divendres, 15 de juny de 2012

Temporades anteriors

ACTUALITAT   Juny 2016


Aquest dissabte 4 de juny de 2016 ,al Centre de tecnificació de les Borges Blanques , els jugadors  del Club Joventut Ulldecona representant a l'Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona ,  Yuriy i Pol , han participat a la Final Nacional individual de Tennis de Taula als Jocs Esportius Escolars de Catalunya . Amb el següents resultats finals :  Categoria Infantil Masculí Pol  :  Cinquè Nacional ; Categoria Cadet Masculí Yuriy : Tercer Nacional. Moltes Felicitats a tots dos i també als seus entrenadors .


Imatges competició . Prem aquíEl proper dissabte 4 de Juny de 2016 ,al Centre de tecnificació de les Borges Blanques , Fase Nacional de Tennis de Taula INDIVIDUAL , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Amb la participació dels jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona amb la categoria cadet masculí Yuriy i amb la categoria infantil masculí PolAquest dissabte 28 de maig de 2016 ,al Centre de tecnificació de les Borges Blanques , l'equip del Club Joventut Ulldecona representant a l'Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona , format per Yuriy i Pol , han assolit el tercer lloc a la competició dins de la Fase Nacional de Tennis de Taula per equips als Jocs Esportius Escolars de Catalunya . Moltes Felicitats a tots dos i també als seus entrenadors .


Imatges competició . Prem aquíDissabte 28 de maig de 2016 ,al Centre de tecnificació de les Borges Blanques , Fase Nacional de Tennis de Taula per equips , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Amb la participació dels jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona Yuriy i Pol , amb la competició per equips


Ernesto Carbonell s’ha proclamat CAMPIÓ DEL TOP DE SEGONA CATEGORIA PROVINCIAL DE TENNIS DE TAULA. Aquest passat dissabte 14-05-16 al pavelló d’Esports de Cambrils , amb la participació dels 8 primers jugadors classificats al rànquing provincial . Ernesto Carbonell ha guanyat 6 partits i ha perdut 1 . Ha quedat empatat amb Pablo Alday , al que ha guanyat per 3 jocs a 1 i per tant s’ha proclamat Campió del top. Moltes Felicitats a tots els participants i especialment a Ernesto per aquesta victòria. imatge del campió i del sots -campió al TOP.

Imatges Competició.


Aquest diumenge 14-05-16 al pavelló d’Esports de Cambrils a les 16:00h , TOP 2a. PROVINCIAL de tennis de taula individual , amb la participació dels 8 primers jugadors classificats al rànquing provincial . Del nostre club participarà Ernesto Carbonell . El sistema de competició serà un grup de 8 jugadors tots contra tots.


El passat diumenge 08-05-16 ,al PAVELLÓ POLIESPORTIU DEL GIMNÀSTIC DE TARRAGONA . Campionat provincial de Dobles de tennis de taula , amb la participació Jordi Badia i Nando Sorli formant parella a la competició de dobles. Amb els resultat final de tercers a la fase de grups , bona participació dels nostres jugadors que han competit amb jugadors de lliga nacional ....preferent...Aquest diumenge 08-05-16 ,al PAVELLÓ POLIESPORTIU DEL GIMNÀSTIC DE TARRAGONA . Campionat provincial de Dobles de tennis de taula , amb la participació de dos parelles del Club Joventut Ulldecona, Parella (1) formada per Ernesto Carbonell i Josep Ruiz i parella (2) formada per Jordi Badia i Nando Sorli .


Els jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona Yuriy i Pol , han participat a la Fase Provincial i Trofeu Diputació Tarragona i Terres de l’Ebre de Tennis de Taula , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2015/2016 . El passat dissabte dia 7 de maig de 2016 a la població de Pira . Amb els següents resultats : Competició Individual categoria infantil masculí Pol Badia 5é lloc, categoria cadet masculí Yuriy Mudryak 5é lloc : Competició per equips categoria cadet masculí Pol B –Yuriy M. , tercers classificats .Moltes felicitats a tots dos participants.

Imatges .Prem aquíFase Provincial i Trofeu Diputació Tarragona i Terres de l’Ebre de Tennis de Taula , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2015/2016 . El proper dissabte dia 7 de maig de 2016 a la població de Pira . Amb la participació dels jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona Yuriy i Pol a la competició individual i a la competició per equips


III CAMPIONAT DE LLEURE INDIVIDUAL DE TENNIS DE TAULA
Diumenge 1 de maig de 2016 .
Pavelló Municipal d'Esports d 'Amposta.
Amb la participació dels jugadors del Club :
ALEKSEY MUDRYAK ; JORDI BADIA CASTELL
POL BADIA SANSANO ;YURIY MUDRYAK
JOAN PASALAMAR GIL ;ORIOL SANSANO DANTA
LORENA ALTADILL BEL;JOSEP BALAGUER GONZALEZ; JOSEP Mª CLOTET GALIA.
Bon paper dels nostres jugadors , aquest diumenge 01-05-16 al pavelló Municipal d’Esport d’Amposta dins del III Campionat individual de Lleure de tennis de Taula, organitzat pel Consell Esportiu del Montsià , amb la col•laboració del C.T.T Amposta.
Amb un total de 26 jugadors /es han participat amb una primera fase per grups , per a tot seguit disputar fins al final amb el sistema d’eliminació directa amb 16 jugadors/es, a la fase han arribat Aleksey Mudryak ; Jordi Badia ;Pol Badia;Yuriy Mudryak ;Joan Pasalamar i Lorena Altadill, a la propera ja han 8 jugadors/es ,han accedit Aleksey Mudryak ; Jordi Badia i Joan Pasalamar , ja a la fase de semifinals l’únic representant nostre ha quedat Aleksey Mudryak , que desprès ha passat a disputar la final de tercer i quart lloc , aconseguint el tercer lloc final al campionat , moltes felicitats a tots el jugadors/es participants i com sempre especialment als nostres jugadors/es .

Imatges Competició . Prem aquí
 

Bon paper dels nostres jugadors  , aquest diumenge 24-04-16 al pavelló del Reus Deportiu dins del Campionat per equip de Veterans de tennis de taula , amb la participació d’equips de les lligues de Preferent – Primera - Segona i Tercera Categoria , els nostre equip de segona categoria aconseguit quedar dins del 8 primers equips de la competició amb un total de 18 equips . A la primera fase hem quedat segons de grup i com a millors segons de la competició hem passat al quadre de finalistes per a disputar els 8 primers llocs , dins d’aquesta fase ja ens hem trobat amb equips de lliga preferent  i

tot i lluitar fins al final no hem pogut passar aquesta ronda eliminatòria , tot i així felicitar com sempre a tots els jugadors participants i especialment als nostres jugadors que formaven l’equip del Club : Jordi Badia, Raül Fuste , Ernesto Carbonell i Nando Sorli per la seva bona competició .


Imatges . Prem aquí
III CAMPIONAT DE LLEURE INDIVIDUAL DE TENNIS DE TAULA
Diumenge 1 de maig de 2016 . Pavelló Municipal d'Esports d 'Amposta


Amb la participació dels jugadors del Club :

OLEKSIY MUDRYAK
JORDI BADIA CASTELL
POL BADIA SANSANO
YURIY MUDRYAK
JOAN PASALAMAR GIL
ORIOL SANSANO DANTA
LORENA ALTADILL BEL
JOSEP BALAGUER GONZALEZ
JOSEP Mª CLOTET GALIAAquest diumenge 24-04-16 ,al pavelló del Reus Deportiu . Campionat per equip de Veterans de tennis de taula , amb la participació de l’equip del Club Joventut Ulldecona, format pel següent jugadors : Jordi Badia, Raül Fuste , Ernesto Carbonell i Nando Sorli ,

Fase Territorial de les Terres de l’Ebre de Tennis de taula , dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya . S’ha disputat el passat diumenge 17-04-2016 a la població d’Amposta . Amb la participació dels jugadors del Club Joventut Ulldecona representant a l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona Yuriy i Pol , amb els següents resultats : Amb la categoria infantil masculí Pol Campió Territorial Terres de l’ Ebre ; amb la categoria cadet masculí Yuriy Campió Territorial Terres de l’ Ebre. Tots dos junts formant Equip Cadet masculí també han assolit el primer lloc a la competició proclamant-se campions Territorials per equips a les terres de l’Ebre a la categoria Cadet Masculí.
Moltes Felicitats als dos jugadors del Club i ara fins la propera competició la Final Provincial (Tarragona –Terres de l’Ebre , que es disputarà el proper 7 de maig . També ressaltar que els dos jugadors a nivell individual i l’equip s’han classificat directament per a participar a la Fase Final Nacional de Tennis de Taula Individual i per equips dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es diputarà la darrera setmana de maig i la primera de juny.


Imatges . Prem aquí
Aquí teniu la classificació Final Lliga de lleure de Tennis de Taula de les Terres de l’Ebre. Amb la participació d’equips de les següents poblacions : Amposta , Sant Jaume , Vinaròs , Benicarló ,Tortosa i Ulldecona. El proper dia 1 de maig de 2016 es realitzara el III Campionat Individual de lleure de tennis de taula a la població d’Amposta , al finalitzar el campionat es realitzara el lliurament de trofeus del Campionat Individual i tambe el lliurament de trofeus de la lliga per equips de la temporada 2015-2016
        


2ª ELIMINATÒRIA 16-04-16
Acta C.T.T. ALMOSTER "A" - C.J. ULLDECONA "A": Acta  Prem aquí
Imatges : Prem aquí
Resultats Copa Tarragona 2016 

     
 
 
 
 2ª ELIMINATÒRIA 15-04-16
Acta CJ ULLDECONA "B" -- C.T.T. CAMBRILS "B2 : Acta  Prem aquí
Imatges : Prem aquí
Resultats Copa Tarragona 2016 

1ª ELIMINATÒRIA 08-04-16
Acta A.E.C. REUS "C"-CJ ULLDECONA "B" : Prem aquí
Imatges : Prem aquí

Resultats Copa Tarragona 2016  Prem aquí         
 
 
 
 

1ª ELIMINATÒRIA 08-04-16
Acta C.T.T GANXETS "A"-CJ ULLDECONA "A" : Prem aquí
Imatges : Prem aquí

Resultats Copa Tarragona 2016  Prem aquí     

CJ.ULLDECONA “A”
 JUGADOR
FITXA
RAÜL FUSTE FOLQUE
8435
ERNESTO CARBONELL  CALLAU
5740
JOSEP RUIZ MARTINEZ
5648CJ.ULLDECONA “B”
 JUGADOR
FITXA
NANDO SORLI BEL
4783
JORDI BADIA CASTELL
4788
OLEKSIY MUDRYAK
8167

 
El Club Joventut d’Ulldecona , s’ha proclamat Campió de la Lliga de Segona Divisió Provincial 2015/2016.
L'equip del Club Joventut d’Ulldecona , format pels jugadors Jordi Badia, Josep Ruiz , Raül Fuste, Ernesto Carbonell, Aleksey Mudryak i Nando Sorli , aconsegueixen el títol de Lliga de tennis taula per equips en la categoria de segona divisió provincial.


Bona competició dels nostres jugadors : Jordi Badia, Raül Fuste , Ernesto Carbonell i Nando Sorli , al Campionat Provincial individual de Veterans celebrat avui diumenge al Pavelló Municipal de Vinaròs Als grups del campionat hem jugat amb jugadors de preferent , primera , segona i tercera divisió provincial fen un bon paper en general. Destacar a Ernesto Carbonell que arribat a la fase de vuitens de final. I a la resta de jugadors per la seva bona competició al Campionat de Veterans 

Imatges Competició Prem aquíCLASSIFICACIÓ LLIGA PER EQUIPS DE LLEURE DE TENNIS DE TUALA .
CONSELL ESPORTIU DEL MONTSIÀ 2015/2016


EQUIP "C" LLIGA DE LLEURE 15/16

EQUIP "B" LLIGA DE LLEURE 15/16Resultats 18ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  02-04-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(18) Jornada  Prem aquí

Resultats 17ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  19-03-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(17) Jornada  Prem aquí

Resultats 17ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  19-03-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(17) Jornada  Prem aquí


Resultats generals 18ª Jornada Prem aquí
Resultats 18ª Jornada Segona divisió provincial 18-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats 16ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  11-03-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(16) Jornada  Prem aquí

Resultats 16ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  11-03-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(16) Jornada  Prem aquí

Resultats generals 17ª Jornada Prem aquí
Resultats 17ª Jornada Segona divisió provincial 11-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí
Resultats 15ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  05-03-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(15) Jornada  Prem aquí

Resultats 15ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  05-03-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(15) Jornada  Prem aquí

Resultats generals 16ª Jornada Prem aquí
Resultats 16ª Jornada Segona divisió provincial 05-03-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí


Resultats generals 15ª Jornada Prem aquí
Resultats 15ª Jornada Segona divisió provincial 26-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí


Resultats 14ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  27-02-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(14) Jornada  Prem aquíResultats 14ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  27-02-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(14) Jornada  Prem aquíResultats 13ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  20-02-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(13) Jornada  Prem aquí

Resultats 13ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  20-02-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(13) Jornada  Prem aquí


Resultats 12ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  13-02-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(12) Jornada  Prem aquí

Resultats 12ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  13-02-16
Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS(12) Jornada  Prem aquí


Resultats generals 14ª Jornada Prem aquí

Resultats 14ª Jornada Segona divisió provincial 12-02-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí


Resultats 11ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  06-02-16

Imatges  Prem aquí
RESULTATS GENERALS

(11) Jornada  Prem aquíResultats 10ª Jornada Lliga Lleure "B" "C" Terres de l'Ebre  30-01-16

Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS
(10) Jornada Prem aquíEl proper dissabte 30-01-2016 de les 9:30h fins les 12:30h aproximadament , al Pavelló Municipal d’Esports d’Ulldecona , Fase Comarcal de Tennis de Taula dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2015/2016 a la Comarca del Montsià. Al mateix temps es dura a terme una jornada de promoció local del tennis de taula amb total de 25 alumnes de les Escoles Esportives Municipals , també dins de la jornada de promoció del tennis de taula  es realitzarà el partit oficial de la (10ª) Jornada de Lliga de Lleure de tennis de Taula , amb l’enfrontament dels equips A i B del Club Joventut Ulldecona. Aquestes activitats estan organitzades pel Consell Esportiu del Montsià ,l’Ajuntament d’Ulldecona i la Secció de Tennis de Taula del Club Joventut Ulldecona.

Imatges .Prem aquí


Resultats generals 13ª Jornada Prem aquí

Resultats 13ª Jornada Segona divisió provincial 29-01-16
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí

Resultats 9ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  23-01-16

Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS

(9) Jornada  Prem aquí  Resultats 8ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  16-01-16

Imatges Prem aquí
RESULTATS GENERALS

(8) Jornada Prem aquí


Resultats 8ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  16-01-16

Imatges Prem aquí


RESULTATS GENERALS
(8) Jornada Prem aquí
 Resultats generals 12ª Jornada Prem aquí

Resultats 12ª Jornada Segona divisió provincial 22-01-16
Acta Prem aquí

Imatges Prem aquí
 
Resultats generals 11ª Jornada Prem aquí

Resultats 11ª Jornada Segona divisió provincial 15-01-16
Acta Prem aquí

Imatges Prem aquí

Resultats 7ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  09-01-16

Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(7) Jornada Prem aquí
 

 


Resultats 7ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  09-01-16

Imatges Prem aquí


RESULTATS GENERALS
(7) Jornada Prem aquíResultats generals 10ª Jornada 

Resultats 10ª Jornada Segona divisió provincial 08-01-16
Acta Prem aquí

Imatges Prem aquí
 (1) Obregon (2) Ernesto ) (3) Sebastià (4) Raül.Grup participants


Dissabte 2 de gener de 2016 , torneig a Ulldecona per invitació degut al nombre de taules que podíem disposar i el lloc . Aprofitem per agrair a l’Institut Manuel Sales i Ferré per deixar-nos el gimnàs per a poder realitzar la competició. Un matí de tennis taula per a baixar el torrons de les festes i torna agafar el ritme de la competició. Amb un total de 18 jugadors en una primera fase de grups, per a desprès iniciar la fase d’eliminació directa fins al final. A destacar la jornada de tennis taula amb tots el companys i companyes assistents que han realitzar partides i punts de mèrit , al finalitzar hem anat tots junts a dinar per a recuperar forces.
I com no hi havia prou pel matí uns quans valents encara hem anat a la tarda a fer quatre “partidetes “ . Degut a que un tal “Obregon “ no en tenia prou pel matí li feia falta una miqueta mes per la tarda.
En resum moltes gràcies a tots els participants que heu pogut vindre i disculpes per a la resta de companys “pimponeros” de les lligues que participem , intentarem a la propera organitzar un obert al nostre pavelló on podrem col•locar mes taules i així poder acollir a tots els jugadors de les nostres comarques. Com sempre força tennis taula.
Aquí teniu als quatre primers classificats i la foto de grup dels jugadors .
(1) Obregon (2) Ernesto ) (3) Sebastià (4) Raül.
Bon paper dels nostres jugadors Jordi , Pol i Nando al torneig de Nadal de Tarragona , amb la participació de jugadors de nivell Nacional, Preferent i Primera provincial majoritàriament . Pel matí es va realitzar la competició individual i per la tarda la competició de parelles.

27-12-2015
Torneig de Nadal .Pavelló Gimnàstic de Tarragona


Resultats 6ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  12-11-15
Imatges Prem aquíRESULTATS GENERALS
(6) Jornada Prem aquíResultats generals 9ª Jornada Prem aquí
Resultats 9ª Jornada Segona divisió provincial 21-12-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquí


Resultats 6ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  12-11-15
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(6) Jornada Prem aquí


Resultats 5ª Jornada Lliga Lleure "B" Terres de l'Ebre  28-11-15
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(5) Jornada Prem aquí
Resultats 5ª Jornada Lliga Lleure "C" Terres de l'Ebre  28-11-15
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(5) Jornada Prem aquíResultats generals 8ª Jornada Prem aquí
Resultats 8ª Jornada Segona divisió provincial 27-11-15
Acta Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats generals 7ª Jornada Prem aquí
Resultats 7ª Jornada Segona divisió provincial 20-11-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquí
Resultats 4ª Jornada Lliga Lleure equip "C" Terres de l'Ebre  18-11-15
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(4) Jornada Prem aquí


Resultats 4ª Jornada Lliga Lleure equip  "B" Terres de l'Ebre  18-11-15
Imatges Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(4) Jornada Prem aquíImatges nit esport local 2015. Prem aquí

Us informem que el dia 12 de desembre de 2015, a les 20:30 hores, es celebrarà la "XIII Nit de l'Esport Local d'Ulldecona" al Teatre Orfeó Montsià. Aquest acte està organitzat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ulldecona.
La Nit de l'Esport Local és un acte de reconeixement social, que pretén premiar l’esforç de les persones implicades en l’esport al nostre municipi, ja siguin esportistes, entitats, tècnics, o altres persones relacionades amb el món de l'esport local.

Aquest any, trobarem cinc modalitats diferents:
  1.     Reconeixement a Esportistes Locals.
  2.     Reconeixement a Entitats Esportives Locals.
  3.     Mencions Especials.
  4.     Millor Esportista Local Masculí 2015.
  5.     Millor Esportista Local Femení 2015.
El guanyador a la modalitat de "Millor Esportista Local Masculí / Femení 2015", serà escollit/da amb una votació online i per la valoració d'un jurat. Podeu trobar les bases amb tota la informació al següent enllaç:NANDO SORLI
Esportista lligat des de la creació de la secció de Tennis de Taula del Club Joventut a la temporada 1992/1993. Vinculat a les tasques d’organització i a la vegada participació amb els diferents equips del club, participant a les competicions per equips en diferent categories: tercera , segona i primera provincial. Aquesta temporada 2014/2015 a destacat per haver aconseguit bons resultats tant a nivell d’equip com a nivell individual, aquí us destaquem el mes significatius :Amb l’equip Federat ha aconseguit el tercer lloc a la lliga de Tercera Categoria provincial, que els ha permès a l’equip pujar a segona categoria provincial. També ha participat amb l’equip de lleure aconseguint també el tercer lloc comarcal. A nivell Individual ha assolit en diferent campionats segons llocs a les competicions, però destaquem els primers llocs aconseguits a les competicions següents Campionat Comarcal d’Amposta, Campionat Individual de Lleure a Sant Jaume d'Enveja i s'ha proclamat Campió al Top 12 a Tarragona dins de la tercera categoria provincial de la Federació Tarragonina de Tennis de Taula.Resultats 3ª Jornada Lliga Lleure equip "C" Terres de l'Ebre 13-11-15
Acta Prem aquí
Imatges  Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(3) Jornada Prem aquíResultats 3ª Jornada Lliga Lleure equip "B" Terres de l'Ebre 13-11-15
Acta Prem aquí
Imatges  Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(3) Jornada Prem aquí


Resultats generals 6ª Jornada Prem aquí
Resultats 6ª Jornada Segona divisió provincial 13-11-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquí
Resultats 2ª Jornada Lliga Lleure equip "C" Terres de l'Ebre 23-10-15
Acta Prem aquí
Imatges  Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(2) Jornada Prem aquí


Resultats generals 5ª Jornada Prem aquí
Resultats 5ª Jornada Segona divisió provincial 06-11-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquí
El paliste local de Cambrils confirma el bon estat de forma mostrat en els últims temps i aconsegueix adjudicar-se aquest torneig disputat a la veïna ciutat de Cambrils i que ha reunit a més de 50 jugadors amb categoria màxima de 2ª Provincial de la Territorial tarragonina. Així, desprès d’una dura semifinal en front l’experimentat Lluis Duran de la Lira Vendrellenca, el jove jugador ha tingut que remuntar varies pilotes de partit aconseguint arribar a la final desprès d’un ajustat 3-2. La final ha caigut també a mans de l’esmentat Pablo Alday que s’imposava per 3-1 enfront Ricard Martín també de la Lira Vendrellenca, i que havia aconseguit passar a la final desprès de derrotar al veterà Jesús Rubio (CTT Vinaròs) per 3-1.
Amb aquest títol, el jove jugador cambrilenc és confirma com una de les promeses més destacades del tennis taula tarragoní, i destaca el bon paper de l'Escola cambrilenca de Tennis Taula.
Imatges Prem aquí

Diumenge 25 d’octubre , el Club Joventut d’Ulldecona ha participat al CAMPIONAT DE TENNIS DE TAULA PROVINCIAL “B”. Amb els següents jugadors : Jordi B, Raül F. Ernesto C. i Nando , bon paper dels nostre jugadors al campionat , desprès d’una primera fase de grups han passat a la fase d’eliminatòria Ernesto , Raül i Nando, a 8ens de final em tingut la mala sort de tindre un enfrontament entre nosaltres Raül i Ernesto que s’ha decantat per Raül , Nando ha passat també la fase de 8ens de final, un cop a quarts Raül i Nando han segut eliminats per dos jugadors de categoria preferent .......quedant així dins dels 8 primers llocs de la competició d’un total de 60 jugadors , en resum un bon campionat de tots els nostres jugadors.

Resultats 1ª Jornada Lliga Lleure equips "B"-"C" Terres de l'Ebre 23-10-15
Acta Prem aquí
Imatges  Prem aquí

RESULTATS GENERALS
(1) Jornada Prem aquíResultats generals 4ª Jornada Prem aquí
Resultats 4ª Jornada Segona divisió provincial 23-10-15
Acta  Prem aquí
Imatges  Prem aquí
 
Resultats generals 3ª Jornada Prem aquí
Resultats 3ª Jornada Segona divisió provincial 16-10-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquí

 


TENNIS TAULA LLEURE 15-16
Salutacions a tots els aficionats al tennis taula. Aquest proper 24 d’octubre de 2015 comença la setena edició de la lliga de les terres de l’Ebre. Amb la participació de nou d’equips de les següents poblacions.
Amposta , Sant Jaume , Vinaròs , Benicarló ,Tortosa i Ulldecona.

 Calendari competició : Prem aquí
Resultats generals 2ª Jornada Prem aquí
Resultats 2 ª Jornada Segona divisió provincial 09-10-15
Acta  Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats generals 1ª Jornada Prem aquí
Resultats 1ª Jornada Segona divisió provincial 02-10-15
Imatges Prem aquí
COMPETICIÓ FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS DE TAULA 
PER EQUIPS TEMPORADA 2015/2016


Aquesta temporada 2015-2016 la Secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona participa amb tres equips,  1 a  la lliga de segona categoria Provincial dins de la Federació Catalana de Tennis de Taula i 2 equips a la Lliga de Lleure del Consell Esportiu del Montsià.
Aquí teniu els calendaris de competició.
Calendari Federació Catalana Segona Provincial. Prem aquí Participants de Club a l 'Open de Tortosa.
DIUMENGE 27 DE SETEMBRE II OPEN CIUTAT DE TORTOSA .
Amb la participació dels jugadors dels nostre Club :
JOAN P. JORDI B I POL B. ALEKSEY M.ERNESTO C.

Resum temporada 2014/2015 Prem aquí
DISSABTE DIA 5 TORNEIG DE TENNIS DE TAULA A LA POBLACIÓ D'ONDA . AMB LA PARTICIPACIÓ DELS JUGADORS DEL CLUB JOVENTUT :
JOAN P. JORDI B I POL B. ALEKSEY M.
Bon paper dels nostre jugadors al torneig , a la fase de grups han passant a la següent eliminatòria Aleksey M a l’Open “A” i Jordi B i Pol B a l’Open “B” de la competició , ha quedat eliminat Joan P. a aquesta Fase.
A la fase eliminatòria Aleksey i Pol han quedat eliminats a quarts de final. Jordi a passat les eliminatòria fins a jugar la final de tercer i quart lloc , on a perdut amb jocs ajustats per 3 a 1 quedant en quart lloc de l’Open B , en resum un bon campionat dels nostres jugador al torneig de la població d’Onda.
Imatges Prem aquíAVUI DISSABTE DIA 5 TORNEIG DE TENNIS DE TAULA A LA POBLACIÓ D'ONDA . AMB LA PARTICIPACIÓ DELS JUGADORS DEL CLUB JOVENTUT : 
JOAN P. JORDI B I POL B. ALEKSEY M.


TORNEIG DE TENNIS DE TAULA SANTA TECLA 2015
A LA POBLACIÓ DE TARRAGONA EL PASSAT DIUMENGE 30 D'AGOST DE 2015. Una jornada llarga de tennis de taula de les 9.00 del matí fins les 21.00 de la nit. Bona participació dels nostres jugadors al torneig de Santa Tecla.
Amb una participació de 96 jugadors un torneig amb un alt nivell de joc , amb jugadors de lligues nacionals i provincials . Aquí teniu el resum de la participació dels nostres jugadors . Desprès d’una primera fase de grups de 6 jugadors ,segons l’ordre de classificació es passa a disputar l’open A , o el Open B , tots els nostres jugadors han s’han classificat per a l’Open B , es te que tindre en compte que el nostre nivell de competició es de tercera provincial i hem competit amb jugadors de segona, primera provincial ,preferent i tercera, segona i primera nacional, tot i així hem realitzat bones partides i punts disputats.Per la tarda s’ha reprès la competició amb les fase prèvies i ja directament als quadres d’eliminació directa fins al final . Aquí teniu el resultats dels nostres jugadors. Els companys Joan i Pol han estat eliminats a la primera fase prèvia desprès dels grups. La resta Jordi , Aleksey i Nando hem passat la primera fase prèvia, desprès s’ha disputat setzens de final amb el partit de Jordi i Aleksey, passant a la propera eliminatòria Aleksey , nando també ha superat els setzens de final, a vuitens de final Aleksey ha estat eliminat i nando ha superat també aquesta fase de vuitens , desprès a quarts nando s’ha trobat amb el que desprès ha quedat campió del torneig un jugador jove de tercera nacional que ja no l’ha pogut superar, en resum una bona competició del nostres jugadors al torneig de Santa Tecla 2015.

Imatges Santa Tecla Prem aquí          TORNEIG DE TENNIS DE TAULA SANTA TECLA 2015
A LA POBLACIÓ DE TARRAGONA EL DIUMENGE 30 D'AGOST DE 2015
AMB LA PARTICIPACIÓ DELS JUGADORS DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA
Jordi B.
Aleksey M.
Joan P.
Pol B.
Nando S.
 


Imatges Open Cambrils Prem aquí


VIII OPEN DE TENNIS DE TAULA CIUTAT DE CAMBRILS 
DISSABTE 22 D'AGOST DE 2015
Pavelló Municipal d'Esports
JUGADORS QUE PARTICIPEN DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA
Jordi B.
Aleksey M.
Joan P.


Bon campionat dels nostres jugadors de tercera provincial : Aleksey Mudryak (CJ Ulldecona) ,Raül Fusté (CJ Ulldecona) ,Ernesto Carbonell (CJ Ulldecona) i Nando Sorli (CJ Ulldecona) a l'Open d'Amposta , un campionat amb un gran nivell dels jugadors participants , la majoria d’ells participen a lligues nacionals i lligues de preferent , primera , segona i tercera provincial. Destacar a tots els jugadors , però especialment als quatre finalistes: Josep Pajuelo (Nàstic Tarragona) (12 vegades campió absolut de Tarragona)Jaume Querol (Tortosa) (Campió de Catalunya veterans 2015)Albert Masip (CN Tàrraco) (Campió absolut Tarragona 2015).Josep Antón (Sant Cugat) (Campió del mon Stiga best trick shot) .Del nostre Club destaquem a Nando que arribat a vuitens de final , on l’elimina’t Josep Pajuelo (Nàstic Tarragona) (12 vegades campió absolut de Tarragona). En resum un bon campionat dels nostres jugadors .Felicitat al CTT Amposta per la seva perfecta organització del Campionat i fins la propera edició.
Aquí teniu el resum del CTT Amposta organitzador del Campionat.

CRONICA I IMATGES C.TT. AMPOSTA ORGANITZADOR CAMPIONAT I DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA.
El jugador del CTT Tortosa Jaume Querol s'ha adjudicat l'Open Ciutat d'Amposta en una disputadíssima final davant el jugador de Cambrils del CTT Gimnàstic, Josep Pajuelo per un marcador final de 3-1 (9-11)(11-8)(15-13)(14-12). Querol ha guanyat aquest torneig per primera vegada i acaba la temporada a lo gran després d'adjudicar-se el campionat de Catalunya de veterans i el torneig de Vinaròs. La seva victòria al Ciutat d'Amposta ha esta molt meritòria ja que ha tingut que desfer-se a les semifinals de l'excelent jugador del Sant Cugat i guanyador de les dos ultimes edicions de l'Open Josep Anton, al qual ha derrotat en un ajustat marcador per 3-2 i després a la final al dotze vegades campió de Tarragona, Pajuelo. Al marge d'aquests jugadors també ha completat una gran actuació l'actual campió de Tarragona Albert Masip del CN Tàrraco que ha caigut davant Pajuelo per 3-2 a les semifinals i davant d'Anton per idèntic marcador a la lluita pel tercer lloc.
Han participat 33 jugadors provinents dels clubs: Lira Vendrellenca, Sallent, Premià de Mar, Sant Cugat, Nàstic de Tarragona, AEC Reus, Cambrils, Vinaròs, Tortosa, Ulldecona, Sant Jaume,Santa Bàrbara, Benicarló i Amposta.
L'Open és un vell torneig de festes majors començat a la década de 1960 i que actualment recolleix als millors jugadors de les Terres de l'Ebre i una representació de jugadors del Camp de Tarragona i d'altres parts de Catalunya aixi com de la Comunitat Valenciana.
Us resumim la fase d'eliminatories.
Vuitens
(Josep Pajuelo-Nando Sorli) (Enric Verdejo-Pere Josa)(Ferran Perarnau-Domenec Torrades)
(Albert Masip-Daniel Algaba)(Jaume Querol-Jose Luis Cerdá)(Alex Stievenart-Rufino Martin)
(Paco Zaragoza-Arcadi Martínez)(Josep Anton-Miguel Angel Chico)

Quarts
(Josep Pajuelo-Enric Verdejo)(Ferran Perarnau-Albert Masip)(Jaume Querol-Alex Stievenart)
(Arcadi Martínez-Josep Anton)

Semifinals
(Josep Pajuelo-Albert Masip) (Jaume Querol-Josep Anton)
Final
(Jaume Querol-Josep Pajuelo) tercer: Josep Anton
 
 GRUP ULLDECONA 


                                          1-2-3 CAMPIONAT COMARCAL NO FEDERATS                                  1-2-3 CAMPIONAT COMARCAL FEDERATS    

Aquest dissabte dia 8 d’agost s’ha disputat el CAMPIONAT COMARCAL AMPOSTA de tennis de taula al Pavelló Municipal d'Esports d’Amposta : Amb dues categories, una Comarcal amb participació de jugadors no federats i una altra comarcal amb jugador federats de categories de primera, segona i tercera provincial. Aquí teniu els resultats finals dels nostres participants i un recull fotogràfic.
JUGADORS del Club Joventut Ulldecona
CAMPIONAT COMARCAL NO FEDERATS
Segon Classificat Campió Joan P.
CAMPIONAT COMARCAL FEDERATS
Campió Nando
Segons Classificat Ernesto C.
Tercer Classificat Raül F.
Cinquè Classificat Aleksey M.


Dos jugadors del Club Joventut Ulldecona , Jordi Badia i Pol Badia al 
Campus Internacional de Tenis de Mesa VSPORT Ciudad de Granada 


OPEN CIUTAT D'AMPOSTA DIUMENGE 9 D'AGOST DE 2015
Pavelló Municipal d'Esports 9,30 h.
JUGADORS QUE PARTICIPEN DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA
Ernesto C.;Nando,
Raül F.;Aleksey M


CAMPIONAT COMARCAL AMPOSTA DISSABTE 8 D'AGOST DE 2015. 
Pavelló Municipal d'Esports 9,30 h.
JUGADORS QUE PARTICIPEN DEL CLUB JOVENTUT ULLDECONA
Raül F.;Aleksey M.;Joan P.;Ernesto C.;Nando  
Aquest diumenge 2 D'AGOST DE 2015
s’ha disputat el CAMPIONAT de fetes a SANT JAUME al pavelló Municipal d’Esports , amb un total de 22 jugadors , amb la participació del nostre Club de :
Raül F.;Aleksey M.;Joan P.;Ernesto C.;Nando
Gran campionat a Sant Jaume dels nostres jugadors locals , un campionat amb un nivell elevat de competició amb jugadors fins a primera provincial .
Desprès d’una primera fase de grup es porta a terme els sistema d’eliminació directa , semifinals i finals . La final l’han disputat Victor Chapa del CTT Amposta i Raül Fuste del Club Joventut Ulldecona , decantant-se a favor de Victor Chapa per 3 jocs a 2 amb un joc final 11-9 disputadíssim , moltes felicitats a tots els nostres jugadors i especialment a Raül per aquest segon lloc merescut.

Aquest divendres 24 de juliol de 2015 , s’ha portat a terme dins de la nit del Tennis Taula Tarragoní 2015 el lliurament dels premis de totes les categories als tres primers classificats, i als quatre de les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Femení de les competicions de tennis de taula celebrades a la temporada 2014/2015. El Club Joventut Ulldecona ha rebut trofeu l’equip de tercera categoria provincial pel seu tercer lloc a la classificació general , l’equip esta format per : Jordi , Ernesto , Josep , Raül i Nando. D’altra banda a rebut el trofeu de Campió Provincial del Top de Tercera categoria Nando del Club Joventut Ulldecona. En general una bona temporada dels nostres equips dins de les lligues de Lleure i Federació , moltes felicitats a tots i a preparar la propera temporada.Bon paper dels nostres jugadors als Campionats, disputats el dissabte i diumenge passat a la població de Vinaròs .
POL BADIA SANSANO
ALEKSEY MUDRAYAK
JOAN PASALAMAR GIL
JORDI BADIA CASTELL
RAÜL FUSTE FOLQUE
ERNESTO CARBONELL CALLAU 

 
   


Acta Prem aquí                                                    Acta Prem aquí
                                  
                                 Imatges promoció Prem aquí

Participació de jugadors del Club Joventut Ulldecona. Raül Fuste i Nando Sorli. A la sexta edició del torneig Top Local Amposta que es jugarà el divendres 5 de Juny de les 20,30 h a les 24 h aproximadament, al Pavelló Municipal d'Esports d'Amposta.


  

Vídeo Final prem aquí

En una gran tarda de tennis taula al pavelló del Nàstic de Tarragona, els millors jugadors de la província es van reunir per disputar l'XXI Memorial Josep Ramon i Costas, on es van enfrontar els 12 millors jugadors de les diferents categories segons els rànquings de classificació de la temporada 2014-15. Aquest torneig es divideix segons les diferents categories de les lligues provincials, Preferent, 1ª, 2ª i 3ª i també amb els joves jugadors de les lligues de promoció.
Pel que fa a la competició de Preferent, Josep Pajuelo (Nàstic) i el palista del Baix Ebre Jaume Querol van disputar una gran final, però en aquest cas el veterà Josep Pajuelo es va imposar per 3-0, amb parcials molt ajustats. Aquesta victòria confirma al cambrilenc com el jugador amb més palmarès en actiu, i un dels millors jugador de la història del tennis de taula tarragoní. El podi el va completar Ferran Perarnau (Nàstic).
A la competició de 1ª Provincial, sense sorpreses, ja que la victòria final se la van disputar els 3 primers classificats del rànking, Albert Sedano (AEC Reus), Marc Marchante (CTT Cambrils) i Miguel Ayora (CTT Tortosa). Finalment, i desprès d’un ajustat triple empat, el tortosí Miguel Ayora va aconseguir fer-se amb el títol per davant d'Albert Sedano i Marc Marchante que completaren el podi. A 2ª Provincial la classificació final va ser: Diogo Castilho (Reus Deportiu), Daniel Crespo (CTT Cambrils) i Marc Crespo (CTT Cambrils) que deixava fora del podi al selvatà Josep M. Ollé (CTT La Selva), que ha estat la sorpresa del torneig. A 3ª Provincial, el veterà jugador del CJ Ulldecona Ferran Sorlí s’imposava, no sense dificultats, al jove jugador del CTT Cambrils Pablo Alday i a Miguel A. Chico, també del club cambrilenc.
Finalment, els joves de promoció van demostrar que el tennis de taula tarragoní te un gran futur per endavant, mostrant un nivell de joc altíssim, i la victòria final va ser per al nº1 del rànking, el cambrilenc Pablo Alday; 2on classificat Aleix Miró del CN Tàrraco i 3a plaça pel jugador del CTT Tortosa Joan Obregón que va deixar sense podi al reusenc Joan Puig (Reus Deportiu).Bona participació dels nostres jugadors  , Jordi , Raül i Nando al Campionat Provincial de Veterans de Tennis de Taula Individual , celebrat el passat diumenge 17-05-15 a la població de Vinaròs.
Imatges Competició Prem aquí
Campionat Provincial de Veterans de Tennis de Taula Individual . Diumenge 17-05-15 a la població de Vinaròs.


Pol Badia , TERCER LLOC INDIVIDUAL al campionat Provincial de Tennis de Taula , disputat aquest dissabte 09-05-2015 a la població de Valls , Fase Provincial de tennis de taula dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2014/2015 ,Pol Badia del Club Joventut Ulldecona ha pujat al podi en tercer lloc desprès de guanyar la final de tercer i quart lloc amb el resultat de 2 a 0. Moltes Felicitats Pol per la teva competició i endavant com sempre amb el tennis taula.
 Pol Badia Sansano .
Campió Territorial Terres de l'Ebre 
Fase Territorial Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre JEEC 2014/2015
Convocatòria Final Prem aquí
Programació Individual Prem aquí
Programació Equips Prem aquí
Resultats competició Individual Prem aquí
Resultats competició equips Prem aquí
Imatges lliurament trofeus Prem aquí
Convocatòria Final Provincial Trofeu Diputació Prem aquí
Classificats Fase Provincial Trofeu Diputació Prem aquí


Aquest proper dissabte 25-04-2015 a la població de Gandesa , Fase Territorial Terres de l’Ebre de tennis de taula dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2014/2015 amb la participació del jugador Pol Badia del Club Joventut Ulldecona: La competició individual es portarà a terme pel matí a partir de les 10:00 hores, al Pavelló Municipal d’Esports de Gandesa.


El passat dissabte 18 d'Abril es va realitzar un entrenament d'alt nivell de tennis de taula a la sala annexa del Pavelló Municipal d’Amposta . Aquest entrenament l’ha dirigit l'ex-jugador de superdivisió Rafa Monzó amb jugadors ajudants de primera divisió nacional . Aquest entrenament específic es realitza per a millorar tècnica i augmentar el nivell de joc del jugadors. Del Club Joventut Ulldecona han participat : Raül , Josep , Ernesto , Jordi , Pol i Nando. Una experiència positiva que de ven segur repetirem aviat.

Imatges entrenament Prem aquí
Resultats 18ª Jornada 3 divisió provincial 17-04-15 Prem aquí
Prem aquí Imatges 18J Prem aquí


Resultats 17ª Jornada 3 divisió provincial 10-04-15 Prem aquí  
Imatges 17J Prem aquí
La Secretaria General de l ‘ Esport, mitjançant el Pla Nacional de Promoció de la l’Activitat Física (PNPAF)  i el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES), impulsa la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física des del 6 al 30 d'abril
El Dia Mundial de l'Activitat Física  es va començar a celebrar el 6 d'abril de 2002 a Sâo Paulo (Brasil), gràcies a l'impuls d’Agita Mundo  (xarxa mundial per a la promoció de l'activitat física), una organització independent a la qual l'Organització Mundial de la Salut (OMS)  dóna tot el seu suport i la qualifica com a essencial en la lluita contra el sedentarisme.
Per sisè any consecutiu el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) s’afegeix a Agita Mundo i la OMS per a celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge Acumuleu 30 minuts d’activitat física cada dia.
El Club Joventut Ulldecona amb la seva Secció de tennis de Taula i amb la col·laboració de l ‘Ajuntament d’Ulldecona , organitzen una activitat de tennis de taula amb els equips del Club  el proper dimecres dia 8 d’abril de 2015 dins de les activitats organitzades per a celebrar el dia Mundial de l’Activitat Física.

II CAMPIONAT INDIVIDUAL DE LLEURE DE TENNIS TAULA 21-03-15

4 primers classificats

 

 

 Grup participants

El Consell Esportiu del Montsià amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ,i el C. T.T Sant Jaume d’Enveja, organitza el II Campionat Individual de Lleure de Tennis de taula a les Terres de l’Ebre .

Resultats Campionat Individual de Lleure 21-03-2015 Sant Jaume Prem aquí
Imatges Campionat Prem aquí
Vídeo Campionat Prem aquí

Resultats Tercera Eliminatòria Copa Tarragona Prem aquí
Imatges  Prem aquí
Acta 20-03-2015  Prem aquíLLIGA TERRES DE L'EBRE DE 

TENNIS DE TAULA PER EQUIPS 

T-TAULA LLEURE 14-15

Classificació Final Prem aquí

Resultats 16ª Jornada 3 divisió provincial 13-03-15 Prem aquí
Imatges 16J Prem aquí


Resultats 14ª Jornada Lliga de Lleure 14-03-15 Prem aquí

Equip CJ Ulldecona "B" imatges Prem aquí


Resultats 15ª Jornada 3 divisió provincial 6-03-15 Prem aquí
Imatges 15J Prem aquí


Resultats 13ª Jornada Lliga de Lleure 7-03-15 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "A" imatges Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "B" imatges Resultats 14ª Jornada 3 divisió provincial 27-02-15  Prem aquí
Imatges 14J Prem aquí


Resultats 12ª Jornada Lliga de Lleure 28-02-2015 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "A" imatges 
Equip CJ Ulldecona "B" imatges Prem aquí


Resultats Segona Eliminatòria Copa Tarragona Prem aquí
Imatges  Prem aquí
Acta 20-02-2015 Prem aquí

Resultats 13ª Jornada 3 divisió provincial 13-02-15 Prem aquí
Imatges 13J Prem aquí


Resultats 11ª Jornada Lliga de Lleure 12-02-2015 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "A" imatges Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "B" imatges Prem aquí
Resultats 10ª Jornada Lliga de Lleure 07-02-15 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "A" imatges Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "B" imatges Prem aquí
CLUBS PARTICIPANTS LLIGA DE LLEURE 2014/2015

El Consell Esportiu del Montsià amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ,i el C. T.T Sant Jaume d’Enveja, organitza el II Campionat Individual de Lleure de Tennis de taula a les Terres de l’Ebre d’acord amb les següents BASES:
Aquest campionat es dura a terme el proper dissabte dia 21 de març de 2015 al pavelló municipal d’esports Sant Jaume d’Enveja.
Al campionat hi podran participar tots els jugadors/es amb llicència esportiva del Consell Esportiu del Montsià inscrits a la Lliga de Lleure per equips 2014/2015 que s’està disputant actualment .
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS Prem aquí


Resultats 12ª Jornada 3 divisió provincial 06-02-15 Prem aquí
Imatges 12J Prem aquíPrimera eliminatòria de la Copa Tarragona de tennis de Taula , amb victòria 3-0 del CJ Ulldecona davant de la Lira Vendrellenca “E” (wo).


Resultats 11ª Jornada 3 divisió provincial 23-01-15 Prem aquí
Imatges 11J Prem aquí


Resultats 9ª Jornada Lliga de Lleure 24-01-2015 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "A" imatges Prem aquí
Resultats 10ª Jornada 3 divisió provincial 16-01-15 Prem aquí
Imatges 10J Prem aquí


Resultats 8ª Jornada Lliga de Lleure 17-01-2015 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "A" "B"  imatges Prem aquíDiumenge 11-01-15 La SelvaImatges Competició Prem aquí


Resultats 9ª Jornada 3 divisió provincial 19-12-14 Prem aquí
Imatges 9


Resultats 7ª Jornada Lliga de Lleure 20-12-2014 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "B" Imatges Prem aquí
Resultats 8ª Jornada 3 divisió provincial 12-12-14 Prem aquí

Imatges 8J Prem aquí

Resultats 6ª Jornada Lliga de Lleure 12-12-2014
Equip CJ Ulldecona "A" imatges Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "B" Imatges Prem aquí


Resultats 7ª Jornada 3 divisió provincial 28-11-14 Prem aquí
Imatges 7J Prem aquí

Resultats 5ª Jornada Lliga de Lleure 29-11-2014 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "A" imatges Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "B" Imatges Prem aquí


Resultats 6ª Jornada 3 divisió provincial 21-11-14 Prem aquí
Imatges 6J Prem aquí

Resultats 4ª Jornada Lliga de Lleure 22-11-2014 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "A" imatges Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "B" Imatges Prem aquíResultats 5ª Jornada 3 divisió provincial 14-11-14 Prem aquí
Imatges 5J Prem aquí

Resultats 3ª Jornada Lliga de Lleure 15-11-2014 Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "A" imatges Prem aquí
Equip CJ Ulldecona "B" Imatges Prem aquí


   
Resultats 4ª Jornada 3 divisió provincial 7-11-14 Prem aquí
Imatges Prem aquí
Resultats 2ª Jornada Lliga de Lleure 8-11-2014 Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats 3ª Jornada 3 divisió provincial 24-10-14  Prem aquí
Imatges Prem aquí
Resultats 1ª Jornada Lliga de Lleure 25-10-2014 Prem aquí
Imatges Prem aquíResultats 2ª Jornada 3 divisió provincial 17-10-14 Prem aquí
Imatges Prem aquí


Resultats 1ª Jornada 3 divisió provincial 10-10-14 Prem aquí
Imatges Fotos  Prem aquí
 Temporada 2014/2015 

Aquesta temporada 2014-2015 la Secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona participa amb tres equips,  1 a  la lliga de tercera categoria Provincial dins de la Federació Catalana de Tennis de Taula i 2 equips a la Lliga de Lleure del Consell Esportiu del Montsià.
Aquí teniu els calendaris de competició.
Calendari Federació Catalana Tercera Provincial. Prem aquí
Calendari Consell Esportiu del Montsià lliga lleure . Prem aquí

Diumenge 21 de setembre 1r Open Ciutat de Tortosa.
Amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut d'Ulldecona. Jordi-Raul-Joan-Pol-NandoEL TORTOSÍ JAUME QUEROL, S'ADJUDICA EL I OPEN CIUTAT DE TORTOSA DE TENNIS TAULA.

Èxit total de participació i organització en el I Open Ciutat de Tortosa de tennis taula, disputat aquest passat diumenge 21 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports de Ferreries, i organitzat pel Club Tennis Taula Tortosa.
Destacar el bon ambient i companyerisme mostrat pels 35 participants provinents de diferents clubs tarragonins com el Benicarló, Vinaròs, Reus, Nàstic de Tarragona, Cambrils, Ulldecona, Amposta, Santa Bàrbara, Sant Jaume d'Enveja i Tortosa que han fet gaudir al públic de l'espectacle d'aquest esport. El sistema de competició ha estat mitjançant una fase inicial classificatòria per grups, on els tres millors de cada un disputarien el quadre final per eliminació directa.
En quant a la competició ressaltar l'espectacular victòria final del paliste ebrenc Jaume Querol (CTT Tortosa) sobre el veterà i màxim favorit, el 12 cops campió provincial, Josep Pajuelo, del Nàstic de Tarragona. I és que el jugador de les nostres terres ha tingut que refer-se fins de 6 pilotes de partit, adjudicant-se finalment el campionat per un ajustat marcador de 3 sets a 2, remuntant un 1-2 sets i 8-10 en contra en el 4rt., en un final d'autèntic infart que ha fet vibrar a tota la grada, amb la victòria inextremis del tortosí.
Resaltar també la resta d'èxits dels palistes ebrencs, on Arcadi Martínez (trofeu millor jugador local) i Miguel Ayora han aconseguit arribar fins els4rts de final i Ivan Sanahuja, també del CTT Tortosa, a 8ens de final. Destacar també el 3er. lloc aconseguit pel veí jugador vinarossenc Francisco Zaragozá(CTT Vinaròs) i Ferran Perarnau (Nàstic).
Remarcarem finalment que l'event ha comptat amb l'estimada col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, Tortosa Esports, i diferents patrocinadors locals com Querol Club de l'Oficina, Ascensores Granados i DMV Sports Madison. El Sr. Pere Panisello, regidor d'esports; Xavi Nadal, gerent de Tortosa Esports i l'excel·lentíssim alcalde de Tortosa, el Sr. Ferran Bel, han lliurat els trofeus.

 1r Open Ciutat de Tortosa. 21-09-2014

El 21 de setembre disputarem el 1r Open Ciutat de Tortosa.
Sistema de competició: 8 taules de joc per a 32-40 participants.
Horari:
8.00 h. Apertura del pavelló.
9.00 h. Inici de la competició.
14:30 h. (Aprox.) Acabament de la competició.
Pavelló Municipal d'esports. Estadi de Tortosa
 TORNEIG DE T-TAULA SANTA TECLA 2014

Diumenge dia 31-08-2014
TORNEIG DE TENNIS DE TAULA SANTA TECLA 2014
Un altre diumenge de tennis de taula amb la participació jugadors del Club Joventut d’Ulldecona i el company del Club TT Sant Jaume Sebastià. Bona organització i bon nivell dels jugadors/es del torneig, destaca el quart lloc de Sebastià al Open B.

Campionat Benicarló 17-08-2014

Diumenge dia 17-08-2014
II OPEN DE TENNIS DE TAULA CIUTAT DE BENICARLÓ


Relació de jugadors/es inscrits de la Secció de Tennis de taula del Club Joventut d'Ulldecona.

POL BADIA;JORDI BADIA;JOAN PASALAMAR;LORENA ALTADILL;NANDO SORLICampionat TT  Amposta 10-08-2014
Un diumenge mes de tennis de taula a la població d’Amposta amb la participació de jugadors del Club Joventut : Jordi , Raul , Joan i Nando .
Aquí teniu el resum del Club TT Amposta.
Amposta 10 d'Agost de 2014

Campionat TT  Amposta 03-08-2014


RESUM COMPETICIÓ CLUB TENNIS TAULA AMPOSTA

Amposta 3 d'Agost 2014


Héctor Arín de Benicarló ha guanyat el Campionat Comarcal per jugadors no federats a l'Ampostí Josep Roig per 3-2 (4-11)(11-7)(5-11)(11-6) i (11-9), en una disputadísima final en la que Arín ha estat més encertat en la partida final tot i que a l'ultim moment Josep ha estat a punt d'empatar. Destacada actuació també de Sergi Diaz (Sant Jaume) i Xavi Martorell (Tortosa) que han arribat a les semifinals.
Han participat un total de 31 jugadors de les poblacions Amposta, Tortosa, Sant Jaume, Alcanar, Benicarló, Vinaròs, Deltebre, Ulldecona i San Carles.

Us adjuntem unes fotos del campionat.

Us resumim el torneig des de la fase d’eliminatòries.

Vuitens de final (Classificats en roig)

(Joan Pasalamar-Xavier Garcia), (Sergi Diaz-Roberto Bueno), (Joaquin Miralles-Pol Badia), (Adria Subirats-Josep Roig)

(Héctor Arín-Benjamin Peris), (Francisco Granados-Carlos Rodriguez),(Mauricio Sánchez-Xavi Martorell), (Joan Lluch-Joaquin Pastor)

Quarts

(Joan Pasalamar-Sergi Diaz), (Joaquin Miralles-Josep Roig), (Héctor Arín-Francisco Granados), (Xavi Martorell-Joan Lluch)

Semifinals

(Sergi Diaz-Josep Roig), (Héctor Arín-Xavi Martorell)

FINAL

(Héctor Arín-Josep Roig) Sergi Diaz (Tercer)

Simultaneament al torneig de no federats s'ha disputat un campionat de de la categoría de tercera divisió en que participen en bona part jugadors que disputen la lliga de terres de l'Ebre. En aquesta competició el paliste d'Ulldecona Nando Sorli ha derrotat amb autoritat a Sebastian Mas de Sant Jaume per 3-0 (11-6)(11-7)(11-3).Cal destacar que aquests dos jugadors també van jugar la final del torneig de Sant Jaume fa quinze dies amb victòria per Mas però avui Sorli ha estat molt encertat atacant i no ha donat opció al de Sant Jaume. En aquesta categoria han participat 8 palistes dels clubs Tortosa, Amposta, Benicarló, Ulldecona i Sant Jaume.

Resum

Quarts de final

(Jose Luis Arín-Jordi Badia), (David Valldeperez-Nando Sorli) (Jose Miguel Rodríguez-Francesc Dàvila),(Lorena Altadill-Sebastian Mas)

Semifinals

(Jordi Badia-Nando Sorli), (Jose Miguel Rodríguez-Sebastian Mas)

FINAL

(Nando Sorli-Sebastian Mas)
 
Imatges Prem aquí
Imatges Prem aquí

Relació de jugadors/es inscrits campionat Amposta de la secció de tennis de taula del Club Joventut d'Ulldecona

Jordi Badia ( CJ Ulldecona)
Pol Badia (CJ Ulldecona)
Joan Pasalamar (CJ Ulldecona)
Lorena Altadill (CJ Ulldecona)
Nando Sorli (CJ Ulldecona)
Campionat TT  Sant Jaume 20-07-2014


Aquest diumenge dia 20 de juliol de 2014 al Pavelló Municipal de Sant Jaume d’Enveja s’ha realitzat Un torneig de Festes , amb la participació dels següents jugadors/es del Club Joventut d’Ulldecona, Jordi Badia, Raul Fuste, Joan Pasalamar, Pol Badia , Pau Sorli i Nando,amb un primera fase de grups , desprès s’ha realitat la fase de eliminació directa fins al final, felicita als nostres jugadors per la seva la bona participació i destacar a Raul , i Nando que han arribat a les finals dels llocs del 1 al 4 al final Raul aconseguit el tercer lloc i Nando el segon lloc. En resum un diumenge de tennis de taula amb els Companys i Companyes de Sant Jaume .

 


Imatges Prem aquí
Aquest diumenge 6 de juliol de 2014 al Pavelló Municipal d’Esports de Vinaròs a partir de les 10.00h. IX TORNEIG DE TENNIS TAULA CIUTAT DE VINARÒS, categories Nacional i Autonòmica, amb aquesta hi participaran els següents jugadors/es del Club Joventut d’Ulldecona. Lorena Altadill, Jordi Badia, Raul Fuste, , Pol Badia , Pau Sorli i Nando.
Aquest passat dissabte 5 de juliol de 2014 al Pavelló Municipal d’Esports de Vinaròs s’ha realitzat el I TORNEIG LLIURE DE TENNIS TAULA CIUTAT DE VINARÒS, amb la participació dels següents jugadors/es del Club Joventut d’Ulldecona. Molt bona competició dels nostres jugadors al campionat Lorena Altadill, Jordi Badia, Raul Fuste, Joan Pasalamar, Pol Badia , Pau Sorli i Nando,amb un primera fase de grups els dos primers jugadors de cada grup han entrat a la fase de eliminació directa , a la qual han accedit dels grups Lorena, Raul ,Pau i Nando , així fins al final de la competició amb aparellament entre nosaltres Pau-Nando Raul-Nando hem arribat a la fase final on ha disputat Nando la final quedant en segon lloc a la competició. En resum un bon campionat amb la participació dels jugadors/es de la Secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona. I avui diumenge 6 de juliol , mes tennis taula a Vinaròs a partir de les 10’00h..IX TORNEIG DE TENNIS TAULA CIUTAT DE VINARÒS, categories Nacional i Autonòmica, amb la categoria Autonòmica hi participaran els següents jugadors/es del Club Joventut d’Ulldecona. Lorena Altadill, Jordi Badia, Raul Fuste, , Pol Badia , Pau Sorli i Nando. Sort i endavant i com sempre força TENNIS TAULA.

Imatges Prem aquí

Campanya de promoció del Tennis de Taula escolar
Campus Tennis de Taula Estiu 2014la secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona conjuntament amb la Regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Ulldecona ,realitzarà el segon campus específic de tennis de taula destinat als jugadors/es del club i de les Escoles Esportives Municipals que estiguin interessats en millorar la tècnica d’aquest esport.
Full d'Inscripció. Prem aquí

Resultats Grup A Prem aquí
Resultats Grup B Prem aquí
Resultats Grup C Prem aquí
Resultats Grup D Prem aquí
Fase Eliminació Directa .Semifinals i Finals Prem aquíDissabte 01-03-2014 JORNADA DE TENNIS DE TAULA a l’Edifici Municipal d’Esports d’Ulldecona amb la la participació de jugadors/res de les Escoles Esportives Municipals i de la Secció de Tennis Taula del Club Joventut d’Ulldecona, un mati de tennis taula compartint experiències sobretot a nivell del treball de relacionar-se els esportistes de les Escoles Esportives i els jugadors de la Secció de Tennis de Taula . Aquesta jornada esta englobada dins de les activitats organitzades per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ulldecona i la Secció de Tennis de Taula del Club Joventut d'Ulldecona.
Com sempre força Tennis Taula.

El proper dissabte 01-03-2014 ,a l ‘Edifici Municipal d’Esports, JORNADA DE TENNIS DE TAULA aquesta jornada consistirà en una competició de tennis de taula entre els alumnes de les escoles esportives municipals de l’Ajuntament d’Ulldecona classificats per a la Fase Territorial Terres de l’Ebre  de Tennis de Taula dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i els jugadors de la secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona que participen a la lliga de Lleure de tennis de taula del Consell Esportiu del Montsià. (la jornada esta englobada dins de les activitats especificades al conveni de col·laboració de la secció de tennis de taula amb la Regidoria d’Esports  l’ajuntament d’Ulldecona a nivell d’organitzar i promocionar l’esport del tennis de taula a la nostra població.RESULTATS JORNADA: (10) 24-01-2014
C.T.T BENICARLÓ "B” - C.T.T BENICARLÓ "C” 2-3
C.T.T TORTOSA "C" - C.T.T. TORTOSA "D” 5-0
C.T.T. ULLDECONA "A"- C.T.T. ULLDECONA "B" 4-1
C.T.T SANT JAUME - C.T.T AMPOSTA “C” 5-0
C.T.T VINARÓS “C” DESCANSA
Fase Comarcal de Tennis de Taula 2013/2014.
Ulldecona 25-01-2014   Normativa  Prem aquí
Programació Competició Prem aquí
Resultats Finals Prem aquí
Imatges Competició Prem aquí  Vídeo Finals Comarcals Tennis Taula . Ulldecona 25-01-2014 Prem aquí
Campionat de lliga de Lleure de Tennis de Taula de les Terres de l’Ebre 2013/2014. RESULTATS JORNADA: (9) 17-01-2014
C.T.T BENICARLÓ "C”  - C.T.T SANT JAUME   1-4
C.T.T TORTOSA "D" - C.T.T VINARÓS "C"  3-2
C.T.T. TORTOSA "C” - C.T.T. ULLDECONA "B"- 0-5
C.TT AMPOSTA “C”-  C.T.T BENICARLÓ "B”  0-5
C.T.T. ULLDECONA "A"-  DESCANSA

RESULTATS JORNADA: (8) 10-01-2014
C.T.T BENICARLÓ "B”  - C.T.T TORTOSA "D" 5-0
C.T.T. ULLDECONA "A"- C.T.T. TORTOSA "C” 5-0
C.T.T VINARÓS "C" - C.T.T. ULLDECONA "B" 0-5 
C.T.T C.TT AMPOSTA “C”-  C.T.T BENICARLÓ "C”  0-5
C.T.T SANT JAUME   DESCANSA


RESULTATS JORNADA: (7) 20-12-2013
C.T.T. ULLDECONA "B"- C.T.T. AMPOSTA "C"  5-0
C.T.T TORTOSA "D"- - CJ.ULLDECONA “A”  0-5
C.T.T SANT JAUME - C.T.T BENICARLÓ "B”  3-2 
C.T.T BENICARLÓ "C” - C.T.T VINARÓS "C" 5-0
C.T.T. TORTOSA "C"  DESCANSA


 RESULTATS JORNADA: (6) 13-12-2013
C.T.T. ULLDECONA "A"-C.T.T BENICARLÓ "B"  4-1
C.T.T TORTOSA "D"- C.T.T SANT JAUME-  1-4
C.T.T VINARÓS "C" - C.T.T TORTOSA "C"- 0-5
C.T.T BENICARLÓ "C - CJ.ULLDECONA “B” 4-1
C.T.T. AMPOSTA "C"  DESCANSA

 RESULTATS JORNADA: (5) 29-11-2013
C.T.T. BENICARLÓ "B"-C.T.T TORTOSA "C"-5-0
C.T.T. BENICARLÓ "C"-C.T.T TORTOSA "D"- 5-0
C.T.T SANT JAUME- C.T.T VINARÓS "C" 5-0
C.T.T. AMPOSTA "C"- CJ.ULLDECONA “A” 0-5
CJ.ULLDECONA “B” DESCANSA


RESULTATS JORNADA: (4) 22-11-2013
C.T.T TORTOSA "D"-C.J. ULLDECONA "B" 1-4
C.J. ULLDECONA "A"-
C.T.T SANT JAUME 3-2
C.T.T TORTOSA "C"-C.T.T. BENICARLÓ "C" 0-5
C.T.T. AMPOSTA "C"-C.T.T VINARÓS "C" 5-0
C.T.T. BENICARLÓ "B"-DESCANSA

  

Club Joventut Ulldecona - Secció Tennis Taula
Campionat de lliga de Lleure de Tennis de Taula per equips de les Terres de l’Ebre
RESULTATS JORNADA: (3) 16-11-2013
C.J. ULLDECONA "B"-C.T.T SANT JAUME 0-5
C.T.T. BENICARLÓ "C"-C.J. ULLDECONA "A"-2-3

C.TT TORTOSA "C"-C.T.T AMPOSTA "C" 0-5
C.TT. VINARÓS "C"-C.T.T BENICARLÓ "B" 0-5
C.T.T TORTOSA "D" --DESCANSA
 


  
 
Club Joventut Ulldecona - Secció Tennis Taula
Campionat de lliga de Lleure de Tennis de Taula per equips de les Terres de l’Ebre
RESULTATS JORNADA: (2) 8-11-2013
C.T.T. BENICARLÓ "B" C.J. ULLDECONA "B" 2-3
C.J. ULLDECONA "A" C.T.T. VINARÓS"C" 5-0
C.T.T. AMPOSTA "C" C.T.T. TORTOSA "D" 5-0
C.T.T. SANT JAUME C.T.T. TORTOSA "C" 5-0
C.T.T. BENICARLÓ "C" DESCANSA

RESULTATS JORNADA: (1) 25-10-2013
2 3 C.T.T. BENICARLÓ"B" C.T.T. BENICARLÓ"C"
5 0 C.T.T. TORTOSA"C" C.T.T. TORTOSA"D"
3 2 C.J. ULLDECONA"A" C.J. ULLDECONA"B"
5 0 C.T.T. SANT JAUME D'ENVEJA C.T.T. AMPOSTA"C"
C.T.T. VINARÓS DESCANSA

                     
El Consell Esportiu del Montsià amb el suport dels Clubs de Tennis de Taula : C.T.T Amposta, C.T T Vinaros , C. T.T Sant Jaume d’Enveja , C.T.T Benicarló , C.T.T Tortosa i C. Joventut Ulldecona, per tal de fomentar la pràctica de l'esport del tennis de Taula de lleure, en el seu vessant de convivència i competició, organitza el Campionat de lliga de  Lleure de Tennis de Taula de les Terres de l’Ebre 2013/2014.
El proper divendres 25-10-2013 inici de la lliga de lleure de tennis de taula.

Calendari Prem aquí

INFORMACIÓ ACTIVITAT :
JORNADES ESPORTIVES SOLIDÀRIES

Cartell

Aquestes festes de Sant Lluc, l'Ajuntament d'Ulldecona promourà conjuntament amb les entitats esportives locals  i els centres educatius de la nostra població una campanya de recollida d'aliments, ja que al municipi hi ha moltes famílies necessitades i entre tots volem mostrar que el nostre és un poble solidari.
Així, si voleu participar o anar a veure alguna de les activitats programades a les Jornades Esportives Solidàries, us agrairíem que, de manera voluntària, porteu un aliment de llarga durada com a "pagament simbòlic", us adjuntem el cartell informatiu. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i solidaritat!

El Club Joventut d’Ulldecona amb la seva secció  de tennis de taula participarà i col·laborarà a les Jornades esportives solidàries amb les següents activitats.
El passat diumenge dia 6 d'octubre de 2013 al Pavelló Municipal d’Esports d’Ulldecona es va dur a terme la VIII edició de les XII Hores Locals de Tennis de Taula , Josep Mª Millan es proclama Campió a la VIII edició de les XII hores, en segon lloc Josep Ruiz , en Tercer Lloc Lorena Altadill,i en quart lloc Paco León . Moltes felicitats a tots els jugadors/es per la vostra participació i com sempre us esperem a la propera edició  per a gaudir un altre cop del nostre esport . Amb el lliurament trofeus i medalles als participants a càrrec de l’Alcaldessa d’Ulldecona Núria Balague , el Regidor d’Esports Josep Verdú , La Presidenta del Club Joventut Gloria Tomàs , i la Representant de la Secció de Tennis Taula al Club Joventut Núria Bel finalitzaren aquestes XIII Hores local de tennis de taula 2013.


INFORMACIÓ
JUGADORS/ES  DELS CLUBS DE TENNIS DE TAULA
Bon dia a tots i totes , us informo que desprès de les converses amb ZONA TT , Empresa de Material relacionat amb el mon del Tennis de Taula, es durà a terme el proper dissabte dia 5 d’octubre de 2013 , una xerrada informativa i de demostració dels productes de Zona TT , especialment Pales ,a nivells de fustes gomes etc, esteu tots convidats.

POBLACIÓ : ULLDECONA
DATA : DISSABTE DIA 5-10-2013
LLOC : EDIFICI MUNICIPAL D’ESPORTS (ESCOLA)
HORARI De les  9’30 hores fins les 13’00 hores aproximadament.

DIES:   del  23 al 27 de setembre de 2013
HORARI : De 17’00 a 18’00 hores .
LLOC:  Edifici Municipal d’Esports (Escola)
PREU D’INSCRIPCIÓ : SOCIS 10 EUROS NO SOCIS 12 EUROS
LA INSCRIPCIÓ INCLOU: Documentació ; Beguda,Entrepans,Samarreta XII hores.
Full d'Inscripció  Prem aquíAvui dissabte dia 14-09-2013, primera reunió de la secció de tennis de taula del Cub Joventut , de cara a la preparació de la temporada 2013/2014. Desprès de parlar de diferents temes hem decidit fer dos equips la propera temporada per a jugar la lliga de Lleure del Consell Esportiu del Montsià. Aquest dilluns dia 16 els delegats dels nostres equips assistiran a la població d ‘Amposta a la reunió amb tots els clubs de la comarca interessats en fer equips per a jugar ,per a confeccionar el calendari de la competició.

Un cop acabada la reunió hem fet unes “partidetes”  per anar agafant el ritme. Us informe que a partir de la propera setmana iniciarem ja els entrenaments del Club. Com sempre força tennis taula.

 

Nota informativa
Salutacions a tots els ebrencs que us agrada jugar al ping pong. Us informem de que a principis d'Octubre començarà la segona lliga de tennis taula de les terres de l'Ebre organitzada pel Consell Esportiu del Montsià www.cemontsia.cat. Si us interessa jugar ho podeu fer en un club dels que es donen a continuació o bé podeu crear el vostre propi. L'horari de la lliga és divendres a la nit a les 21 h o bé el dissabte a la tarda a les 17 h aproximadament. Dintre de dos setmanes començarem a demanar les dades dels jugadors per tramitar les llicències. Animeus!!!  El dilluns dia 16 de Setembre a les 20,30 h es farà una reunió al pavelló esportiu d'Amposta (Sala3) per organitzar la lliga.
1.Tortosa 

2.Benicarló
a.oluis@hotmail.com (José Luis)

3.Santa Bàrbara

4.Sant Jaume

5.Ulldecona

6.Amposta

7.Vinaròs
Amposta 4 d'Agost

 Jose Luis Arín de Benicarló ha guanyat el Campionat Comarcal per jugadors no federats al seu company de club Fernando Mateu per 3-2 (10-12)(12-10)(12-10)(9-11) i (11-6), en una disputadísima final en la que Arín ha fet valer la seva veterania en la partida final. Destacada actuació també de Marc Mostino (Sant Jaume) i Josep Millan (Ulldecona) que han arribat a les semifinals.
Han participat un total de 25 jugadors de les poblacions Amposta, Tortosa, Sant Jaume, Tivenys, Benicarló, Vinaròs, Deltebre, Ulldecona i San Carles.

Us adjuntem unes fotos del campionat.
 Us resumim el torneig des de la fase d’eliminatòries.
  
Vuitens de final   (Classificats en roig)

(Felix Franch-Marc Mostino), (Mauricio Sanchez-Pau Sorli), (Roberto Bueno-Fernando Mateu), (Paco Alumbreros-Adrià Subirats)

(Jose Miguel-Victor Chapa), (Sergi Diaz-Josep Millán),(José Luis Arín-Josep Piñol), (Luis Pastor,Josep Tomás)

 Quarts

(Marc Mostino-Pau Sorli), (Fernando Mateu-Paco Alumbreros), (José Miguel-Josep Millán), (José Luis Arin-Lluis Pastor)

 Semifinals
  
(Marc Mostino-Fernando Mateu), (Josep Millan-Jose Luis Arín)
  
FINAL

(José Luís Arín-Fernado Mateu) 
  
Simultàniament al torneig de no federats s’ha disputat un campionat de jugadors federats que participen en la lliga de terres de l'Ebre en la que el paliste de Campredó Miguel Ayora ha mostrat un gran moment de forma derrotant al sempre competitiu jugador de Benicarló Jose Luis Cerdá  per 3-0  (11-5)(13-11)(12-10). En aquesta categoria han participat 8 palistes dels clubs Tortosa, Amposta, Benicarló, Ulldecona i Sant Jaume.

Resum

Quarts de final

(Miguel Ayora-Joan Labernia), (Constantin Dorhan-Sebastian Mas) (José Luis Cerdá-Rafel Juani),(Juan Carlos Muñoz-Paco Granados)

Semifinals

(Miguel Ayora-Constantin Dorhan), (José Luis Cerdá-Juan Carlos Muñoz)

FINAL

(Miguel Ayora-Jose Luís Cerdá)

 40 ANIVERSARI 
CLUB JOVENTUT D'ULLDECONA
09-08-2013

 CAMPIONAT COMARCAL 
DE TENNIS  TAULA
 AMPOSTA 04-08-2013
 Èxit de participació i organització del campus de tennis de taula organitzat per la secció de tennis de taula del club joventut d’ulldecona conjuntament i amb la col•laboració de la regidoria d’esports de l’ajuntament d’Ulldecona , el Club Joventut d’Ulldecona  l’Escola Ramón i Cajal i l’Institut Manuel Sales i Ferré  i l’estudi de fotografia Novart d’Ulldecona .Del 15  al 20 de juliol a l’edifici municipal d’esports hem realitzat les sessions del campus treballant una sèrie d’objectius distribuïts durant tota la setmana  , com accions pala-pilota , desplaçaments , cop ofensius , cops defensius , serveis , construcció del punt , tàctica etc...  amb una part teòrica seguida de una projecció de vídeos  per a passar desprès a l’aplicació practica de tot l’explica’t i visualitat anteriorment, aquestes sessions han  estat realitzades pels entrenadors , Jordi , Marc i Nando. A nivell de participació  hem comptat amb 14 participants al campus que aquí us anomenen :
PAU VALLESPÍ POVILL,ONA SORLI SANTAMARIA,PAU SORLI SANTAMARIA,ALBERT BRUSCA MANCHON,MIQUEL GARCIA HERVÀS,POL BADIA SANSANO,RAÜL FUSTÉ FOLQUÉ,BIBIANA LEON ROIG,AINHOA LEON ROIG,IRENE ESTELLÉ POY,BERNAT LLEIXÀ BERGEL,MARCEL LLEIXÀ BERGEL,PAU PÉREZ TENA,LORENA ALTADILL BEL
Com a cloenda del Campus el dissabte dia 20 realitzarem un campionat amb tots els participants i els entrenadors , al finalitzar hem dut a terme el lliurament  de diplomes i obsequis a tots els participants  a càrrec de Gloria Tomàs  Presidenta del Club Joventut d’Ulldecona ,Josep Verdú  Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ulldecona, Núria Bel Representant de la Secció de tennis de taula del Club Joventut d’Ulldecona.
Moltes gràcies tots i a totes i esperem que heu gaudit del campus i us esperem el proper any.
Com sempre Força Tennis Taula
IMATGES CAMPUS

El proper dilluns dia 15 de juliol de 2013 , inici del campus de tennis taula , organitzat per la secció de tennis de taula del club joventut d’Ulldecona conjuntament i amb la col•laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Ulldecona i l’escola Ramón i Cajal i l’Institut Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona aquest campus específic de tennis de taula esta destinat als jugadors/es del club i de les escoles esportives municipals que estiguin interessats en aprendre i millorar la tècnica d’aquest esport.
la duració del campus serà del 15 al 20 de juliol de 2013 i es dura a terme a l’edifici municipal d’esports situat dintre del recinte de l’escola. l’horari serà de 17’00 a 19’30 de dilluns a divendres i el dissabte pel matí de 9’30 a 13’00 hores, el primer dia de campus els participants inscrits tenen que vindre a les 16’00 hores.Bona competició dels nostres representants el passat diumenge 30 de juny de 2013 ,al Torneig de TENNIS TAULA a Vinaròs , amb la participació dels jugadors/es locals Lorena Altadill, Joan Pasalamar, Joan Labernia , Jordi Badia i Pol Badia representant al Club Joventut d’Ulldecona .
  Imatges Prem aquí


Felicita a la nostra jugadora Lorena altadill per la seva participació i també felicitar-la a nivell personal per ser la única noia participant a la competició.


NOTA INFORMATIVA CLUB TT AMPOSTA

El paliste Jaume Querol del CTT Tortosa ha guanyat el torneig Top Local d'Amposta al imposarse per 3-1 en una disputada final al seu company d'equip Arcadi Martinez. Destacada actuació també de Paco Zaragoza i Constantin Dorhan que han caigut en semifinals. El nivell de joc del torneig ha estat molt alt i mostra l'extraordinaria progressió dels jugadors Ebrencs en els ultims dos anys especialment els del CTT Tortosa que estan mostrant un impresionant estat de forma que els ha permés colocar als seus jugadors dins dels millors de la provincia en la present temporada.
El campionat cumpleix aquest any la quarta edició i es juga amb format de 16 jugadors participant gran part dels millors palistes de les terres de l'Ebre. Han vingut jugadors de tots els clubs Ebrencs (CTT Amposta, CTT Santa Bàrbara, CJ Ulldecona, CTT Tortosa, CTT Benicarló i CTT Vinaròs).
Us resumim el torneig
Fase de grups (Classificats)

Grup A
1. Arcadi Martinez
2. Ivan Sanahuja
3. Rufino Martin
4. Rafel Juani

Grup B
1. Vicent Ubeda
2. Jose Luis Cerdá
3. Rafa Zaragoza
4. Francisco Granados

Grup C

1. Paco Zaragoza
2. Constantin Dorhan
3. Jesus Huertas
4. Lorena Altadill
Grup D

1. Jaume Querol
2. Miguel Ayora
3. Sebastian Mas
4. Marian Trtensky

QUARTS DE FINAL

(Arcadi Martinez-Miguel Ayora), (Vicent Ubeda-Constantin Dorhan), (Paco Zaragoza-Jose Luis Cerdá), (Jaume Querol-Ivan Sanahuja)

SEMIS

(Arcadi Martinez-Constantin Dorhan), (Paco Zaragoza-Jaume Querol)

FINAL

(Jaume Querol-Arcadi Martinez)

El passat  dissabte 18-05-2013 a la població de la Canonja , Fase Provincial de tennis de taula dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2012/2013 amb la participació dels jugadors/es de les Escoles Esportives Municipals d’Ulldecona : La competició individual es va realitzar pel matí amb els següents resultats :Categoria Aleví Femení, Bibiana Leon Campiona Provincial, Ainhoa Leon  Sots Campiona Provincial, Ona Sorli Tercera Provincial Categoria  Aleví Masculí Albert Brusca cinquè Provincial ,Categoria Infantil Masculí Pau Sorli , Campió Provincial Jordi Rodriguez  , cinquè Provincial i  en Categoria Cadet Femení Irene Estelle Campiona Provincial , moltes felicitats a tots  i totes pels excel·lents resultats obtinguts. La competició per equips es va realitza per la tarda  amb els següents resultats categoria Aleví Femení  Escola Ramón y Cajal  (1) Campiones Provincials , Escola Ramón y Cajal  (2) Sots-Campiones Provincials , categoria Aleví Masculí Escola Ramón y Cajal  quarts Provincial , categoria Infantil Masculí , Institut Manuel Sales i Ferré (1) Campions Provincials , Institut Manuel Sales i Ferré (2) quarts Provincials , també a tots i a totes moltes felicitats pels resultats obtinguts. Per acabar felicitar als entrenadors de les Escoles esportives Municipals i del Club Joventut d’Ulldecona per las seva tasca, també agrair la participació dels pares i mares donat suport als jugadors durant tota la competició i agrair especialment a Virgínia que ens a fet arribar els resultats i imatges minut a minut de la competició.


imatges competició

I CAMPUS TT CLUB JOVENTUT D'ULLDECONA 2013Aquest estiu la secció de tennis de taula  del Club Joventut d’Ulldecona conjuntament  amb la Regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Ulldecona ,realitzarà un campus específic de tennis de taula destinat als jugadors/es del club i de les Escoles Esportives Municipals que estiguin interessats en millorar la tècnica d’aquest esport.

Informació i inscripcions Prem aquí


IMATGES JORNADA Prem aquí


Avui dissabte 11-05-2013 ,a l ‘Edifici Municipal d’Esports, SEGONA JORNADA DE TENNIS DE TAULA aquesta jornada esta englobada dins del conveni de col·laboració de la secció de tennis de taula amb l’ajuntament d’Ulldecona a nivell d’organitzar i promocionar conjuntament l’esport del tennis de taula.). Concretament aquesta serveix de preparació per als esportistes de les escoles esportives municipals classificats per a la Fase Provincial de Tennis de Taula dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya a disputar el proper dissabte 18-05-2013 a la Canonja . Com a  la jornada anterior la valoració es positiva i també hem quedat tots en que te que repetir aviat , de la secció de tennis de taula desitgem sort i èxits a tots els jugadors i jugadors que participaran a la competició de la Canonja.
I com sempre “Força ESPORT i Força TENNIS TAULA.

Dissabte 11-05-2013 ,a l ‘Edifici Municipal d’Esports, JORNADA DE TENNIS DE TAULA aquesta jornada consistirà en una competició de tennis de taula entre els alumnes de les escoles esportives classificats per a la Fase Provincial de Tennis de Taula dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya a disputar el proper dissabte 18-05-2013 a la Canonja i els jugadors de la secció de tennis de taula del Club joventut d’Ulldecona. (la jornada esta englobada dins del conveni de col·laboració de la secció de tennis de taula amb l’ajuntament d’Ulldecona a nivell d’organitzar i promocionar l’esport del tennis de taula.)
TEMPORADA 2012-2013
Grup "Nostre" Terres de l'Ebre 

Resultats 19ª Jornada Prem aquí

TENNIS TAULA LLIGA TERRES DE L'EBRE
Club Joventut d'Ulldecona 
Secció Tennis de Taula
Resultats divendres 08-03-2013
C.TT Amposta "D"-C.J Ulldecona "B" 3-2
C.J Ulldecona "A" -C.TT Benicarlo "C" 5-0
TENNIS TAULA LLIGA TERRES DE L'EBRE
Club Joventut d'Ulldecona Secció Tennis de Taula
Resultats divendres 08-03-2013
C.TT Amposta "D"-C.J Ulldecona "B" 3-2
C.J Ulldecona "A" -C.TT Benicarlo "C" 5-0 15J (08-03-2013)
Resultats Jornades             Prem aquí


TENNIS TAULA LLIGA TERRES DE L'EBRE
Club Joventut d'Ulldecona Secció Tennis de Taula
Jornada dissabte dia 23-02-2013. 
Edifici Municipal d'Esports (Escola )   Resultats
 
C.J Ulldecona "A"-C.J Ulldecona "C" 3-2
C.J Ulldecona "B"-C.J Ulldecona "C" 1-4


Dissabte 16-02-2013 JORNADA DE TENNIS DE TAULA al pavelló Municipal d’Esports d’Ulldecona amb la la participació de 35 jugadors/res de les Escoles Esportives Municipals i de la Secció de Tennis Taula del Club Joventut d’Ulldecona èxit de participació i d’organització, sobretot a nivell del treball de relacionar i compartir coneixements els esportistes de les Escoles Esportives i els jugadors de la Secció , la valoració final es que es te que repetir . Aquesta jornada esta englobada dins de les activitats organitzades per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ulldecona i la Secció de Tennis de Taula del Club Joventut d'Ulldecona.

TENNIS TAULA LLIGA TERRES DE L'EBRE
Club Joventut d'Ulldecona Secció Tennis de Taula
Resultat Jornada 15-02-213.

C.J Ulldecona "B"-C.J Ulldecona "A" 1-4

El proper dissabte dia 16-02-2013 , al pavelló Municipal d’Esports d’Ulldecona , a les 10’00h. JORNADA DE TENNIS DE TAULA amb la participació del jugadors de les categories grans de les Escoles Esportives Municipals i els jugadors de la Secció de Tennis de Taula del Club Joventut .Organitzat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Ulldecona i la Secció de tennis de Taula del Club Joventut d'Ulldecona.11ª Jornada Lliga Terres de l'Ebre 
4-1 C.J. Ulldecona “A” --C.TT Santa Bàrbara
 Aplaçat C.J. Ulldecona “B”-C.J. Ulldecona “C”
Partit Recuperat Jornada 10
1-4 C.J. Ulldecona “C” --C.TT Santa Bàrbara


LLIGA TERRES DE L'EBRE

  

 La Secció de Tennis de Taula del Club Joventut d’Ulldecona us desitja un Bon Nadal i un Feliç Any Nou 2013

El Consell Esportiu del Montsià amb el suport dels Clubs de Tennis de Taula : C.T.T Amposta, C. T.T Santa Bàrbara, C. T.T Sant Jaume d’Enveja , C.T.T Benicarló , C.T.T Tortosa i C. Joventut Ulldecona, per tal de fomentar la pràctica de l'esport del tennis de Taula de lleure, en el seu vessant de convivència i competició, organitza el Campionat de lliga de  Lleure de Tennis de Taula de les Terres de l’Ebre 2012/2013.
El Consell Esportiu del Montsià amb el suport dels Clubs de Tennis de Taula : C.T.T Amposta, C. T.T Santa Bàrbara, C. T.T Sant Jaume d’Enveja , C.T.T Benicarló , C.T.T Tortosa i C. Joventut Ulldecona, per tal de fomentar la pràctica de l'esport del tennis de Taula de lleure, en el seu vessant de convivència i competició, organitza el Campionat de lliga de  Lleure de Tennis de Taula de les Terres de l’Ebre 2012/2013.
El proper divendres 02-11-2012 inici de la lliga de lleure de tennis de taula.

1ª JORNADA

Resultat
Jornada (1)
02-11-2012


C.T.T.  Amposta “C”

C.T.T.  Amposta “D”
C.J. Ulldecona “A”

C.J. Ulldecona “B”
C.T.T.  Benicarló “A”

C.T.T.  Benicarló “B”
C.T.T. Sant Jaume d'Enveja

C.T.T. Santa Bàrbara
C.T.T.  Tortosa “B”

C.T.T.  Benicarló “C”
C.J. Ulldecona “C”

Descansa
DISSABTE 03-11-2012 A LES 10H 
EDIFICI MUNICIPAL D'ESPORTS 
(ESCOLA RAMÓN Y CAJAL)
C.J ULLDECONA "A"-C.J ULLDECONA "B"El passat dissabte dia 27 d'octubre de 2012 al Pavelló Municipal d’Esports d’Ulldecona es va dur a terme la VII edició de les XII Hores Locals de Tennis de Taula ,Joan Labèrnia es proclama Campió a la VII edició de les XII hores, en segon lloc Josep Ruiz i en Tercer Lloc Lorena Altadill, també van rebre un trofeu la primera classificada absoluta femenina Núria Bel i el primer classificat escolar Albert Busca moltes felicitats a tots i a totes. Amb el lliurament trofeus i medalles als participants a càrrec dels Membres de de la Junta del Club Joventut Gloria Tomàs , Lluís Querol i Núria Bel finalitzaren aquestes XII Hores local de tennis de taula 2012
RESULTATS COMPETICIÓ  Imatges Competició

El Club Joventut d'Ulldecona amb al seva secció de Tennis de Taula us informa que el proper dissabte dia 27 d'octubre de 2012 es dura a terme LA VII EDICIÓ DE LES XII HORES LOCALS DE TENNIS DE TAULA D'ULLDECONA


 
Informació
Club Joventut d'Ulldecona (Secció Tennis de Taula). Aquest  dissabte 1 de setembre de 2012, al Pavelló Municipal de Cambrils Torneig de Tennis de Taula. Bon paper de la nostra jugadora lorena Altadill i dels nostres jugadors   Joan Pasalamar, Jordi Badia i Nando , un matí de tennis de taula amb força participació de jugadors i públic, aquí teniu algunes imatges de la competició.

IMATGES
Informació 
Club Joventut d'Ulldecona (Secció Tennis de Taula)
El diumenge dia 26 d'Agost de 2012, al Pavelló del Club Gimnàstic,  la Secció de Tennis Taula organitza el Torneig de Santa Tecla.   
El torneig es disputarà en la modalitat d'individual i en categoria única. El pavelló romandrà obert des de les 8,30 h. i la competició començarà cap a les 9,00h. Hi haurà una fase de grups de 4 a 6 jugadors dels quals es classificaran per a les eliminatòries 3 o 4 jugadors en funció del nombre d'inscripcions. Del nostre Club participaran els següents jugadors : Lorena Altadill , Joan Pasalamar i Jordi Badia.

IMATGES COMPETICIÓ


UNA MICA D'ESPORT EN DIUMENGE PEL MATÍ
Bon paper dels nostres jugadors aquest  diumenge dia 12 d'agost , Campionat de Tennis Taula a la població d'Amposta amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut d'Ulldecona :Lluc Rasquera ;Lorena Altadill; Núria Bel; Marc Roig;Josep Maria Millan ;Joan Labèrnia ;Joan Passalamar;Jordi Badia; Nando . Aviat els resultats finals.


RESUM CAMPIONAT
FOTOS CAMPIONAT


  


El diumenge dia 12 d'agost , Campionat de Tennis Taula a la població d'Amposta amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut d'Ulldecona :Lluc Rasquera ;Lorena Altadill; Núria Bel; Núria Raga;Josep Maria Millan ;Joan Labèrnia ;Joan Passalamar;Jordi Badia; Nando 
El diumenge dia 29 de Juliol , Campionat de Tennis Taula Benicarló , amb la participació dels següents jugadors del Club Joventut d'Ulldecona :
Lorena Altadill, Joan Pasalamar i Jordi Badia.

Dissabte 7 de juliol de 2012 III Campionat Comarcal per equips al Pavelló Municipal d'Esports d'Ulldecona , amb força participació de jugadors/res de la Comarca del Montsià , com sempre Tennis de taula de qualitat , aquí teniu la Classificació Final de la Competició : Primer Club Tennis Taula Santa Bàrbara , Segon Club Joventut d'Ulldecona Secció Tennis Taula , Tercer Club Tennis Taula Sant Jaume d'Enveja i Quart classificat Club Tennis Taula Amposta . Moltes Felicitats a Tots i moltes gracies per la vostra participació.Amb el lliurament de trofeus per part de la Presidenta del Club Joventut Gloria Tomàs , el Coordinador d'Esports de l'Ajuntament d'Ulldecona Sisco Pascual i la Responsable de la Secció de Tennis de Taula del Club Joventut d'Ulldecona Núria Bel , finalitza aixi aquesta III edició Comarcal de Tennis de Taula a Ulldecona. Per finalitzar donar les gracies a l'Ajuntament d'Ulldecona , a l'Escola Ramón y Cajal , a l'Institut Manuel Sales i Ferré ,per la seva col·laboració aixi com també als establiments col·laboradors amb els trofeus : Peluqueria Eclipse , Papereria Castell , Bar Manolo i Taller Beycar , moltes gracies a tots i fins la propera edició.
Imatges Competició
la “Nit del TENNIS TAULA TARRAGONINA”
Les nostres jugadors Núria Raga i Núria Bel reben els guardons de la ma del President de la Federació catalana de Tennis de Taula, el Sr. Joan Arnau i del President de la Representació Territorial de Tennis de Taula de Tarragona Josep M. Serret. Moltes Felicitats.
El proper divendres 6 de Juliol a les 21:30, es celebrarà la “Nit del TENNIS TAULA TARRAGONINA” al restaurant del Reus Deportiu ,amb la presència del president de la FCTT, el Sr. Joan Arnau que farà entrega dels premis als jugadors/res i Clubs més destacats de cada categoria.
Del nostre club rebran els guardons de Campiona i Sots Campiona absolutes Territorials Núria Raga i Núria Bel respectivament. Moltes Felicitats a tots els guardonats i especialment a les nostres jugadors.


El proper dissabte 7 de juliol de 2012 III Campionat Comarcal per equips al Pavelló Municipal d'Esports d'Ulldecona , a partir de les 16.00h.


 

El Club Tennis Taula Vinaròs amb motiu de les festes de Sant Joan Sant Pere realitzarà un torneig el diumenge 24 de juny de 2012. Al torneig hi participaran del nostre club :Lorena Altadill, Joan Pasalamar , Jordi badia i Nando (baixa)Bona participació dels nostres jugadors/res locals , Joan Pasalamar , Lorena Altadill i Jordi badia , a la competició de Vinaròs ,  Lorena es queda a  la fase de grup fen una bona competició, Joan i Jordi es classifiquen a la fase de grups i passen a la fase de quarts a aquesta fase ja son eliminats tot i així realitzant unes bones partides .
Aquí teniu un resum general de la competició.
El jugador del CTT Tortosa Jaume Querol ha guanyat el torneig de festes majors de Vinaròs imposant-se a la final al local Paco Zaragoza per 3-1 en una disputadíssima final en el que el jugador Tortosí ha fet una gran remontada. Zaragoza ha guanyat el primer onze i en el segon dominava per 9-5, semblava que el 2-0 estava molt prop, però una sensacional ratxa de Querol l'ha portat ha imposar-se per 12-10. A partir d’aquí la final s'ha jugat punt a punt i un brillant Querol ha atacat amb insistència amb una dreta esplèndida i ha acabat guanyant el torneig de manera meritòria.
Destacada actuació també de Rafa Zaragoza i Arcadi Martinez que han arribat a semifinals perdent contra Jaume i Paco respectivament. El torneig ha estat disputat per 30 palistes de les terres de l'Ebre i és el primer que de l'estiu. Pròximament el 7 de Juliol es jugarà un torneig comarcal individual Ulldecona de nivell de tercera provincial amb la participació dels equips de Sant Jaume , Santa Barbàra , Amposta i Ulldecona. A l'Agost es jugarà el Campionat Comarcal a Amposta de la categoria de jugadors no federats i tercera Finalment també a l'Agost tancarà el torneig de més nivell de les terres de l'Ebre, l'Open Ciutat d'Amposta on juguen una bona parts dels millors jugadors de Tarragona així com d'altes províncies de Catalunya i Castelló.

El proper dissabte 7 de juliol de 2012 III Campionat Comarcal per equips al Pavelló Municipal d'Esports d'Ulldecona , a partir de les 16.00h.


 

 
EL CLUB JOVENTUT D’ULLDECONA COL·LABORA AMB EL DECATHLON DE TARRAGONA.

El passat 26 de maig de 2012, Joan Pasalamar, Lorena Altadill i Núria Bel, membres del Club Joventut d’Ulldecona- secció tennis taula-, van col·laborar amb el Decathlon de la ciutat de Tarragona realitzant una exhibició de tennis de taula. Amb motiu de la setmana dels esports de raqueta, el Club Joventut d’Ulldecona va ser invitat a participar en aquesta activitat. Durant un hora als i les palistes  els van habilitar una zona en el centre comercial per poder jugar i oferir una mica d’espectacle als clients. Primerament van fer una demostració de com es juguen els individuals i després van realitzar dobles amb l’entrada al joc de la representant de la secció dels esports de raqueta, Gemma Querol.Així molta gent present durant la tarda al centre comercial van poder observar i conèixer un esport molt tècnic i precís com és el tennis de taula.
  Activitats Estiu 2012
Club Joventut d'Ulldecona Secció Tennis de taula
Cartell Publicitat
Full d'Inscripció
CAMPIONAT PROVINCIAL INDIVIDUAL DE VETERANS DE TENNIS DE TAULA 2011/2012

El proper diumenge 13 de Maig de 2012 al Pavelló Municipal d’Esports de Vinaròs . Es celebrarà el Campionat Provincial de Veterans . Del nostre Club participaran : Josep Ruiz , Jordi Badia  i Nando. L’hora de presentació i inscripció serà a les 9:30h

CAMPIONAT PROVINCIAL FEMENÍ ABSOLUT INDIVIDUAL DE TENNIS DE TAULA 2011/2012


Un paper immillorable de les nostres jugadors , Núria Raga , Núria Bel i Lorena Altadill, al Campionat Absolut femení disputat a Salou . Desprès de la fase de grups ,passen a la següent fase totes tres i es troben Nuria R i Lorena A a quarts de final i amb un apretat 3-2 guanya Núria R desprès tot seguit es troben jugant semifinals les dos "Nuries" que guanyen sense cap problema i es planten a la final que es decanta per a Núria Raga amb un també apretat 3-2 .
A totes tres moltes felicitats per la bona competició realitzada i com sempre força tennis taula “FALDUT” Femení.


NOTICIES i APARTATS ACTUALITZATS

Clínic Ulldecona 
Trofeus Ciutat de Barcelona de Tennis de Taula
Clínic-Trofeus Ciutat de Barcelona de TT
Quadrangulars Tennis taula Ulldecona

Resultats i imatges competició Campionat Veterans per equips
Informació Equips Clubs Resultats Temporada
Classificació Finals Equips CJU Temporada 2011/2012Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada