tennis de Taula del Club Joventut comença la temporada 1992/1993. Abans d’aquestes dates ja es portaven a terme diverses competicions de Tennis de Taula organitzades per aficionats locals.
Pel que fa a l’inici del Tennis de Taula Federat al Club Joventut podem dir que la primera temporada es participa amb l’Amposta, ja que encara no estàvem reconeguts a nivell federatiu dins del Club Joventut.
Aquella primera Temporada 1992/1993, composàvem l’equip:
Ferran Grau, Jordi Badia, Nando Sorli, Mariano Fernández (Alcanar), i Rufino Martin (Sta. Bàrbara). La següent temporada ja es participa amb el nom de Club Joventut d’Ulldecona (TT Ulldecona). Aquell primer equip el formàvem: Ferran Grau, Jordi Badia, Nando Sorli, Mariano Fernández i Marc César.
Pel que fa a l'actualitat, la Secció de Tennis de Taula del Club Joventut Ulldecona ha participat aquesta temporada un altre cop a la lliga de la Federació Catalana de Tennis de Taula amb un equip a segona categoria. Aconseguint el primer lloc  a la classificació final , que ens ha permès pujar a primera categoria provincial. Al mateix temps hem mantingut els dos equips a la Lliga de lleure de tennis de Taula del Consell Esportiu del Montsià. . El club també ha participat als següents campionats  : III Campionat Comarcal de Lleure ,celebrat a la població d'Amposta. A mes dels tornejos i competicions habituals de les poblacions que  participen a les lligues de lleure  : Amposta , Tortosa, Sant Jaume , Benicarlò  , Tarragona etc........ També als campionats organitzats  per la Federació Catalana de Tennis taula . Campionats Individuals , Parelles , Top de segona categoria , destacant al nostre jugador Ernesto Carbonell que ha guanyat el top de segona categoria provincial. També el nostre Club ha participat als Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb els jugadors joves de la nostra Secció Pol badia i Yuriy Mudryak , obtenint bons resultats a les competicions. La Secció de Tennis Taula també ha col·laborat com tots els anys amb les Escoles Esportives Municipals , organitzant conjuntament amb les Escoles Esportives Municipals jornades de germanor i entrenaments ,amb els jugadors/es de les Escoles i els jugadors/es del Club. També col·laborant al Parc Infantil de Nadal amb una mostra del nostre esport amb una competició per equips. En resum una gran temporada dels nostres jugadors de tennis de taula .                                     Temporada 2015/2016
(CLUB JOVENTUT ULLDECONA SECCIÓ DE TENNIS DE TAULA)

Ernesto Carbonell Callau

Esportista lligat des de fa tres temporades a la secció de Tennis de Taula del Club Joventut Ulldecona. Vinculat a les tasques d’organització i a la vegada participació amb els diferents equips del club.
Ha participat a les competicions per equips en diferent categories : temporada 2014/2015 a  tercera provincial ,aconseguit pujar l’equip a segona categoria, temporada 2015/2016 a segona provincial, aconseguit pujar l’equip a primera categoria provincial i a aquesta temporada 2016/2017 participant amb l’equip a primera provincial . La temporada passada 2015/2016  a destacat per  haver aconseguit bons resultats tant a nivell d’equip com a nivell individual, aquí us destaquem el mes significatius : A la competició per equips de la Federació Tarragonina de Tennis de Taula , amb l’equip Federat ha aconseguit el primer lloc a la lliga Segona Categoria provincial , que els ha permès a l’equip pujar  a primera  categoria provincial. A la competició individual de la Federació Tarragonina de Tennis de Taula, s’ha proclamat Campió al Top 8 de segona categoria provincial  a la població de Cambrils.


C.J.ULLDECONA "C"  (0)--C.T.T. BENICARLÓ "B" (5)

Resultats 9ª Jornada 14-01-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"

Resultats 9ª Jornada 14-01-2017 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"

C.J.ULLDECONA  (4)--C.T.T. CAMBRILS "C" (3)

Resultats 10ª Jornada 13-01-17 Primera divisió provincial
Vídeos

Vídeo Partit Nando-Andreu (1-0)
Vídeo Partit Nando-Andreu (2-0)
Vídeo Partit Nando-Andreu (3-0)

Vídeo Partit Ernesto-Ivan (1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Ivan (1-1)
Vídeo Partit Ernesto-Ivan (2-1)
Vídeo Partit Ernesto-Ivan (2-2)
Vídeo Partit Ernesto-Ivan (3-2)


 Vídeo Partit Raül-lluís (1-0)
 Vídeo Partit Raül-lluís (1-1)(1-2)
 Vídeo Partit Raül-lluís (1-3)


 Vídeo Partit Ernesto-Andreu (0-1)
 Vídeo Partit Ernesto-Andreu (0-2)
 Vídeo Partit Ernesto-Andreu (0-3)

 Vídeo Partit Nando-lluís (0-1)
 Vídeo Partit Nando-lluís (1-1)
 Vídeo Partit Nando-lluís (2-1)
 Vídeo Partit Nando-lluís (3-1)

 Vídeo Partit Raül-Ivan (1-0)
 Vídeo Partit Raül-Ivan (1-1) (1-3)
 Vídeo Partit Raül-lvan(1-3)


 Vídeo Partit Ernesto-Nando ; Ivan-Andreu (3-1)


C.T.T. CORNUDELLA "B" (5)--C.J.ULLDECONA "B" (1)

Resultats 10ª Jornada 13-01-17 tercera divisió provincial
C.T.T. AMPOSTA "C" (4)--C.J.ULLDECONA "C" (1)Resultats 8ª Jornada 17-12-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"C.J.ULLDECONA "D" (4)--C.T.T. TORTOSA "G" (1)Resultats 8ª Jornada 17-12-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"
GRUP EEM TERCERA JORNADATercera JORNADA DE PROMOCIÓ DE TENNIS DE TAULA dissabte 10 de desembre a l’Edifici Municipal d’Esports d’Ulldecona amb la participació dels jugadors/res de les Escoles Esportives Municipals de les categories benjamí i aleví , que han pogut assistir aquest dissabte , ja que també i teníem una jornada de promoció de bàsquet, també han els jugadors del Club Joventut Ulldecona Secció Tennis Taula , darrera jornada de promoció en la que hem realitzat un mini campionat jugant tots contra menuts i grans durant tot el matí . Donem les gràcies a tots els participants a les jornades de promoció i us esperem a les properes activitats que organitzarem la Regidoria d’Esports i La Secció de Tennis de Taula del Club Joventut Ulldecona , amb la finalitat de disfrutar i aprendre l’esport del tennis de taula. Aquestes jornades estan englobades amb les activitats de col•laboració del Club Joventut i les Escoles Esportives Municipals dins del conveni de l’entitat i l’Ajuntament de cara a la promoció de l’esport del tennis de taula a la nostra població. 
Imatges .Prem aquí


C.J.ULLDECONA  (5)--C.T.T. LA SELVA "B" (1)


Resultats 9ª Jornada 09-12-16 Primera divisió provincial
Vídeos

Vídeo Partit Josep R- Josep Mª Serret (1-0)
Vídeo Partit Josep R- Josep Mª Serret (1-1)
Vídeo Partit Josep R- Josep Mª Serret (2-1)
Vídeo Partit Josep R- Josep Mª Serret (3-1)

Vídeo Partit Nando-Mestre (1-0)
Vídeo Partit Nando-Mestre (2-0) 
Vídeo Partit Nando-Mestre (3-0)


Vídeo Partit Ernesto-Molas (1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Molas (1-1) 
Vídeo Partit Ernesto-Molas (2-1)
Vídeo Partit Ernesto-Molas (2-2)
Vídeo Partit Ernesto-Molas (3-2)


Vídeo Partit Nando-Josep Mª Serret (1-0)
Vídeo Partit Nando-Josep Mª Serret (2-0) 
Vídeo Partit Nando-Josep Mª Serret (3-0)


Vídeo Partit Josep-Molas (1-0) 
Vídeo Partit Josep-Molas (2-0)
Vídeo Partit Josep-Molas (2-1) 
Vídeo Partit Josep-Molas (2-2)
Vídeo Partit Josep-Molas (2-3)


Vídeo Partit Erneto-Mestre (1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Mestre (2-0) 
Vídeo Partit Ernesto-Mestre (3-0)
                                                         C.T.T. LA SELVA "D" (1)--C.J.ULLDECONA "B" (5)Resultats 9ª Jornada 09-12-16 Tercera divisió provincial
Vídeo partit Manel-Ricard (2-1)
Vídeo partit Manel-Ricard (3-2)
Vídeo partit Jordi-Francesc (2-2)
Vídeo partit Jordi-Francesc (3-2)


GRUP EEM SEGONA JORNADA

‘mannequin challenge’ TT . Jornada Promoció. Prova 322..........Prem aquí


Segona JORNADA DE PROMOCIÓ DE TENNIS DE TAULA avui dissabte 03 de desembre a l’Edifici Municipal d’Esports d’Ulldecona amb la la participació aquesta jornada exclusivament els jugadors/res de les Escoles Esportives Municipals de les categories benjamí i aleví , que han pogut assistir aquest dissabte , un mati de tennis de taula que hem disfrutat tots , amb la realització de dos campionats , Al campionat “A” han participat els jugadors que ja fa anys que juguen al tennis de taula amb un nivell força elevat de joc han format un grup de 7 jugadors jugant tots contra tots. Al Campionat “B” han participat els jugadors que han iniciat aquest esport el primer any i els que fa poc que juguen al tennis de taula , han format un grup de 6 jugadors que han utilitzat el mateix sistema de tots contra tots, hem vist punts de força mèrit ha tots els partits disputats, destacant el nivell del jugadors mes experimentats que fa mes temps que juguen , per també el nivell que han assolit els nous jugador nomes amb dos mesos d’entrenaments , moltes gràcies a tots els jugadors/es participants per la vostra participació i fins la propera jornada que serà la tercera i es realitzarà el proper dissabte 10 de desembre. Aquesta com a la primera jornada comptarà amb la participació de tots els jugadors del Club Joventut d’Ulldecona i tots els jugadors de les Escoles Esportives Municipals de les categories benjamí i aleví de les EEM .
Aquestes jornades estan englobades amb les activitats de col•laboració del Club Joventut i les Escoles Esportives Municipals dins del conveni de l’entitat i l’Ajuntament de cara a la promoció de l’esport del tennis de taula a la nostra població.
Imatges. Prem aquí
 A.E.C. REUS (0)--C.J.ULLDECONA  (6)


Resultats 8ª Jornada 02-12-16 Primera divisió provincial
Vídeo Partit Raül-Adrià (1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Carles (1-0)
                                                C.J.ULLDECONA "B" (6)-- LIRA VENDRELLENCA "B" (0) (WO)


Resultats 8ª Jornada 02-12-16 Tercera divisió provincial
Acta   Imatges   Resultats generals


                                                      GRUP EEM - CJU PRIMERA JORNADA
Primera JORNADA DE PROMOCIÓ DE TENNIS DE TAULA avui dissabte 26 de novembre a l’Edifici Municipal d’Esports d’Ulldecona amb la la participació de jugadors/res de les Escoles Esportives Municipals i de la Secció de Tennis Taula del Club Joventut d’Ulldecona, un mati de tennis de taula que hem disfrutat tots , amb una primera part d’entrenament conjunt amb els alumnes de les Escoles Esportives Municipals i els jugadors del Club Joventut Ulldecona, amb una primera part treballant els cop principals del tennis de taula : cop de dreta , cop de reves , tallada de dreta i tallada de reves , així com també una mica de treball de cames amb els cop anomenats anteriorment , tot el treball s’ha realitzat sempre amb un alumne de les EEM i un jugador del CJU , desprès del treball en realitzat partides tots contra tots sempre jugant un jugador de les EEM i un jugador del CJU , primer a nivell individual i desprès també per parelles .L’Activitat l’hem iniciat a les 9:30h i hem acabat a les 13:00h , gaudint tots d’una gran jornada de tennis de taula a Ulldecona.El proper dissabte 3 de desembre realitzarem la Segona Jornada amb la resta de jugadors de les Escoles Esportives Municipals , que estan distribuïts amb les dos jornades degut al nombre elevat de jugadors . Aquesta activitat esta englobada amb les activitats de col•laboració del Club Joventut i les Escoles Esportives Municipals dins del conveni de l’entitat i l’Ajuntament de cara a la promoció de l’esport del tennis de taula a la nostra població.
Imatges. Prem aquí

                                                 C.T.T. TORTOSA "E" (4)--C.J.ULLDECONA "C" (1)


Resultats 7ª Jornada 26-11-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"


                                                        C.J.ULLDECONA  "D" (2)--C.T.T. TORTOSA "D" (3)

Resultats 7ª Jornada 26-11-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"                                                   C.J.ULLDECONA  (2)--C.GIMNÀSTIC "C" (4)
Resultats 7ª Jornada 25-11-16 Primera divisió provincial
Vídeo Partit Ernesto-Santiago (0-1)
Vídeo Partit Ernesto-Santiago (0-2)
Vídeo Partit Ernesto-Santiago (1-2)
Vídeo Partit Ernesto-Santiago (1-3)
Vídeo Partit Raül-Alain (1-0)
Vídeo Partit Raül-Alain (2-0)

Vídeo Partit Raül-Alain (3-0)


Vídeo Partit Josep-Santiago (0-1)
Vídeo Partit Josep-Santiago (1-1)
Vídeo Partit Josep-Santiago (1-2)
Vídeo Partit Josep-Santiago (1-3)

Vídeo Partit Ernesto-Alain (1-0)
Vídeo Partit Ernesto-Alain (2-0)
Vídeo Partit Ernesto-Alain (2-1)
Vídeo Partit Ernesto-Alain (3-1)  

                                                A.E.C. REUS "C" (0)---C.J.ULLDECONA "B" (6)
Resultats 7ª Jornada 25-11-16 Tercera divisió provincial
Resultats 6ª Jornada 19-11-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
Partit Aplaçat.  WO C.T.T. TORTOSA "G" (0--C.J.ULLDECONA "C" (5)

C.T.T. BENICARLÓ "A"  (4)---C.J.ULLDECONA "D" (1)


Resultats 6ª Jornada 19-11-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D" LIRA VENDRELLENCA "B" (5)--C.J.ULLDECONA  (1)

         
Resultats 6ª Jornada 18-11-16 Primera divisió provincial
 C.J.ULLDECONA  (6)--C.T.T GANXETS PLOMS "C" (0)

         
Resultats 6ª Jornada 18-11-16 Tercera divisió provincialC.J. ULLDECONA "C" (2)--C.T.T TORTOSA "F"  (3)
Resultats 5ª Jornada 12-11-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
Acta  Imatges Vídeos Resultats generals
Vídeo Partit Manel-Joan (0-1) 
Vídeo Partit Manel-Joan (3-1)

Vídeo Partit Josep Clotet - Victor (1-0) 
Vídeo Partit Josep Clotet - Victor (0-1) 


Vídeo Partit Parelles Jordi-Joan ; Victor -Joan (1-0) 
Vídeo Partit Parelles Jordi-Joan ; Victor -Joan (2-0)
Vídeo Partit Parelles Jordi-Joan ; Victor -Joan (3-0) 

Vídeo Partit Josep Clotet - Joan (1-0)
Vídeo Partit Josep Clotet - Joan (0-1)
Vídeo Partit Josep Clotet - Joan (0-1)  
Vídeo Partit Josep Clotet - Joan (0-1)  

Vídeo Partit  Manel-Victor (1-0)  
Vídeo Partit  Manel-Victor (0-1)
Vídeo Partit  Manel-Victor (1-0)
Vídeo Partit  Manel-Victor (0-1)
Vídeo Partit  Manel-Victor(0-1)     

C.J. ULLDECONA "D" (0)--C.T.T BENICARLÓ "B"  (5)


Resultats 5ª Jornada 12-11-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"

  C.T.T. ALMOSTER "B" (3)--C.J.ULLDECONA  (4)

         
Resultats 5ª Jornada 12-11-16 Primera divisió provincial


   
C.J. ULLDECONA "C" (4)--C.T.T TORTOSA "C"  (1)


Resultats 4ª Jornada 22-10-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
Acta  Imatges Vídeos Resultats generals
Vídeo Partit Ferran J- Ferran G. (1-0)
Vídeo Partit Pol-Alfredo (1-0)
Vídeo Partit Pol-Ferran G. (0-1)  C.T.T. TORTOSA "D" (3)--C.J. ULLDECONA "D" (2

Resultats 4ª Jornada 22-10-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"

                                                                C.GIMNÀSTIC "D" (5)--C.J.ULLDECONA  (1)

Resultats 4ª Jornada 21-10-16 Primera divisió provincial


                                                                C.J. ULLDECONA "B" (4)--C.T.T LA SELVA "F"  (2)

Resultats 4ª Jornada 21-10-16 Tercera divisió provincial                                                   -C.J.ULLDECONA "C" (4)-- C.T.T. VINARÒS "C" (1)

Resultats 3ª Jornada 15-10-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
Vídeo Partit Joan - Ramon (3-0)
Vídeo Partit Pol - Roberto (3-1)
Vídeo Partit Pol-Joan ; Ramon-Roberto (3-1)
Vídeo Partit Pol-Ramon (3-0)
Vídeo Partit Joan-Roberto (0-3)


                                                       C.T.T. TORTOSA "F" (3)--C.J.ULLDECONA "D" (2)

Resultats 3ª Jornada 15-10-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"
                                                                  C.T.T. AMPOSTA (4)--C.J.ULLDECONA  (2)


Resultats 3ª Jornada 14-10-16 Primera divisió provincial
                                                          C.J.ULLDECONA "B" (4)--C.E.T.T. ELS METS "B" (3)

Resultats 3ª Jornada 14-10-16 Tercera divisió provincial
Vídeos 
Vídeo Partit Jordi-Ernest (3-1)
Vídeo Partit Manel-Peter (1-3)
Vídeo Partit Pol-Jordi (2-3) 
Vídeo Partit Jordi-Peter (1-3) 
Vídeo Partit Pol-Ernest (3-0)
Vídeo Partit Manel-Jordi (3-2)
Vídeo Partit Manel-Pol ; Jordi-Peter (3-1)

                                                          C.J.ULLDECONA "C" (2)--C.T.T BENICARLÓ "A"  (3)Resultats 2ª Jornada 08-10-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"


                                                               C.J.ULLDECONA "D" (3)--C.T.T VINARÒS "C"  (2)


Resultats 2ª Jornada 08-10-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"

                                                                      C.J ULLDECONA  (6)--C.T.T AMPOSTA "B" (0)

Resultats 2ª Jornada 07-10-16 Primera divisió provincial
Vídeos
Vídeo Partit Nando-David (3-0)
Vídeo Partit Ernesto -Pau (3-0)
Vídeo Partit Raül-Rafel (3-0) 
Vídeo Partit Nando-Pau (3-0) 
deo Partit Ernesto-Rafel (3-0)
Vídeo (1) Partit Raül-David  
Vídeo (2) Partit Raül-David (3-1)

 

C. GIMNÀSTIC "E" (0)--C.J ULLDECONA "B" (6)

Resultats 2ª Jornada 07-10-16 Tercera divisió provincial
C.J.ULLDECONA "C" (4)--C.J. ULLDECONA "D" (1)
Resultats 1ª Jornada 01-10-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "C"
Resultats 1ª Jornada 01-10-2016 Lliga Lleure CJ Ulldecona "D"C.T.T CAMBRILS  "C" (2)--C.J. ULLDECONA (4)

Resultats 1ª Jornada 30-09-16 Primera divisió provincial
Acta    Imatges   Vídeos Resultats generals

  

C.J ULLDECONA "B" (5)--C.T.T CORNUDELLA "B" (1)
 

Resultats 1ª Jornada 30-09-16 Tercera divisió provincial
Acta    Imatges   Vídeos Resultats generalsCalendari competició : Prem aquíFEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS DE TAULA PER EQUIPS TEMPORADA 2016/2017

Aquesta temporada 2016-2017 la Secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona participa amb dos equips,  1 a  la lliga de primera categoria Provincial i 1 equip a la lliga de tercera categoria Provincial dins de la Federació Catalana de Tennis de Taula.

 
 

INFORMACIÓ COMPETICIÓ FCTT 2015/2016 CAMPIONS DE SEGONA CATEGORIA PROVINCIAL DE TENNIS DE TAULA PER EQUIPS.TEMPORADA 2015/2016

                      Josep Ruiz , Raül Fuste, Ernesto Carbonell, Aleksey Mudryak , Nando Sorli ,Jordi Badia

Resultats generals 18ª Jornada Prem aquí
Resultats 18ª Jornada Segona divisió provincial 18-03-16
Acta Prem aquí Imatges Prem aquí

Resultats generals 17ª Jornada Prem aquí
Resultats 17ª Jornada Segona divisió provincial 11-03-16
Acta Prem aquí      Imatges Prem aquíResultats generals 16ª Jornada Prem aquí
Resultats 16ª Jornada Segona divisió provincial 05-03-16
Acta Prem aquí  Imatges Prem aquíResultats generals 15ª Jornada Prem aquí
Resultats 15ª Jornada Segona divisió provincial 26-02-16
Acta Prem aquí Imatges Prem aquí

Resultats generals 14ª Jornada Prem aquí
Resultats 14ª Jornada Segona divisió provincial 12-02-16
Acta Prem aquí Imatges Prem aquí

Resultats generals 13ª Jornada Prem aquí
Resultats 13ª Jornada Segona divisió provincial 29-01-16
Acta Prem aquí Imatges Prem aquí
Resultats generals 12ª Jornada 
Resultats 12ª Jornada Segona divisió provincial 22-01-16
Acta Prem aquí Imatges Prem aquí
Resultats generals 11ª Jornada Prem aquí

Resultats 11ª Jornada Segona divisió provincial 15-01-16
Acta Prem aquí Imatges Prem aquí

 

  
Resultats generals 10ª Jornada Prem aquí

Resultats 10ª Jornada Segona divisió provincial 08-01-16
Acta Prem aquí  Imatges Prem aquí


 

Resultats generals 9ª Jornada Prem aquí

Resultats 9ª Jornada Segona divisió provincial 11-12-15 
Acta Prem aquí Imatges Prem aquíResultats generals 8ª Jornada Prem aquí
Resultats 8ª Jornada Segona divisió provincial 27-11-15 
Acta Prem aquí Imatges Prem aquí
Resultats generals 7ª Jornada Prem aquí
Resultats 7ª Jornada Segona divisió provincial 20-11-15
 Acta  Prem aquí  Imatges Prem aquí

Resultats generals 6ª Jornada Prem aquí

Resultats 6ª Jornada Segona divisió provincial 13-11-15 Acta  Prem aquí Imatges Prem aquí

 

Resultats generals 5ª Jornada Prem aquí
Resultats 5ª Jornada Segona divisió provincial 06-11-15 Acta  Prem aquí Imatges Prem aquí 

 

Diumenge 25 d’octubre , el Club Joventut d’Ulldecona ha participat al CAMPIONAT DE TENNIS DE TAULA PROVINCIAL “B”. Amb els següents jugadors : Jordi B, Raül F. Ernesto C. i Nando , bon paper dels nostre jugadors al campionat , desprès d’una primera fase de grups han passat a la fase d’eliminatòria Ernesto , Raül i Nando, a 8ens de final em tingut la mala sort de tindre un enfrontament entre nosaltres Raül i Ernesto que s’ha decantat per Raül , Nando ha passat també la fase de 8ens de final, un cop a quarts Raül i Nando han segut eliminats per dos jugadors de categoria preferent .......quedant així dins dels 8 primers llocs de la competició d’un total de 60 jugadors , en resum un bon campionat de tots els nostres jugadors.

 

 

Resultats generals 4ª Jornada Prem aquí
Resultats 4ª Jornada Segona divisió provincial 23-10-15 Acta  Prem aquí   Imatges  Prem aquí


Resultats generals 3ª Jornada Prem aquí
Resultats 3ª Jornada Segona divisió provincial 16-10-15 Acta Prem aquí   Imatges Prem aquí

Resultats generals 2ª Jornada Prem aquí
Resultats 2 ª Jornada Segona divisió provincial 09-10-15 Acta  Prem aquí Imatges Prem aquí


Resultats generals 1ª Jornada Prem aquí
Resultats 1ª Jornada Segona divisió provincial 02-10-15 Acta Prem aquí Imatges Prem aquí

 Temporada 2015/2016COMPETICIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS DE TAULA 
PER EQUIPS TEMPORADA 2015/2016


Aquesta temporada 2015-2016 la Secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona participa amb tres equips,  1 a  la lliga de segona categoria Provincial dins de la Federació Catalana de Tennis de Taula i 2 equips a la Lliga de Lleure del Consell Esportiu del Montsià.
Aquí teniu els calendaris de competició.
Calendari Federació Catalana Segona Provincial. Prem aquí
Temporada 2014/2015 
 

 
   


Acta Prem aquí                                                     Acta Prem aquí
                                  
                                 Imatges promoció Prem aquí


Resultats 18ª Jornada 3 divisió provincial 17-04-15 Prem aquí
Imatges 18J Prem aquí
Rànquings _18 Prem aquí
Acta 18J 17-04-15 Prem aquí

Resultats 17ª Jornada 3 divisió provincial 10-04-15 Prem aquí
Imatges 17J Prem aquí
Rànquings _17 Prem aquí
Acta 17J 10-04-15 Prem aquí


Resultats Tercera Eliminatòria Copa Tarragona Prem aquí
Imatges Prem aquí
Acta 20-03-2015 Prem aquíResultats 16ª Jornada 3 divisió provincial 13-03-15 Prem aquí
Imatges 16J Prem aquí
Rànquings _16 + Copa _03  Prem aquí
Acta 16J 13-03-15 Prem aquíResultats 15ª Jornada 3 divisió provincial 6-03-15 Prem aquí
Imatges 15J Prem aquí
Rànquings _15 Prem aquí
Acta 15J 6-03-15 Prem aquí
Resultats 14ª Jornada 3 divisió provincial 27-02-15  Prem aquí
Imatges 14J Prem aquí
Rànquings _14 Prem aquí
Acta 14J 27-02-15 Prem aquí

Resultats Segona Eliminatòria Copa Tarragona Prem aquí
Imatges Prem aquí
Acta 20-02-2015 Prem aquí
Resultats 13ª Jornada 3 divisió provincial 13-02-15  Prem aquí
Imatges 13J Prem aquí
Rànquings _13+ Copa Prem aquí
Acta 13J 13-02-15 Prem aquí


Resultats 12ª Jornada 3 divisió provincial 3-02-15 Prem aquí
Imatges 12J Prem aquí
Rànquings _12 + Prèvies Copa Prem aquí
Acta 12J 3-02-15 Prem aquí
Primera eliminatòria de la Copa Tarragona de tennis de Taula , amb victòria 3-0 del CJ Ulldecona davant de la Lira Vendrellenca “E” (wo).

Resultats 11ª Jornada 3 divisió provincial 23-01-15 Prem aquí
Imatges 11J Prem aquí
Rànquings _11 Prem aquí
Acta 11J 23-01-15 Prem aquí
Resultats 10ª Jornada 3 divisió provincial 16-01-15 Prem aquí
Imatges 10J Prem aquí
Rànquings _10 Prem aquí
Rànquings _ 10 + Open La Selva Prem aquí
Acta 10J 16-01-15 Prem aquíDiumenge 11-01-15 La Selva


Imatges Competició Prem aquí
Resultats 9ª Jornada 3 divisió provincial 19-12-14 Prem aquí
Imatges 9J Prem aquí
Rànquings _09 Prem aquí
Rànquings _09+torneig Lira Prem aquí
Acta 9J 19-12-14 Prem aquí

Resultats 8ª Jornada 3 divisió provincial 12-12-14 Prem aquí
Imatges 8J Prem aquí
Rànquings _08 Prem aquí
Acta 8J 12-12-14 Prem aquí
Resultats 7ª Jornada 3 divisió provincial 28-11-14 Prem aquí
Imatges 7J Prem aquí
Rànquings _07 Prem aquí

Acta 7J 28-11-14 Prem aquíResultats 6ª Jornada 3 divisió provincial 21-11-14 Prem aquí
Imatges 6J Prem aquí
Rànquings _06 Prem aquí

Acta 6J 21-11-14 Prem aquí


Resultats 5ª Jornada tercera divisió provincial 14-11-14 Prem aquí
Rànquings_05 Prem aquí
Imatges 5J Prem aquí
Acta 5J 14-11-14 Prem aquí
Resultats 4ª Jornada 3 divisió provincial 07-11-14 Prem aquí
Rànquings_04 Prem aquí
Imatges Prem aquí
Acta 4J 7-11-14 Prem aquí


Resultats 3ª Jornada 3 divisió provincial 24-10-14  Prem aquí
Rànquings_03  Prem aquí 
Imatges Prem aquí
Acta 3J 24-10-14 Prem aquí
Resultats 2ª Jornada 3 divisió provincial 17-10-14 Prem aquí
Rànquings_02 Prem aquí
Imatges Prem aquí
Acta 2J 17-10-14 Prem aquíResultats 1ª Jornada 3 divisió provincial 10-10-14 Prem aquí
Rànquings_01 prem aquí
Imatges Fotos  Prem aquí
Acta 1J 10-10-14 Prem aquí

COMPETICIÓ FCTT 2014/2015

COMPETICIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS DE TAULA 
PER EQUIPS TEMPORADA 2014/2015


Aquesta temporada 2014-2015 la Secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona participa amb tres equips,  1 a  la lliga de tercera categoria Provincial dins de la Federació Catalana de Tennis de Taula i 2 equips a la Lliga de Lleure del Consell Esportiu del Montsià.
Aquí teniu els calendaris de competició.
Calendari Federació Catalana Tercera Provincial. Prem aquí

 

COMPETICIÓ FCTT 2011/2012

COMPETICIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS DE TAULA 
PER EQUIPS TEMPORADA 2011/2012 --
Calendari Competició
Informació Equips
Horari Entrenaments

 

CAMPIONAT PROVINCIAL VETERANS 2011/2012

Josep Pajuelo, campió provincial de veterans per tercer any consecutiu

 El jugador del CTT Cambrils Josep Pajuelo, es va imposar amb claredat al campionat provincial de veterans celebrat a Vinaròs el passat diumenge 13 de Maig amb una excel·lent organització del club local. El campionat va comptar amb una notable participació de palistes provinents de dotze clubs de la territorial tarragonina. Després una fase de grups, es van disputar les eliminatòries de vuitens de final amb els 16 jugadors classificats de la primera fase. Pajuelo, principal favorit i defensor del títol, va superar amb contundència totes les eliminatòries fins la final, on l’Albert Basora (CTT Almoster) li va plantejar més problemes, però sense que arribés a perillar el seu tercer títol consecutiu. En la final de consolació, el local Paco Zaragoza (CTT Vinaròs) va pujar al tercer lloc del podi superant la revelació del torneig, Jordi Verdejo (Club Gimnàstic) que arribava al enfrontament molt cansat degut als durs enfrontaments que havia superat prèviament. A continuació la majoria de jugadors van gaudir d’un dinar de germanor on es comentaven les jugades i anècdotes del campionat, culminant un esplèndid dia de tennis taula.
Vinaròs 13-05-2012
Del nostre Club participaran : Josep Ruiz , Jordi Badia  i Nando.


CAMPIONAT PROVINCIAL FEMENÍ ABSOLUT INDIVIDUAL DE TENNIS DE TAULA 2011/2012

El proper dissabte 5 de Maig a les 16:00h al CTT Salou (al costat de l’estació de tren de Salou). Es dura a terme el Campionat Provincial Femení absolut . Del nostre Club participaran : Núria Raga, Lorena Altadill, Ingrid Mendoza i Núria Bel. Sort a totes i força tennis taula “FALDUT

     ACTUALITAT
Núria Raga 
Campiona 
Núria Bel 
Sots- Campiona
Lorena Altadill 
5ª Classificada


          Grup General                                                                                   Lorena A-Núria R-Núria B

CAMPIONAT PROVINCIAL FEMENÍ ABSOLUT INDIVIDUAL DE TENNIS DE TAULA 2011/2012

Un paper immillorable de les nostres jugadors , Núria Raga , Núria Bel i Lorena Altadill, al Campionat Absolut femení disputat a Salou . Desprès de la fase de grups ,passen a la següent fase totes tres i es troben Nuria R i Lorena A a quarts de final i amb un apretat 3-2 guanya Núria R desprès tot seguit es troben jugant semifinals les dos "Nuries" que guanyen sense cap problema i es planten a la final que es decanta per a Núria Raga amb un també apretat 3-2 .
A totes tres moltes felicitats per la bona competició realitzada i com sempre força tennis taula “FALDUT” Femení.CAMPIONAT PROVINCIAL INDIVIDUAL DE VETERANS DE TENNIS DE TAULA 2011/2012
El proper diumenge 13 de Maig de 2012 al Pavelló Municipal d’Esports de Vinaròs . Es celebrarà el Campionat Provincial de Veterans . Del nostre Club participaran : Josep Ruiz , Jordi Badia  i Nando. L’hora de presentació i inscripció serà a les 9:30h
CAMPIONAT VETERANS PER EQUIPS DE TENNIS DE TAULA 2011/2012Bon paper del nostre equip de Veterans al Campionat d’equips , aquest diumenge 22 d’abril de 2012 a la població de la Selva. Els nostres jugadors Josep Ruiz ; Jordi Badia i Nando , han aconseguit arribar a quarts de final, passant com a segons del grup C,  a la fase de quarts hem estat eliminats pels campions del grup A. En resum un bona competició dels nostres jugadors locals.
AEC Reus “A” ----CJ Ulldecona (1-3)
Lira Vendrellenca----CJ Ulldecona (3-1)
Gimnàstic “A”----CJ Ulldecona (3-1)


El club Gimnàstic revalida el títol de Veterans per equips
Els grana es van tornar a proclamar campions per equips en categoria de veterans, tal i com ja van aconseguir la temporada passada. El passat diumenge 22 d’Abril dotze equips de la Representació territorial es van aplegar simultàniament a La Selva del Camp i Almoster. Desprès d’una primera fase formada per grups de tres equips, es van disputar els quarts de final que decidien els quatre semifinalistes que lluitarien pel podi de la competició. Una semifinal enfrontaria els dos equips del Gimnàstic, que va ser favorable al “A” per un ajustadíssim 3-2. L’altre plaça per la final seria pel CTT Almoster, que també es desfaria del CTT Cambrils per idèntic resultat (3-2). La final va proclamar campions al Gimnàstic derrotant al CTT Almoster per 3-1, mentre a la final de consolació teníem en joc el tercer lloc del podi i aquest va ser pel segon equip grana que completava una magnífica actuació imposant-se al CTT Cambrils per 3-2.COMPETICIÓ FCTT 2010/2011

COMPETICIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS DE TAULA 
PER EQUIPS TEMPORADA 2010/2011
Informació Equips
Horari Entrenaments
Horari Competicions
Imatges Competicions

COMPETICIÓ FCTT 2009/2010


COMPETICIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS DE TAULA 
PER EQUIPS TEMPORADA 2009/2010

Horari Entrenaments
Horari Competicions
Imatges Equips 
Imatges Competicions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada